maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 mel jsi to nechat vymotane,at to uschne. Myslim ze to oko je soucast pasu,pokud se nemylim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Zdarec......... Tak po práci a zítra jedu ráno do Ostravy na kontrolu....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak už jsem doma, za sobotu a neděli najeto 676 km a průměrná spotřeba podle palubního počítače 7,4 l/km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 krasna spotřeba jake tam bylo počasí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Včera bylo ještě super ale dnes kolem 11.30 hod začalo pršet a v tom jsem dojel až domů.A stihnul jsem 246 km za 2 hod a 26 minut :lool: Nastavil jsem tempomat na 125 km a jel jsem až domů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 provoz velky nebo to slo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Celkem to šlo vyjížděl jsem v jednu hodinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 BrianCZ- Já jsem to vyřešil tak že jsem pásy vytáhl až na doraz, v kýblu jsem rozmíchal vodu s jarem a malým kartáčem jsem to pořádně vydrhl. Šla z toho pěkná špína, pak jsem to pořádně vytřel suchým hadrem a nakonec vyfénoval do sucha a pásy fungovaly parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Pěkné ránko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Dobré ráno. O víkendu přezuto, letní Contíky udělaly papááá po necelých 20tkm. Na jaře bude třeba řešit nové tak nevím jestli mám dát zase Conti se kterýma jsem byl max. spokojen nebo jít do Michelinu apod. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 No jo, to jsou ty vaše čipy a za chvilu jsou gumy v py.i :D Není to nějak malá výdrž km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 BrianCZ- Já jsem to vyřešil tak že jsem pásy vytáhl až na doraz, v kýblu jsem rozmíchal vodu s jarem a malým kartáčem jsem to pořádně vydrhl. Šla z toho pěkná špína, pak jsem to pořádně vytřel suchým hadrem a nakonec vyfénoval do sucha a pásy fungovaly parádně Díky, tak to potom zkusím, já to vzal jen nějakým starým tričkem namočeným ve vlažné vodě s kapičkou jaru. Hold se na to musí jít s větším kalibrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Dobré ráno všem ;) Miro a to asi najezdil za 2 roky :o .A ty řeší stáří pneu na čtyři roky. :lol: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 na solidní gumy 17" či 18" je 20tkm tak nějak jejich životnost....to jen číny najedou 40tkm, ale nedržej že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 na solidní gumy 17" či 18" je 20tkm tak nějak jejich životnost....to jen číny najedou 40tkm, ale nedržej že Tak to se asi vrátím ke 13ckám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tak nějak, čím širší guma tak se nájezd snižuje asi nazuju 13x155 :o :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Dobré ráno všem ;) Miro a to asi najezdil za 2 roky :o .A ty řeší stáří pneu na čtyři roky. :lol: :P To jo, za dva roky jo ;) vždyť tolik ani nemá to auto celkově najeto Tak nějak, čím širší guma tak se nájezd snižuje asi nazuju 13x155 :o :lool: :lool: Ve tvém případě by to šlo, ale jen jako dvoumontáž :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Miro kdy jsi naposledy koukal do Redky na počitadlo, určitě se to pohlo :o Kurnik po ránu a plná hospoda, to už tu dlouho nebylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Po ránu a ještě v pondělí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Caute pratele. Blondaku to je fakt nejaky maly najezd ne? I kdyz Fun rikal taky tak nejak na Contikach. Ja ted mam Barumky a uz na nich mam cca 15tis za tuto sezonu a myslim, ze daji jeste jednou tolik. Klasika prehoz predku za zadek a bude to ok. Je na nich videt trochu ubytek zvlast na predku kdyz jsem vzal z ostrav par zatacek ale jinak si mislim na 18" slusna vydrz a kdyz vezmu v potaz ze touran je tezsi nez OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Kubo asi ti to tak netrhá asfald jak Blonďákovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Noo to je pravda :D A hlavne ja mam hodne dalnice a Blondak vozi dve sedacky s prckama a Sylvu. A ja jezdim skoro porad sam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Kube tak jak válčíš, a kolik ještě šichet než se podíváš do ČR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 A ja mam 18" Blondak 17" :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Noo to je pravda :D A hlavne ja mam hodne dalnice a Blondak vozi dve sedacky s prckama a Sylvu. A ja jezdim skoro porad sam :( Tak váhově to vyjde nastejno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Neznalku jde to, obcas si stezuju na parkovani kde neni ani zachod ale s tim nic neudelam. Prace je dobra a uz si celkem zvykam na tu administrativu okolo ni. Ted jsem jezdil takove kratsi trasy ale doufam, ze me dispecer zase da na neco delsiho abych si vejezdil penize. A kolik sichet jeste udelam to fakt netusim. Tento patek jede dalsi kolega, pristi asi jeden polak a ja asi pojedu az 22.11 jak to tak vydim. A v podstate mi je jedno kdy pojedu. Jedine co potrebuju aby mi Andrea obcas vybrala postu a koukla na byt. Penize nejake jeste mam, pradlo si vyperu tady takze to celkem jde. Max se tesim domu, ze zajdu s prately na pivo A uz budu nalozeny takze se s vama loucim. Musim vypnout notak a jit makat Uz nebude wi-fi. Tak se mejte a zas nekdy cau ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tak čus a opatrně. ;) Tak jsem kounul do kalendáře a dnes je Karla. Carlosovi vše jen to nej nej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Miro kdy jsi naposledy koukal do Redky na počitadlo, určitě se to pohlo :o Kurnik po ránu a plná hospoda, to už tu dlouho nebylo Počítadlo se pohlo, je tam teď cca 58tkm a co se týká toho nájezdu tak tatík na Mondeu to samé.....širší gumy, težké auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Diky a vy se tu taky mejte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.