Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj klucíí,potřeboval bych poradit.Neví někdo z vás jestli můžu dát na Fabku kola

175/80/R14 ET38

nejsem si jistý,jestli nebude nějaký problém.

Díky moc :palec:

Legalně určitě ne, pokud bys to tam stejně dal tak ti bude špatně ukazovat tachometr a nevim jestli by to někde nedřelo. A to et je tuším na octavku a ne fabku. Určitě ti to nestojí za problémy v případě nehody.

No,to nemuzes rict,jeste jsem nekostovali :P

Ani koštovat nebudete :P :D je to jen korpus, zitra bude pokračování :palec:

Odkaz ke komentáři

Legalně určitě ne, pokud bys to tam stejně dal tak ti bude špatně ukazovat tachometr a nevim jestli by to někde nedřelo. A to et je tuším na octavku a ne fabku. Určitě ti to nestojí za problémy v případě nehody.

Jsem si to myslel.Mám totiž problém,vykradli mi garáž a tak sháním narychlo 2 sady zimních kol na fabku.Aspoň na dvě sezony a slušný peníz.

Nemáte někdo nějaký tip????

:( :o

Odkaz ke komentáři

Věci na fábku už jdou mimo mně :lol:

A myslím, že tady nic neseženeš. Mrkni spiš na avizo.cz. Jak jsem zhaněl zimaky, tak tam byly dobré ceny. Ale teď už je pozdě. Sezona jede na 120% :(

prave mi ty osramky za tu cenu moc nesedi.

Nevím proč je to normální cena na netu ;) .

Já už nevím kde jsem je přesně koupil.

Odkaz ke komentáři

Ahoj pratele. Omlouvam se za neucast. Mam toho fakt hodne a snazim se nedelat chyby coz se mi v utery nepovedlo.. Podrel jsem naves, nastesti to sef vzal v klidu a nevyhodil me ve zkusebce. Jinak jsem obcas na netu ale jen pres mobil a mam malo dat takze tu ted moc nechodim. Jinak celkem zahul. Vsechno je nove a vsechno se ucim. Snazim se a snad to bude v pohode. Bavi me to a je to zas neco noveho. Tak se tu zas mejte a opatujte se ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj pratele. Omlouvam se za neucast. Mam toho fakt hodne a snazim se nedelat chyby coz se mi v utery nepovedlo.. Podrel jsem naves, nastesti to sef vzal v klidu a nevyhodil me ve zkusebce. Jinak jsem obcas na netu ale jen pres mobil a mam malo dat takze tu ted moc nechodim. Jinak celkem zahul. Vsechno je nove a vsechno se ucim. Snazim se a snad to bude v pohode. Bavi me to a je to zas neco noveho. Tak se tu zas mejte a opatujte se ;)

Kubo,to muselo prijit. Pokrtil jsi to a ted uz to bude pohoda.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...