Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kuwa jsem se vam tu rozepsal co a jak tady a jak mi tady pada pripojeni tak se mi to smazalo... Kuwa... Tak znova...

Razty drzim palce aby se vam darilo a meli jste porad do ceho dlubat ;)

Marosi ty jsi satan. Ja bych tu trampolinu asi zboril :D

Jinak jsem celkem prestal resit drobnosti a pomalu ale jiste si zvykam na veci tady. Uz mam i spravne vyplnene cmr se vsim vsudy co tam sef chce. Dneska jsem si je nechal kontrolovat dispecerem a vse ok. To me taky potesilo. A trvalo mi to jen 4tydny :D A asi si udelam razitka.. Bo nekdy se clovek za den upise... :lool: A jinak je fajn kdyz vim dopredu co me dany den ceka a vsehno klape tak si hezky zpomalim, hodim na tempomat 82km/h a mejte me radi.. Hodiny se mi toci a ja se kocham :lol: A jinak jsem hezky nasrany na Sporku. Do nedavna jsem byl v klidu a chvali jsem ji ale kdyz mi koncem mesice prisla zaloha z firmy tak jsem se teda kurva nasral. Ty hovada si vzaly bezmala 4eura za prichozi platbu a za vyber dalsi 2eura.. Kdyz jsem to spocital rocne tam me to vyjde na 4tis a to jim teda nedam ani hovno!!! To mam skoro jednu splatku hypoteky!!! Fakt me tohle nasralo!!! Uz spekuluju jak s nima vyjebu. Clovek jim dava svoje prachy a oni tohle!!!

Marosi zatim jsem v aute ale uz koukam po netu na pronajem bytu. Tak 2+1 bude stacit. Svuj chci lehce zrekostruovat a dat do pronajmu at se mi castecne vykryjou naklady a chci byt vic tady. Ale do CR chci jezdit tak co ctvrt roku ;)

Odkaz ke komentáři

Toz vis jak. To jsou ti podnikatele co si kupi nove auto a pak uz na nej serou :lool: To mas v monterkach, do lesa, na pole ale do mycky neee :D :lol:

Marosi jsem kousicek od Bruselu. Dedina se jmenuje Elewijt :rolleyes: Noo ja spekuluju nad Belgickou bankou. Do budoucna je to pro me prinos a asi se bez belgickeho konta ani neobejdu... Takze to vydim, ze na ceskem vytvorim rezervu abych tam nemusel kazdy mesic posilat penize a bude stacit je tam dat co ctvrt roku ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem měl z pekla štěstí :palec: naměřili mi v obci 98 km/h a pustili mě jen s varováním :o kuwa to mi spadl kámen ze srdce. Už zase budu dlouhou dobu hodný a jezdit podle předpisu :P

Jinak dcerka dnes slavila narozeniny 8 let a dostala krásný dort :palec: Neználek určitě bude vědět kdo ho dělal, manželka od našeho bývalého spolupracovníka.

post-643-0-44697500-1384018294_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem měl z pekla štěstí :palec: naměřili mi v obci 98 km/h a pustili mě jen s varováním :o kuwa to mi spadl kámen ze srdce. Už zase budu dlouhou dobu hodný a jezdit podle předpisu :P

Jinak dcerka dnes slavila narozeniny 8 let a dostala krásný dort :palec: Neználek určitě bude vědět kdo ho dělal, manželka od našeho bývalého spolupracovníka.

Tak to jsi měl teda kliku, vždyť to máš skoro o 50km/h více a myslím, že překročení o 20-30 je už na papíry :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...