cosby Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 a napájení na jednotku jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Mišo tak to nevím kde hledat, ale nechám udělat tu diagnostiku řídící jednotky a uvidím co bude dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 vždyť jsem Ti to psali.Relé 109 ji napájí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Dobré ráno všem ;) Mišo už jsem si našel schémata tak jsem to nastudoval a půjdu proměřit všechny tři + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Pěkný den...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Brej den :D Všechno nej slečně Nutelkové k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Věrko přejem taky vše nej . . . Kluci tak jsem dnes byl v mmtuningu a koupil vůně. Jen je mají za 110kč, tak jsem vytáh mobil že je koupím hned přes net za 99kč a prý to nebude třeba. Dali mi je taky za 99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Věrko taky vše nej........ Mirku co ta vůně.......jaký ozon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Zdravím Havířováky, nedávno jsem koupil Octu 1,9 81kw ASV, mám takový problém, že na 3. rychlostní stupeň při přesažení 3500 ot./min mi vypne turbo. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování mi zase naběhne. Tento jev sem spozoroval jen na 3 tím rychlostním stupni, na 5tku valím v pohodě 190km/h a otáčky něco přes 4000.. Co sem tak pročítal fóra tak to můžou byt špatné podtlakové hadičky, ventil N75 nebo cokoliv jiného...Nebyl by někdo ochotný se mi na to podívat nebo nejlépe to hodit na VAG? Je to moje první auto s turbem a v tomto směru nejsem ještě sběhlý tak do toho nechci vrtat a kupovat zbytečně nějaké ventily atd...Zatím se mějte! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Klucííí tak už to začlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Ty male zarovky jsou co zac ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Parkovačky, orginal osram co se dává ke xenonům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Dobré ráno všem ;) Mišo už jsem si našel schémata tak jsem to nastudoval a půjdu proměřit všechny tři + Vzdyt jsem ti napajeni ECU napsal do tematu pred par dny. Zdravím Havířováky, nedávno jsem koupil Octu 1,9 81kw ASV, mám takový problém, že na 3. rychlostní stupeň při přesažení 3500 ot./min mi vypne turbo. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování mi zase naběhne. Tento jev sem spozoroval jen na 3 tím rychlostním stupni, na 5tku valím v pohodě 190km/h a otáčky něco přes 4000.. Co sem tak pročítal fóra tak to můžou byt špatné podtlakové hadičky, ventil N75 nebo cokoliv jiného...Nebyl by někdo ochotný se mi na to podívat nebo nejlépe to hodit na VAG? Je to moje první auto s turbem a v tomto směru nejsem ještě sběhlý tak do toho nechci vrtat a kupovat zbytečně nějaké ventily atd...Zatím se mějte! Zadrena regulace, turbo ven a oprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Parkovačky, orginal osram co se dává ke xenonům. To jsou ty pekelne drahe zarovky na svou velikost :D Uz to mas na aute ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Parkovačky, orginal osram co se dává ke xenonům. Takže to bude zase sériovka.... dnes jsem u auto Hitlerr očumoval toto http://www.skoda-auto.cz/models/rapid-styleplus celkem fešné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 To jsou ty pekelne drahe zarovky na svou velikost :D Uz to mas na aute ? Jo už jsou na autě. Stály 50,- kus. Levnější než ledky. Takže to bude zase sériovka.... dnes jsem u auto Hitlerr očumoval toto http://www.skoda-auto.cz/models/rapid-styleplus celkem fešné Taky jsem na to koukal, ale u Kudrny. Líbily by se mi akorát ty xenony, jinač výbava nic moc za ty prachy. Už hledám na netu jestli někde ty xeny nejsou ale furt nic :( A jinač jsem Fildu koupil asi v pravý okamžik, co má Kudrna rapidy na skladu, tak u všech zvedl cenu o 10 litrů. Jinač model co mám by při konfiguraci bez výhodných paketů vyšel na pěkných 389000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 sviti to teda bile a kde to mají za tu cenu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 (upraveno) Vzdyt jsem ti napajeni ECU napsal do tematu pred par dny. Zadrena regulace, turbo ven a oprava. Jo Zdenku napsal, ale já si to musím nastudovat :lool: A Věrce vše nej :) Upraveno Říjen 8, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 sviti to teda bile a kde to mají za tu cenu ? Neni to bile jak led, ale oproti klasické zárovce je to velký rozdil. Mají je třeba tady http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-cool-blue-intense-studena-modra/zarovka-osram-cool-blue-w5w-12v-5w-patice-w2-1-x-s46320397 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Vzdyt jsem ti napajeni ECU napsal do tematu pred par dny. Zadrena regulace, turbo ven a oprava. Mohl bych poprosit o někoho odborného kdo to umí vyčistit, firma v okolí Havířova? Přibližná cena? Kdyžtak SZ, Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 BrianCZ - bud napsi Funovi nebo MarenaTDI by to umel Neni to bile jak led, ale oproti klasické zárovce je to velký rozdil. Mají je třeba tady http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-cool-blue-intense-studena-modra/zarovka-osram-cool-blue-w5w-12v-5w-patice-w2-1-x-s46320397 tys je od nich bral ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Neni problem, C.Tesin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Děkuji za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Jo Zdenku napsal, ale já si to musím nastudovat :lool: A Věrce vše nej :) a jak ? jsem se protahl kolem a stoji porad :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Dnes jsem si všechno vytiskl a prostudoval, a zítra to proměřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 aha,tak to jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Krásné ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Pěkný den...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Ahoj pratele. Tak ja se dari? Ja se celkem drzim a snazim se fungovat bez problemu aby si me tu chteli nechat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Kluci nevite jaké ložisko patří na přívěsný vozík? A kolik jich je na jedné straně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.