Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Joo celkem joo. Minuly vikend se nemylo protoze viken pred tim tu bylo hooodne auta a dosl jich zistalo pomerne cistych. Ale dneska to vydim na solidni zahul.. A zvlast pro me jako novacka... :( Kolega co to ma normalne na starosti je nekde na cestach takze jsem dostal narizeno pomoct nejvyzsimu.... Noo snad bude vse ok. Jdu si na chvili lehnout nez to zacne... Jinak se meje kazdy vikend kdyz je treba ;)

Odkaz ke komentáři

Hezky vecer. Tak uz mam padla asi od 13h ale nez jsem vypral, nakoupil, koupil jidlo a jeste nejake dobroty domu tak je vecer. A prvne jsem byl s technikem na pivko v hospode...

Marosi joo myje nam auta firma ale nekdo jim je musi pristavovat. A nektere navesy mame na place a nektere na ulici u dalnice. Takze to funguje asi tak, ze jim postevis soupravu a jdes vzit dalsi spinavy tahac, zaprahnes nejaky naves a das ho do rady, Oni mezi tim neco umyji, to vezmes zpatky odparkujes a tak dokola. Kdyz dojdou navesy na place musis na ulici. A po umyti je zase na ulici vratit. Radeji ani nepocitam kolik tech navesu a auta bylo.. Mel jsem makacku na 4h.... Fak jsem rad, ze sedim ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...