Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Jsem stastny jak tornado na Manhatenu Zdendo :D Váša po tel rikal, ze mi to bude fungovat bez nutnosti vymeny jednotek. Takze az budu mit chvilku tak k nemu skocim a necham to zapojit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Dobry vecer preji. Dlouho jsem se tady nezjevil tak aspon procitam po zpatku co tu pekneho je. Jak se vede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Jsem stastny jak tornado na Manhatenu Zdendo :D Váša po tel rikal, ze mi to bude fungovat bez nutnosti vymeny jednotek. Takze az budu mit chvilku tak k nemu skocim a necham to zapojit ;) :-) nj ja to mel komplikovanejsi.. Musel jsem sehnat jednotku, pak senzory,vse zapojit a prepinovat a nakonec update RNS510 u Cosbose a ted to ukazuje uz i navigace :-) Dobry vecer preji. Dlouho jsem se tady nezjevil tak aspon procitam po zpatku co tu pekneho je. Jak se vede? oktu jsi jeste nepopravil?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 A s tou jednotkou tazneho taky nevim.. Váša na to mrkne. Tebe budu otravovat s jinyma vecma A me staci, ze mi to bude pipat ;) Rostiku ahoooj ty kluku jeden Joo a v praci koncim o tyden driv.. Za pry kdyz jdu jinam tak at tahnu domu na dovolenou :lool: Takze me tu ceka uz jen jeden tyden Pak necelych 14dni doma a hura do Belgie B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 ti dam za pakatel ty pako, bud rad a nemachruj , staci kdyz to napojis na CAN pohodnu. Ne na ohon... Nevim nemam tady elsu ale mozna nemas jednotku tazneho??? By se to dalo mozna na ni coo??? Vasa to ale udela aspon poradne :-) pokud má FL parkováky,tak se to zapojí na CAN pohonu,male musí měnit gateway,pokud má OLD parkováky,nemusí novou Gateway,ale musí na CAN komfortu,ale na rádiu mu to půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Ne nepopravil :-D jezdi to krasne. :-) spokojenost. Tdifun a marena jsou kluci sikovni. Co se deje v sobotu? :-D tady ctu ze se odpoledne neco deje? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 fiha toho je docela dost jen jsem zapomel dodat ze je to MR08 jeste a radio stream 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 pokud má FL parkováky,tak se to zapojí na CAN pohonu,male musí měnit gateway,pokud má OLD parkováky,nemusí novou Gateway,ale musí na CAN komfortu,ale na rádiu mu to půjde Jednotku ma bosch stare senzory ale ja to tusim mel na pohonu i predtim. Cece uz si nepamatuji zda mi sly cany i pohonu i komforu do PDC ale nic jsem netahal, jen prepinoval. Vsak si s tim poradi urcite... Ted jsme tady opravovali od dratka oktu a tam byl taky PDC dotahlej na pohon.. Pac komfort mel zborenej kompleto, nj svareno ze tri aut. Ne nepopravil :-D jezdi to krasne. :-) spokojenost. Tdifun a marena jsou kluci sikovni. Co se deje v sobotu? :-D tady ctu ze se odpoledne neco deje? :-D V sobotu je radegast den :-) pivni slavnosti Nosovice. Jdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Cosby ty me ted zas strasis... :D Váša rikal, ze kdyz je vsude napsane BOSCH tak to bude fachat Tak ja nevim. Hele dulezite je aby byly v laku, coz budou, nahodi se to na auto a pak se stavim k Vášovi a on se s tim popere. Bude to pipat. Na zobrazeni nemam a nechci radio. To moje mi staci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Cosby ty me ted zas strasis... :D Váša rikal, ze kdyz je vsude napsane BOSCH tak to bude fachat Tak ja nevim. Hele dulezite je aby byly v laku, coz budou, nahodi se to na auto a pak se stavim k Vášovi a on se s tim popere. Bude to pipat. Na zobrazeni nemam a nechci radio. To moje mi staci Muzu ti prodat radio i s autem :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Srázek na Těrlické přehradě, posedíme ,pokecáme , popijeme a přespíme na rybářské chatě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Zdeno smula. Vaseho Touranka jsme chtel pred rokem a pul.. Ted uz mas smulu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Zdeno smula. Vaseho Touranka jsme chtel pred rokem a pul.. Ted uz mas smulu a Audi nechces?? sakra ale ted ne pac tu co jsem chtel mi prodali.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Kurna jak to napsat aby to znelo jak to rika vase Kačenka :lool: Audii Hmmmm pockej budu premyslet..... Ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 je to jednoduché.Face--pohon,OLD--komfort 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 pohon-ohon a pak komfort... jsem z toho jelen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 A zas je tu mrtvo... Tak nic taky to vypinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 A zas je tu mrtvo... Tak nic taky to vypinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Jo tak dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dobre rano:-) tak v sobotu napevno dorazim opect neco na ohni:-) ale navigace bude sranda:-) kdyztak vyveste praporky:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 S tema praporkama hobliku to vubec neni spatny napad. Ja totiz nevim ke ktere chate mam ficet. :-(. Kdyz tak hod te sem nejakou mampku prinejhorsim budu volat o pomoc jak se ztratim :-D. Dopoledne se jedu podivat do Prerova na akci okridleny sip a pak dorazim za Vama :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dobré ráno všem ;) Kamarádi odkaz na tu chatu najdete na http://www.rybari-havirov.cz/ a stačí najet na odkaz rybářská chata a tam je odkaz, ale není problém zavolat a dotázat se a nebo máme sraz s Carlosem u Tesca asi ve 14.15hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Jo to bude nejlepsi dorazim k tescu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Brej den ,Mirku čas si píši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) A dneska ma narozky Deko takze mu preju vsechno nej nej nej a at se mu uz vyhybyji problemy s RSkou a hlavne zdravi Upraveno Září 12, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Zdravím tak ja přijedu v sobotu tak,ale né na noc........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Tak já se taky připojuji ke gratulaci.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Deko vsechno nejlepsi :-). Diky za upresneni kde je chata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.