Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Miro pěkně.

A když jsme u toho žrádla, blíží se termín který jsme si dohodli na rybářské chatě je to 14.9-15.9 je zablokováno 14 lůžek .Pro toho kdo přijede tak bude malá změna, každý si přiveze to co bude konzumovat jak pití tak jídlo ať to nemusí zase zařizovat Woody. Tak si to probere jestli chcete posedět a pokecat u skleničky třeba jen s kofolou. Tak mi písněte sz s počtem osob. Jo a jedno lůžko na noc přijde na 200korun.

nevim tedy ale kde se co rikalo :blink: slysim prvne.

;) :palec:

Pokud by se akce konala a bylo nás tam víc, tak přijedem taky :pivo:

EDIT: Už je nás víc, takže jedem :lol:

Odkaz ke komentáři

To jsem nerekl.. Ono je hodne promnenych.. Proto ten sport... To je jako kdyz ti nekdo napise, ze uziva tohle nebo tamhle to, chce ti pradit a ty si z nej utahujes protoz to neni jeho....... To je sport... :palec:

A proto tady treba neni zajem o spolecne akce :palec: :palec: :palec: A pardon on je ale jen STARA GARDA.... :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak ted jsi mi to Neznalku faaakt nandal... Kdyz jsem za vama prisel o jmeno noveho tematu aby jsme mohli i hlasovat kvuli srazu a tak, tak jste vsichni drzeli huby a nikdo se k nicemu nemel krom slibotechy Jera... A kdyz jsme loni delali s Rubi a Marenou sraz tak se takova stara garda jako Carlos a Jindra neobtezovali prijet. Woody taky nic. Jindra abych mu nekrivdil aspon prislibil ale pak to zrusil... Tak bacha kdo se o co snazi... Ja se snazil a co z toho... Furt tu mele stara garda... Tak joo nooo... I Deko byl stra garda a co ted... Nic bo nekomu se nelibi... Nebo Lanci treba... Jasne vsak cooo.. Clenu mate dost :palec: A kdyz jsem delal spesl kolaudaci bytu pro Havex tak koli clenu prijelo?? A pozvanku jsem poslal vsem!!! I Carlosovi!!

Woody a proc jste na posledni chvili odvolali ucast u me na byte?? Moc jsem se na Tebe a tvou ronidu tesil. Zvlas u tebe jsme cekal ze tu akci ocenis a probereme prestavbu a rekonstrukci bytu.. A co.. Odvolal jsi to tesne pred akci... :(

Odkaz ke komentáři

Tak ted jsi mi to Neznalku faaakt nandal... Kdyz jsem za vama prisel o jmeno noveho tematu aby jsme mohli i hlasovat kvuli srazu a tak, tak jste vsichni drzeli huby a nikdo se k nicemu nemel krom slibotechy Jera... A kdyz jsme loni delali s Rubi a Marenou sraz tak se takova stara garda jako Carlos a Jindra neobtezovali prijet. Woody taky nic. Jindra abych mu nekrivdil aspon prislibil ale pak to zrusil... Tak bacha kdo se o co snazi... Ja se snazil a co z toho... Furt tu mele stara garda... Tak joo nooo... I Deko byl stra garda a co ted... Nic bo nekomu se nelibi... Nebo Lanci treba... Jasne vsak cooo.. Clenu mate dost :palec: A kdyz jsem delal spesl kolaudaci bytu pro Havex tak koli clenu prijelo?? A pozvanku jsem poslal vsem!!! I Carlosovi!!

Woody a proc jste na posledni chvili odvolali ucast u me na byte?? Moc jsem se na Tebe a tvou ronidu tesil. Zvlas u tebe jsme cekal ze tu akci ocenis a probereme prestavbu a rekonstrukci bytu.. A co.. Odvolal jsi to tesne pred akci... :(

Ty woe, už nehul.

Až budeš mít někdy rodinu, tak potom uvidíš jak se rychle mění tvé plány a kolik ti zbyde času na starou gardu. Kdybych byl sám a pracoval PO-Pa tak mi žáden srazik neunikne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...