Neználek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Tak nějak to bude. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Dobré odpoledne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Je to rybářská chata na Těrlické přehradě odkaz na stránky rybari@rybari-havirov.cz Chtěli jsme posedět u ohně opéci párky něco rumičku a přespat za 200kč za lůžko na noc. nevim tedy ale kde se co rikalo slysim prvne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Ahoj,říkalo se to na chatě i ve Dvoře ;) Carlos i Drak1 se hlásili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Miro pěkně. A když jsme u toho žrádla, blíží se termín který jsme si dohodli na rybářské chatě je to 14.9-15.9 je zablokováno 14 lůžek .Pro toho kdo přijede tak bude malá změna, každý si přiveze to co bude konzumovat jak pití tak jídlo ať to nemusí zase zařizovat Woody. Tak si to probere jestli chcete posedět a pokecat u skleničky třeba jen s kofolou. Tak mi písněte sz s počtem osob. Jo a jedno lůžko na noc přijde na 200korun. nevim tedy ale kde se co rikalo slysim prvne. ;) Pokud by se akce konala a bylo nás tam víc, tak přijedem taky EDIT: Už je nás víc, takže jedem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Ahoj,říkalo se to na chatě i ve Dvoře ;) Carlos i Drak1 se hlásili to jsem asi byl zrovna na WC :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 asi jo a myslím,že už je nás dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Ma tam o2 signal?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Dobrývečer Bade signál tam určitě je,neboj není to žádná divočina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Dobrý večer všem ;) To jsem rád že se to pohnulo . Dobrývečer Bade signál tam určitě je,neboj není to žádná divočina :D Razty jak to vypadá s tím vláknem a jak jste dopadli u Čogyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Vlákno bude :P a k Čogimu nastupujeme od prvního října 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Custe... Odjezd domu uz se blizi a bude vikend!!! Kdo z vas vubec jede na Žamberk a kdy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Caute zdravim z vranova..pochytano par cejnu....no a jak vyleze sluníčko tak jdeme na hriby jinak je tady super.nejede někdo v neděli na motorky...Terlicko......zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Dobry podvecer i Tobe Neznalku Romane uzij si to tam. Ja na motorky urcite nepojedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Taky nejdu na Kahanec. Kubo čus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Hoj kluci, je hodně velký rozdíl mezi climatronikem a manuální klimou? Anebo se to dá v pohodě přežít s manualem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak urcite ano... Je to sport.... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Nepochopil jsem, jako že manuál je v pohodě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 To jsem nerekl.. Ono je hodne promnenych.. Proto ten sport... To je jako kdyz ti nekdo napise, ze uziva tohle nebo tamhle to, chce ti pradit a ty si z nej utahujes protoz to neni jeho....... To je sport... A proto tady treba neni zajem o spolecne akce :palec: A pardon on je ale jen STARA GARDA.... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 dik za info. No coment <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Nemas vubec za co :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Woody climatronik je samo pohodlnější, nastavíš si teplotu a už se celý rok nestaráš o regulaci. Kube stará garda se alespoň o něco pokouší :D o ostatních se to prohlásit nedá :o teda kromě blb.... keců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Kube stará garda se alespoň o něco pokouší :D o ostatních se to prohlásit nedá :o teda kromě blb.... keců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak ted jsi mi to Neznalku faaakt nandal... Kdyz jsem za vama prisel o jmeno noveho tematu aby jsme mohli i hlasovat kvuli srazu a tak, tak jste vsichni drzeli huby a nikdo se k nicemu nemel krom slibotechy Jera... A kdyz jsme loni delali s Rubi a Marenou sraz tak se takova stara garda jako Carlos a Jindra neobtezovali prijet. Woody taky nic. Jindra abych mu nekrivdil aspon prislibil ale pak to zrusil... Tak bacha kdo se o co snazi... Ja se snazil a co z toho... Furt tu mele stara garda... Tak joo nooo... I Deko byl stra garda a co ted... Nic bo nekomu se nelibi... Nebo Lanci treba... Jasne vsak cooo.. Clenu mate dost A kdyz jsem delal spesl kolaudaci bytu pro Havex tak koli clenu prijelo?? A pozvanku jsem poslal vsem!!! I Carlosovi!! Woody a proc jste na posledni chvili odvolali ucast u me na byte?? Moc jsem se na Tebe a tvou ronidu tesil. Zvlas u tebe jsme cekal ze tu akci ocenis a probereme prestavbu a rekonstrukci bytu.. A co.. Odvolal jsi to tesne pred akci... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 ZDAR PRDI :D Kuwa to tu je jak na pavlači serte na to, já taky nemám furt čas lítat po srazech a návštěvách. Prostě to poslední dobou nějak časově nevychází Kube, ale to vlákno na 02 fakt tento týden založím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak ted jsi mi to Neznalku faaakt nandal... Kdyz jsem za vama prisel o jmeno noveho tematu aby jsme mohli i hlasovat kvuli srazu a tak, tak jste vsichni drzeli huby a nikdo se k nicemu nemel krom slibotechy Jera... A kdyz jsme loni delali s Rubi a Marenou sraz tak se takova stara garda jako Carlos a Jindra neobtezovali prijet. Woody taky nic. Jindra abych mu nekrivdil aspon prislibil ale pak to zrusil... Tak bacha kdo se o co snazi... Ja se snazil a co z toho... Furt tu mele stara garda... Tak joo nooo... I Deko byl stra garda a co ted... Nic bo nekomu se nelibi... Nebo Lanci treba... Jasne vsak cooo.. Clenu mate dost A kdyz jsem delal spesl kolaudaci bytu pro Havex tak koli clenu prijelo?? A pozvanku jsem poslal vsem!!! I Carlosovi!! Woody a proc jste na posledni chvili odvolali ucast u me na byte?? Moc jsem se na Tebe a tvou ronidu tesil. Zvlas u tebe jsme cekal ze tu akci ocenis a probereme prestavbu a rekonstrukci bytu.. A co.. Odvolal jsi to tesne pred akci... :( Ty woe, už nehul. Až budeš mít někdy rodinu, tak potom uvidíš jak se rychle mění tvé plány a kolik ti zbyde času na starou gardu. Kdybych byl sám a pracoval PO-Pa tak mi žáden srazik neunikne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Dobry vecer panove :-) pokud se bude neco konat a byl bych schopen tak bych vas rad videl pokupe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.