Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak prozraď kdo nám to přesedlal na dvě kola :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak to ani nevím kdo to je :o Jak to běhá ve čtyřhrnku? Zítra ti to prošmejdím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak to ani nevím kdo to je :o Jak to běhá ve čtyřhrnku? Zítra ti to prošmejdím :lool: Je to ten student doktor co tady chvili s náma kecal. Jo Filip fičí jak střela, už máme za sebou 180 km :D Jen jsem se vydrbal s gumama, co jsem měl mít ty starší tak ty nejsou na mojeho, ale na 1,2 tsi 77kw. Nemám je v TP, tak jsem se nasral a zajel do pneu a koupil funglovky 185/60 r 15 na plechách. Odpoledne si pro ně jdu a hned to i přezuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Taky premyslim, ze uz prezuju... Dneska bylo za barakem 2ºC coz uz je pekna kosa a vratit se mam az v listopadu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 jj,už to začíná,lidé přezouvají.Já si počkám na ......nevím co i když mám pneu na diskách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Je to ten student doktor co tady chvili s náma kecal. Jo Filip fičí jak střela, už máme za sebou 180 km :D Jen jsem se vydrbal s gumama, co jsem měl mít ty starší tak ty nejsou na mojeho, ale na 1,2 tsi 77kw. Nemám je v TP, tak jsem se nasral a zajel do pneu a koupil funglovky 185/60 r 15 na plechách. Odpoledne si pro ně jdu a hned to i přezuji. Joo byl jsem to já :) . Ten nový Rapid nešel přehlédnout :). Máš to pěkný Woody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Kuwa jsem se nasral. Jedu pro gumy, mají už je nachystané a obuté. Říkam jaký je to rok výroby? Kouká a prý 2212 řikam si dělate prdel, ne rok stare gumy když životnost je 4 roky a tak se na ně dívám a nevidim co je to za značku. Tak se ptám jsou to polaris 3 a on že ne, ale prý jsou stejné. Tak to už mě kurva vytočil, tak chci gumy a on mi dá nějaké imitace o kterých jsem ani nevěděl že existují. Ještě že jsem tam ráno nedal zálohu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Kurnik Miro s těma guma máš pech ,nemůžeš je dostat když je vyrobí až za 199 let :lol: Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak já myslel že to tady nemusím vysvětlovat po lopatě. Je to DOT - vyrobeno 22- tyden 12-2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Mám taky ještě gumy na diskách ve sklepě........ Ještě bude pařák ne? No a já už mám zbaleno a zítra operační sál Ostrava Poruba...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Jo tak to jsi měl napsat že se jedná o DOT Ať ti to dobře dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tak já myslel že to tady nemusím vysvětlovat po lopatě. Je to DOT - vyrobeno 22- tyden 12-2012 Nazdar chlape,co je tady u vás nového?co ta tvoje červená leštěnka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Mám taky ještě gumy na diskách ve sklepě........ Ještě bude pařák ne? No a já už mám zbaleno a zítra operační sál Ostrava Poruba...... To je na tak dlouho,ja mysle ze to uz delaji na vratnici. Tak at ti to dopadne dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Maro tak co jedeš tu Prahu. A jak baterie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Nazdar chlape,co je tady u vás nového?co ta tvoje červená leštěnka? Leštěnka má bydliště od pátku už v Karviné :( Teď máme Filipa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Nečte a neví :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Leštěnka má bydliště od pátku už v Karviné :( Teď máme Filipa Tak to závidím.To my slavíme 10 let a doufáme v dalších 10 bezproblémových.Krize je krize. Jakou jsi zvolil barvu tentokráte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Barvu volila manželka :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 pokud jsou pneu uskladněny jak mají,tak 4 roky se začíná počítat od nazutí na disk.Dával jsem tady někde vyjádření Michelinu i Continentálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Romane at ti to dobre dopadne ;) Ja jsem se rozhodl a zitra prezouvam. Je mi lito a mam i strach jet jeste na letnich kdyz se nejspíš vratim az v listopadu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Barvu volila manželka :( :D Není to sice moje gusto,ale bílá není špatná.Hlavně aby dlouho sloužilo a nezlobilo.Tak ať jezdí jak má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 pokud jsou pneu uskladněny jak mají,tak 4 roky se začíná počítat od nazutí na disk.Dával jsem tady někde vyjádření Michelinu i Continentálu. Ty by jsis koupil včerejší rohlík když třeba vydrží i 4 dny? Když kupuji NOVÉ PNEU, TAK CHCI NOVÉ ;) A za druhé bylo podezřelé, že to byly poslední 4 kusy. Prý by mi dal novější, ale nemá. A za další je to, že jsem chtěl polaris 3 a oni mi tam nazuli něco co prý má stejný vzorek jak polaris. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Jak by jste měli někde zase nějaký srazík,tak dej echo,stavil bych se ho omrknout B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Zítra ve Dvoře v 16,00 h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Typ pneu je typ pneu,to je jasné,ale jak jsem psal a není to mé stanovisko,ale stanovisko Conti a Michelin,že jsou-li pneu skladovány jak mají,nehraje DOT roli.Nevím,jak to přesně znělo,ale je to někde tady v článku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Typ pneu je typ pneu,to je jasné,ale jak jsem psal a není to mé stanovisko,ale stanovisko Conti a Michelin,že jsou-li pneu skladovány jak mají,nehraje DOT roli.Nevím,jak to přesně znělo,ale je to někde tady v článku. Tak dle mého názoru guma stárne. Já měl na fabči 7 let staré gumy a popraskaly mi bočnice. Vzhledem k mému nájezdu jsem je se 7 mm vzorku vyhodil. Kupoval jsem je právě taky 1 rok staré. Tak proto chci nové pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 jestli nebude lepší s tvým nájezdem koupit buďto univerzály nebo kvalitní zimní a jezdit s nimi v létě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Jo to jsem taky řešil, ale univerzály jsou prý naprd a letní mám nové 16cky. A navíc za jednu zimní gumu v šestnácce mám 3 v patnácce :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Zítra ve Dvoře v 16,00 h Jé to je škoda,zítra pracuji.Tak někdy jindy.JInak mi říkal Jirka Zubek,že už to není co to bývalo ty vaše srazy,že vás prý ubylo...... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.