maros Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 by mne jen zajímalo kolik jel,ze byl tak daleko v te vode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Třeba tam sjel hned z kraje a do poloviny rybníka dojel po dně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 by mne jen zajímalo kolik jel,ze byl tak daleko v te vode. Máro je to v obci takže max. 50km/h. Ta zatáčka se dá projet 70-80 km/h. Třeba tam sjel hned z kraje a do poloviny rybníka dojel po dně :lool: Psali, že byl podchlazený tak kdoví jak dlouho tam jezdil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Třeba tam sjel hned z kraje a do poloviny rybníka dojel po dně :lool: ty jsi vul :lool: :lool: :lool: Máro je to v obci takže max. 50km/h. Ta zatáčka se dá projet 70-80 km/h. Tak tomu teda neverim . Leda tak 3x 50 Rado,jakou mas znacu zimnich gum ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 ty jsi vul :lool: :lool: :lool: Tak tomu teda neverim . Leda tak 3x 50 Rado,jakou mas znacu zimnich gum ? Pirelli- SottoZero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 a jake pocity ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Psali, že byl podchlazený tak kdoví jak dlouho tam jezdil. ............... :lool: :lool: :lool: Radim zase boduješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 a jake pocity ? řekl bych,že zatím dobré :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Maroš přihlas se a koukni sem http://www.dtest.cz/testy-vyrobku-337/test-zimnich-pneumatik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Hlavně se toho nedržte.Čerpejte info od známých. Já mám na Superbu 225/40 R 18 Nexen Winguard Sport,to samé jsem doporučil jednomu na Peugeot 605 a oba říkáme že je to opravdu dobrá guma. Na Touaregu jsem měl Polaris 3 a nebyla špatná,jen na ujetém sněhu moc nezatáčela,kamarád na Mondeu si ji chválil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Hojte kluci, dneska vás tu ale je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 a jake pocity ? Na zimní pneu nejsem nějak náročný, jsou sračky tak jezdím pomaleji než v létě. Vyškrábal jsem se kam jsem potřeboval a do škarpy jsem nezahučel. Asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Na zimní pneu nejsem nějak náročný, jsou sračky tak jezdím pomaleji než v létě. Vyškrábal jsem se kam jsem potřeboval a do škarpy jsem nezahučel. Asi tak. A v zimě je rybnik zamrzly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 A v zimě je rybnik zamrzly jj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Pěkný den........ Tak já jsem byl u vody v pohodě...bez ponoru...a hlavně kapřík 2.5 kg..... Pár foto: A dneska na hřibách v Lomné....... Pár pravačků: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Kurňa hoši den D je tady. Jdem na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Kuciiii je to dama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Kuciiii je to dama Gratuluji k novemu faru. Bude vic info? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Woody,gratulace a at slouzi ke spokojenosti. Doufam ze vecer bude uz vlakno v sekci Rapos. Stejne je Neznalek dobry co z toho Huberta nakonec vykouzlil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Mirku pěkně....at slouží...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Pekne Woody hezka barva:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Woody,gratulace a at slouzi ke spokojenosti. Doufam ze vecer bude uz vlakno v sekci Rapos. Stejne je Neznalek dobry co z toho Huberta nakonec vykouzlil :lool: Jo, Mirek je fachman. Inspiroval se z této reklamy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Gratuluji k novemu faru. Bude vic info? Mirku pěkně....at slouží...... Klucí dík. Jinak info: Je to ambition fresh E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SJ = Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KL = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny HW1 = Pneumatiky 215/45 R16 86H 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R2 = Elektrické ovládání předních oken, zadnímechanicky 3NZ = Zadní sedadlo nedělené, opěradlo dělené a sklopné 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8LS = MAN-M-číslo J0A = Baterie 175A (36Ah) QI6 = Interval prohlídek vozidla 30000 km nebo 2 roky (variabilní) 8GU = Alternátor 140A 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RE = 4 reproduktory (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8DR = Rádio 8QD = Klíček pro centrální zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA 7MJ = Exhalační předpis, EU5 plus QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q1A = Normální sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WB = Mlhové přední světlomety 3GA = Bez nákladové podlahy 7AA = Imobilizér elektronický G45 = Tlumení přední L37 = Okruh pérování 37 7P0 = Bez bederní opěry v předních a zadních sedadlech F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Pekne Woody hezka barva:-) Já chtěl modrou race, to neprošlo. Pak Corrida nebo bílá a Monča si vybrala bílou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 a uz mas nejake plany na nejake vylepsenicko ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Mirku kongretulejš n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Proste dobry vkus:-)bila je top aspon pro me v posledni dobe:-) Klucí dík. Jinak info: Je to ambition fresh E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SJ = Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KL = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny HW1 = Pneumatiky 215/45 R16 86H 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R2 = Elektrické ovládání předních oken, zadnímechanicky 3NZ = Zadní sedadlo nedělené, opěradlo dělené a sklopné 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8LS = MAN-M-číslo J0A = Baterie 175A (36Ah) QI6 = Interval prohlídek vozidla 30000 km nebo 2 roky (variabilní) 8GU = Alternátor 140A 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RE = 4 reproduktory (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8DR = Rádio 8QD = Klíček pro centrální zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA 7MJ = Exhalační předpis, EU5 plus QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P3 = S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů Q1A = Normální sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WB = Mlhové přední světlomety 3GA = Bez nákladové podlahy 7AA = Imobilizér elektronický G45 = Tlumení přední L37 = Okruh pérování 37 7P0 = Bez bederní opěry v předních a zadních sedadlech F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Já chtěl modrou race, to neprošlo. Pak Corrida nebo bílá a Monča si vybrala bílou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Woody mel by jsi zmenit toho lestenkare- uz zase ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 a uz mas nejake plany na nejake vylepsenicko ? ;) No něco by bylo, ale nechci do toho hned dlubat :D Mám záruku na 4 roky. Mirku kongretulejš n Karle dík Proste dobry vkus:-)bila je top aspon pro me v posledni dobe:-) Jj, bílá je supr, někde jsem četl, že některé automobilky si už nechávají připlácet za bílou :o Woody mel by jsi zmenit toho lestenkare- uz zase ano. No nevím jak dlouho mi to vydrží :D A teď vám řeknu proč jsem nebral toho citrona. Nabídka financování byla úplně brutální. Rapid /jménem FILIP/ byl o 10tis dražší než citron, ale citron při financování vyšel o 47tis dražší než rapouš. Elysée 60 m vč. záruky.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Ahoj, Woody: no tak se přidávám ke gratulantům a přeji s novým mazlíkem bezstarostné soužití Jo a taky ti moc chválím tu barvu Btw - proč FILIP?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Ahoj, Woody: no tak se přidávám ke gratulantům a přeji s novým mazlíkem bezstarostné soužití Jo a taky ti moc chválím tu barvu Btw - proč FILIP?? :) Věrko dík Jméno je po prodejci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.