Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte přátelé .

Po dlouhé době zpět .

Tak jsem se chtěl zastavit do dvora" zaplatit dluh za maso Woodymu ,které bylo na chatě ,na kterou jsem nedorazil ,ale bohužel mi to nevýjde,,rád bych Vás viděl .

Jinač za mou absenci na srázku mohl samozřejmě žabožrout ,který mě cca hodinu před odjezdem za Vámi nechal "ve štychu" ,ale to už je fuk ..

Tak snad to klapne někdy jindy .

Zatím se tu mějte : )

post-863-0-07728900-1383866217_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobre rano z Německa pratele. Tak uz vim termin kd pojedu domu. Mel bych vyrazet 16.11 rano. Uvidim jak to pujde a v kolik dorazim. Mozna zustanu ze soboty na nedeli v praze a pak az dojedu. Jeste nevim, uvidim jak se pojede. A v praci mam byt 24.11 vecere musim jeste na byvalou firmu takže pojedu uz 22.11 brzo rano do Vysočan a pak zustanu do nedele v Praze. Jinak se mam porad pracovne. Ted nakladam Amazon a vezu to do Francie. Jsem zvedavy kde budu delat vikend. Doufam, ze nejak lidsky a budu si moct i nakoupit a dat si sprchu ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj za chvíli jdu do Kelly pro to těsnění a rovnou s sebou vezmu to čidlo a zeptám se jestli je normální, že tam je nějaká kapalina uvnitř :blink:

Tak v Kelly nemají, jenom celou sadu s čidlem. V automontu to měli a stálo to 10,-, voda tam být nemá a prodavačka se usmála, že z toho je tak max. chrastítko :lol: Jel sem jim to tzv. omlátit o hlavu a z jejich strany slušné jednání a vyměnil mi to za jiný kus. B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...