Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To máš pravdu ,neni to ERko škoda :o

Jinač já jsem registrovaný na aukru, ale musíš to nějak ošefovat až to nebudu muset koupit já - manželka by mi dala. Jestli chceš, tak to ale mužu pro tebe koupit :huh:

Ale já bych radši zrušil aukci z duvodu poškození vozidla, neboť když to koupíš přes AUKRO tak on bude muset něco zacalovat za prodej a zbytečně :palec:

Odkaz ke komentáři
Jinač já jsem registrovaný na aukru, ale musíš to nějak ošefovat až to nebudu muset koupit já - manželka by mi dala. Jestli chceš, tak to ale mužu pro tebe koupit :angry:

Ale já bych radši zrušil aukci z duvodu poškození vozidla, neboť když to koupíš přes AUKRO tak on bude muset něco zacalovat za prodej a zbytečně :palec:

Woody mi jsme už dohodnutí aukce končí v neděli a ja ji v pátek odvážím ,ale on má obavy aby neměl problém s tím co by to eventuelně vydržíl a proto chce abych tam dal příhoz který nebude nikdo akceptovat ,a to se napiše do kupní smlouvy.A údajně je poplatek pro aukro jen 200Kč
Odkaz ke komentáři
Woody mi jsme už dohodnutí aukce končí v neděli a ja ji v pátek odvážím ,ale on má obavy aby neměl problém s tím co by to eventuelně vydržíl a proto chce abych tam dal příhoz který nebude nikdo akceptovat ,a to se napiše do kupní smlouvy.A údajně je poplatek pro aukro jen 200Kč

No to nevím, tam je poplatek x % z prodejní částky, ne? Jak chceš, tak tam něco přihodím, není problém :angry:

Odkaz ke komentáři
Tady je ta Mirkova aukce http://www.aukro.cz/item832480132_skoda_110_l_r_v_1976.html

Počítám,že ho zlákala to spousta náhradních dílů :palec:

Radime a není ta svítivost malá? Jen 11000mcd... a cena je 0,5 Kč jen při odběru nad 500 ks...tolik zase neupotřebím :angry:

Cena 0,50kč je od 50ks a 11000mcd je myslím dost, když mi to prosvítí zadní koncová světla viz. moje hádanka o pár stránek z5!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...