Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mam origo LED denni i SPZ a ze by se mi to jako chtelo dodelavat :-) jinak BCM na specialni konfigurci svetel co se da programovat, moc s tim nemam zkusenosti ale mela by jit vypnout diagnostika atd.

Me ty svetla jako moc neberou tak s tim neztracim moc cas :-) LED mam denni a vetsinu auta ale origo. Nejake blikajici chiny se mi moc nelibi. Sezen svetla z face s led :-)

Vzdyt existuje plno adapteru co ty plasice jsou schopny oblbnout ne? Takze by to nemel byt zas az tak problem. Taky se chystam na komplet led zmenu.

Odkaz ke komentáři

Mam origo LED denni i SPZ a ze by se mi to jako chtelo dodelavat :-) jinak BCM na specialni konfigurci svetel co se da programovat, moc s tim nemam zkusenosti ale mela by jit vypnout diagnostika atd.

Me ty svetla jako moc neberou tak s tim neztracim moc cas :-) LED mam denni a vetsinu auta ale origo. Nejake blikajici chiny se mi moc nelibi. Sezen svetla z face s led :-)

Face superb ma svetla resene jinak tam je denni sviceni integrovane do hlavnich svetlometu a me se to moc nelibi. Myslim ze led do denniho, mlhovek a parkovacek utvori nejaky celek a jak jsez zkoumal na netu ty adaptery tak by uz mely byt funkcni, samozrejme pres diag by to bylo cistejsi reseni ale kodovani jsem nijak nestudoval. Dozadu urcite pujdu do face svetel.

Odkaz ke komentáři

Neznalku nemas zac ;)

A co jinak tropite? Ja jsem v zacpe. Na vykladku to mam 5km. A je mi to fuk :D Od noveho roku mam takove slabsi prace takze mi vubec nevadi kdyz se to natahne. A hlavne se diky tomu trochu nudim a chci domu. Uz aby to bylo ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...