Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero : No ja uz mam bobky ze zitrku jak to budu davat do kupy :)taky je to moje premierova demontaz takoveho kalibru .)mam snad pul hrnku sroubku , sroubecku, maticek a nevim ceho , na zemi na dece snad pul auta, zaslepky, uchytky a vselijake kurvitka.....

Pamatuju si jak jsem mel rozebraty motor ze skodovky:)) ,ale to zvladnes ,zase poznas octu z ty jiny stranky:) :palec:

Odkaz ke komentáři
Razty : ver mi ze nevisel :)to co delam s molikem to je opravdu hodne vysledek me odvahy, jelikoz moje ruce ty se hodne blbe ovladaji a nekdy si delaji co chcou takze je zazrak ze to fakci a nic sem nepostracel nebo nedolamal .)

NO JÁ BYCH NA TOTO NEMĚL ODVAHU, ALE ČLOVĚK SI MÁ VYZKOUŠET VŠECHNO TAK NA DRUHOU STRANU PROČ TO NEZKUSIT :palec: VYPADÁ TO PARÁDNĚ.....A KDYŽ BUDEŠ NĚKDE NA CESTÁCH, TAK TI TO ZPŘÍJEMNÍ CESTOVNÍ ZÁCPY :palec:

Odkaz ke komentáři
Bade je to dřina :) a ono se řekne veterán ,ale já jsem totálně KO.

já to dělal rok po víkendech, jezdil jsem kvuli toho do jihlavy :palec: a pak finále po laku 2 měsíce v kuse :palec:

a pak se vysere to a pak zas ono a znova, pak jsem jel na sraz do prostějova a vyletěl mě tlumič - nedotažený :-))))))

ale je to radost, když někam přijedeš, lidi se smějou.....povídaj že to bylo jejich první auto, jo však ty to ještě poznáš :))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...