Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj kamaradi. Zrovna mam tem rukam klid. Delam vikend na severu Francie... Konketne na kraji mestecka Luawin-Planque. Nakladku mam v pondeli v 17h... Takze nee Woody dneska se na pokec nestavim. Sedim v Mekaci a kradu wi-fi do notaku abych se na vas tady mohl podivat. Jinak se mam vselijak. Konecne mam cas poradne spocnout a dohnat spankovy deficit za poslednich par dni.. Za ten necely mesic mam najeto skoro 10tis a i hodne casu jsem pracoval tak doufam,ze prvni vyplata bude hoodne zajimava a pekna ale radeji se netesim aby se neco nevysralo... Obcas na vas kouknu ale pres mobil ta Opera zere hoodne dat a mam jen 300MB na mesic, coz je dost malo ale porad lepsi nez nic.. Ted jsem hodne vyplytval kdyz jsem hledal nakladky a vykladky protoze to vsechny tri navigace co mam k dispozici nenasly... To je tak kdyz nakladam na Amazonech ktere jsou nove postavene a jeste nejsou v mapach... :D Woody pekne pokracujes s Filipem. Schvylne kolik vysly zasterky? Jen pro srovnani :palec: Razty makej makej at je na chlast :pivo: Neznalku tak konecne jses dockal kamery. Tak doufam, ze bude dobre slouzit a Emanek uz nebude zlobit. Romane co zdravicko uz je vsechno v poradku? Maroši a co u tebe noveho??

Odkaz ke komentáři

A treba takhle u nas na firme funguje mycka auticek. Prijede firma a myje u nas na place. My jen pristavujeme auta :palec: A taky fotecka meho podreni navesu :(

Marosi nemel jsem prostor na to kouknout. Coz mi pripomina, ze ted bych mohl :palec:

post-3498-0-66458300-1382883018_thumb.jpg

post-3498-0-90352300-1382883144_thumb.jpg

post-3498-0-59016900-1382883379_thumb.jpg

post-3498-0-74088600-1382883499_thumb.jpg

post-3498-0-71820400-1382883592_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Tak jako napadly me a uz jsem i v nejakem tematu psal ohledne velikosti pouzitelnych kol. Myslim minimlani velikost. Zajimalo me jestli zachovam 16" na zimu. A kone sice navic jsou ale kvuli toho jsem bzdy nechtel. Spis kvuli vyšším rychlostem na dalnici. Preci jen ten muj drobek ma 1600kg v pohotovostim rezimu... Parkrat prudsi brzdeni z vyssích rychlosti a kotouce muzou udelat papa... A obcas se po nemeckych autobahnech svezu rychleji... :lool:

Odkaz ke komentáři

Cervenou ;) Tak jako ke stribrne. Tohle je podle me nejlepsi barva co nejlip vynikne... Taky jsem nad tim premyslel dost dlouho a skoncim na 90% u cervene.. A kryci plechy cerne... :palec:

A ty brzdy velke brzdy nejsou az tak priorita u me. Mam ted hromadu veci co bych na aute chtel udelat... Ale asi nejdriv dotahnu zavady typu bufik... :D Pak bych chtel ty zasterky a pak zacnu kompletovat veci na Stage II B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...