maros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Zase te to musí hrat ze te chteji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jo z toho mam radost. Dneska jsem se zase potkal s sefama a v pohode. Pokecali jsme, zeptal se me co prace a tak. Takze fajn pocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jo vánoce jsou za rohem tak budeš mít aspoň penízky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jo z toho mam radost. Dneska jsem se zase potkal s sefama a v pohode. Pokecali jsme, zeptal se me co prace a tak. Takze fajn pocit vida a aspoň se tam zacnes poradne orientovat a pochopíš systém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Joo snazim se noo. Zatim to jde. Par prvotnich chybek ale nic hrozneho. Takze jsem trosku klidnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Vždyť jsi tam teprve druhý měsíc, tak to šlapeš super né 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 A kde na ten buk chodiš taky by jsem potřeboval trochu buku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 A kde na ten buk chodiš taky by jsem potřeboval trochu buku. Nechodím nikde, dovezli mi ho. Topím krbem a tak jsem koupil celou liazku. Jenže už mám asi jen půl kubíků a teď jak mi dovezli dřevo tak to měl být buk , amle dovezli dub :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Dobré ráno Všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Dobre ranko. Dneska to nevypada na slunecno jako včera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj Asi dneska přezuju na zimáky Maroš budeš už v pondělí v robotě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Joo snazim se noo. Zatim to jde. Par prvotnich chybek ale nic hrozneho. Takze jsem trosku klidnejsi Kube jen ať se daří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj Asi dneska přezuju na zimáky Maroš budeš už v pondělí v robotě ? jj,mel uz bych byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Zdarec........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Nechodím nikde, dovezli mi ho. Topím krbem a tak jsem koupil celou liazku. Jenže už mám asi jen půl kubíků a teď jak mi dovezli dřevo tak to měl být buk , amle dovezli dub :( Škoda už jsem myslel ,že si přijdu nařezat dřevo....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Caute pratele ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 RAzty diki ;) Woody krasne vyuzeno... Normlne se mi zbyhaji slyny jak na ty fotky koukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 A co povite? Ja jsem nahodou chytil wi-fi a tady mrtvo... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Tak hod do vyfuku nejaky kus a také vyudis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Někdo asi dneska robi,co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ale jen dnes a zítra a pak až v sobotu na noc :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Dobré ráno :) Chtěl sem opravit nezatahující se pás u spolujezdce,ale nepodařilo se.. Sloupek sem měl celý dole, všechno jsem to vyčistil od prachu a bordelu a na hadru stříknul kokpit a potřel s tím roh sloupku přes který to chodí a taky ten stavitelný blbinec v kterém pás jezdí a bez jakéhokoliv efektu. Četl jsem návod jak to rozchodit, ale u mě naprosto bez výsledku. V návodu píšou sprej na plasty-kokpit to není, ale myslím si, že je to úplně to samé..Potýkal se někdo s tímto problémem na O1? :( Zde odkaz návodu- http://www.skodaoctavia.cz/clanek/oprava-nezatahujicich-se-pasu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Mne to drhlo kdysi u ridice na O1. Stacilo jak jsem to pretrel vlhkou hadrou ,nechal vysusit a pak to slo dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Mne to drhlo kdysi u ridice na O1. Stacilo jak jsem to pretrel vlhkou hadrou ,nechal vysusit a pak to slo dobre. A co přesně si přetřel? Takové to oko v kterém se nastavuje výška pásu? Drhne to tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 ne ja otrel pas a samo vzal trosku i to oko ale hlavne jsem pretrel ten pas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 ne ja otrel pas a samo vzal trosku i to oko ale hlavne jsem pretrel ten pas. Ok zkusím to, je jasné, že na pásu bude určitě plno mastnoty a bordelu který nejde ani vidět, snad to pomůže. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 mne to pomohlo ale u mne se to aspoň trosku mělo snahu zatahovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 mne to pomohlo ale u mne se to aspoň trosku mělo snahu zatahovat. Tak jsem přetřel oba pásy i řidičův, mě se to má snahu taky trochu zatahovat ale to je fakt jen trochu :D Uvidím až někde pojedu jestli se to zlepšilo, bylo to ještě vlhké, ale šlo to už o něco málo lépe, zkusím potom ještě přetřít pořádně oko a hranu sloupku líhem. Kdyby to i tak nepomohlo tak dá se vyměnit to oko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.