Neználek Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Aditivum mám koupené jeden litr :P ale ještě nešlo do nádrže ani kapka, ale nechal jsem jako každý rok v nádržce ostřikovačů letní směs a ono to včera zamrzlo. Hlavně že jsem měl v kufru deset litrů zimní směsi , ale měl jsem stále čas .Už je to nalito v obou autech doufám že tak nedopadne nafta :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Caute kluci. Tak jsem na chvili chytil wi-fi. Ale tady se stejne moc nedeje... :( chytáš to po ceste nebo na parkaci :lool: je tam mizerne pokryti free wifi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Co používáte za aditivum? Značka, cena? Kde kupujete? Dik za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Co používáte za aditivum? Značka, cena? Kde kupujete? Dik za info... Slivovice, Jelínek cena 250 kč. V hypermarketu jak je v akci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Co používáte za aditivum? Značka, cena? Kde kupujete? Dik za info... Sorry vlozilo se mi to 2x :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Ja pouzivam TOTO Koupis třeba v Kelly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Díky chlapci ;) Konečně z práce doma, cestou domů začlo chumelit, tak jsem zvědavý jak ráno vytáhnu žaluzie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobré ránko...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobré ráno všem ;) Dnes dělám hlídacího dědečka , prcek je marod tak nás holky nechaly doma :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobré ráno, Miro snad ho nekrmíš tím co máš na stole :o magi a piškoty :D My máme doma taky maroda, Bobi byla včera u zubaře na řezání ďásní. Dnes kontrola a zítra znova. Znad to bude Ok a zítra dorazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Jo magi je moje piškoty jsou malého, prozatím to zvládáme :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobré ráno, chtěl jsem se zeptat na to samé s tím magi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobré odpoledne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobrý podvečer, prežral jsem se...Dvě polivky a kotel špaget, asi to tu za chvíli hodím na linku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dobre spagety bych si také dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Neboj zítra si dáš Marošáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 to ještě uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak dáš špagety když je chceš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak konečně doma Venku je teda solidní uragán, s octou to házelo jak s nějakou hračkou. Mojí bývalou fiestu by to asi odneslo někde do vedlejší vesnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 dobre ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Taky dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Doprdele to byla noc, foukalo trošku co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 A didi a kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Dobré dopoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Caute. Ten vichr byl asi po cele Evrope. Vcera jsem se motal kolo Luxu a tam to se mnou hazelo teda solidne :( Marosi a wi-fi chytam jen kdyz stojim. A fee jich moc neni. Nejake uz mam vytipovane ale to i zalezi jak nakladam a dostanu se k nim. A za jizdy chytam max pokuty :D Dostal jsem prvni. Prisla mi fotecka z Holandska. Jel jsem 87km/h a max chcou 80km/h. Zaplatil jsem 43€. Heh :D Paka jedny. Odted uz ani €. Kalik na ne vyhulence. Budu jezdit fak 80km/h pres Holandsko. At se vsichni okolo poserou kdyz bude zakaz predjizdeni :D A na svatky jsem v praci. Dnes potvrzeno ;) Se tesim. Takze domu az po novem roce. :) A dneska jsem mel solidne balozeno. Prvni naves 28287kg a druhy uh jen 22tun :D A dostal jsem Mikuláše od Pani Sefove a služebni telefon a i přihrádku na postu s mym jmenem. A v dohledne dobe bude new auticko... ;) A ted musim jis na chvili spat bo ve 3h vstavam a jedu. Taaaaaak cafte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ahoj Tak já už jsem doma v teploučku. Bylo fajn vás zase vidět a pokec super jako vždy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Jasně bylo super , rád jsem vás všechny viděl, a pokec byl parádní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 fajne frky ,jsem se zase posmal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.