Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Taky dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Tak to nebude , huh.gif ale veterán v něm bude jezdit wink.gif Taky dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Znáte někdo poblíž Ovy nějaký plac, kde se dá v zimě beztrestně blbnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Nazdárek ... je tu někdo nebo si můžu něco načeovat do demižonku sám a upalovat dom ? Lancy čaues . Co myslíš přesně tím blbnout ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 No myslím freeride, hlavně třeba na sněhu a taky kde zaučovat nováčky, něco jako byla plocha za letištěm v Mošnově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Tak ja si vesmes zajedu zablbnout na plochu za halu Stars tady do třince ,ale není to tak slavný ... Jinač nevím o ničem kde by za blbnutí netrestali ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 No na tom Mošnově jsem začínal jezdit, dalo se to tam i celkem rozjet, ale teď to tam zavřeli takže útrum a v zimě už si to nezkusím. :) Zavřené to bylo vlastně už loni a i cajti tam pokutovali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dobré ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Hello, jak se tady tak v posledních dnech koukám tak světová krize se dotkla taky Havířovského expesu !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Hello, jak se tady tak v posledních dnech koukám tak světová krize se dotkla taky Havířovského expesu !! Je takova krize, ze se vsichni nemaji cas ani zastavit v hospode Jinak vsem preji dobre rano a ja jdu do perin :) Dneska v noci na vysocine snezilo, na makove jsem zahled snih s destem. Koukal jsem na dlouhodobou predpoved pocasi a mam obavy ze octa slus poradany 20.12. bude bez snehu. Prijde mi ze na suchu to nebude ono. Pripustime eventualitu presunu na jiny termin z duvodu neprizne pocasi nebo jen vypustime skolu smyku a zavod mezi kuzely si dame i na suche ceste? A posedime pak jeste v cafe challengeru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 :) den blbec... Tak hodim aspon vtip Jedna kolegyně se velmi trápila silným kuřáctvím svého manžela. Nakonec se rozhodla vyzkoušet jednu fintu z televize. Řekla mi, že se s manželem dohodla, že si zapálí jen po milování. Když jsem se o týden později vrátil z dovolené, ptám se jí, jak to jde. Ona se zvedne z polštářku, co má na židli, a odkulhá ke kopírce: "No, už jsme to srazili tak na krabičku za noc..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 den blbec... PETINKO PROČ DEN BLBEC :o CO SE TI PŘIHODILO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Je takova krize, ze se vsichni nemaji cas ani zastavit v hospode :D Jinak vsem preji dobre rano a ja jdu do perin ;) Dneska v noci na vysocine snezilo, na makove jsem zahled snih s destem. Koukal jsem na dlouhodobou predpoved pocasi a mam obavy ze octa slus poradany 20.12. bude bez snehu. Prijde mi ze na suchu to nebude ono. Pripustime eventualitu presunu na jiny termin z duvodu neprizne pocasi nebo jen vypustime skolu smyku a zavod mezi kuzely si dame i na suche ceste? A posedime pak jeste v cafe challengeru? Ahojte, doufám že mi do toho nic nevleze a konečně se s váma sejdu :) , jinač si myslím, že jezdit mezi kuželama na suchu můžem i v létě a nemusíme mrznout A posed v challengeru by byl super :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 PETINKO PROČ DEN BLBEC CO SE TI PŘIHODILO ? urcite to znas, hormada veci ktere jsou samostatne nezajimave ale v celku je to hnus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 urcite to znas, hormada veci ktere jsou samostatne nezajimave ale v celku je to hnus... NO JÁ TEĎ OPĚT SEDÍM DOMA ZASE NENÍ PRÁCE......AAAAAACH JO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 NO JÁ TEĎ OPĚT SEDÍM DOMA ZASE NENÍ PRÁCE......AAAAAACH JO to nastve :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 NO JÁ TEĎ OPĚT SEDÍM DOMA ZASE NENÍ PRÁCE......AAAAAACH JO Hm, to je síla co děláš, vždyť si psal nedávno, že jsi doma bo není robota. Ještě že my jedem nonstop :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Razty je to zkur..ná doba, prachy chtějí všichni a práci nejsou schopni zajistit.Asi se půjdeme pást letos by to šlo celkem dlouho a doufám že počasí vydrží.Ale odbočím od tématu večer se jedu podívat na Škodu 110 r.v. 1976 a doufám že to dopadne , první majitel pán 82 let a chce ji nechat sešrotovat a v zimě neježděná .Tak držte palce doufám že si neřekne o balík. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Míro, tak ERKO by bylo super, dle mého nejkrásnější auto co škodofka vyrobila A jedna taková perlička, erko načrtl od mojí tety brácha :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 To máš pravdu že ERko :o by bylo super ,ale kde brát a nekrást :) Ale jako sporťák budu používat Huberta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Stát bude mít z tebe radost co půl roku zaplatíš eko daň 10tku , jinač kdybys ho nebral, písni mi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 (upraveno) Hm, to je síla :o co děláš, vždyť si psal nedávno, že jsi doma bo není robota. Ještě že my jedem nonstop ;) CAU WOODY BUĎ RÁD ŽE MÁTE PRÁCI MY JSME TAKY JELI JAK PILY, ALE TY ČASY JSOU PRYČ. DĚLÁM ZÁMEČNÍKA.....VÝROBA A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ. DOUFÁM ŽE SE TO PO NOVÉM ROCE VRÁTÍ DO STARÝCH KOLEJÍ :D ČAU NEZNÁLKU :) JO JO DOBA JE ZLÁ, ALE SNAD BUDE LÍP.........I KDYŽ KÁMOŠ PESIMISTA POŘÁD ŘÍKÁ, ŽE DOBŘE UŽ BYLO :o Upraveno Prosinec 2, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 U nás práce zatím je, ale chcou nám snižovat plat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 U nás práce zatím je, ale chcou nám snižovat plat TÍM SNIŽOVÁNÍM PLATU TO U NÁS ZAČALO :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 TÍM SNIŽOVÁNÍM PLATU TO U NÁS ZAČALO Všechno to jde do sraček! :o Odsereme to zase my spodina, manageři ČSA kterým chtějí snížit plat to dají k soudu! Všichni jsme si rovni jen někteří jsou si rovnější !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ono by stálo taky za zamyšlení jestli to propouštění a snižování platů není jen proto, aby majitelé firem měli větší zisk než loni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Woody ta eko daň se platí jen při přepisu a to jednorázově 10000 Kč:o .A tu 110 chci přihlásit jako veterána tak že tam je to jinak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Všechno to jde do sraček! Odsereme to zase my spodina, manageři ČSA kterým chtějí snížit plat to dají k soudu! Všichni jsme si rovni jen někteří jsou si rovnější !! :o Ale oni zase ohnou záda a půjdou jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 To já vím za Faťana jsme platili taky 10litrů a bylo to v březnu a na dopravce nám řekli, že jsme první kdo platí tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dam si pivecko, prida se nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.