maros Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 jo,tak,makacka . Byl jsi molikem nebo sluzebnim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 čaute bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Ahoj Woody, koukal jsem že moje lampička má na SH úspěch! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Sluzebakem lip sviti a takove nahle rychle presuny zvlada tak nejak s vetsi pohodou :) Molika mam na blbnuti :)zitra ho protahnu rano jak pojedu k zubari, budu potrebovat zvednout naladu. Jinak uz chudak 3 ti den stoji v garazi a nehnul se .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Ahoj Pane jak se dari ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dobré ráno všem ;) ,zase nezamčeno a hospoda prázdná :( kompletně včetně zařízení. :) ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj Woody, koukal jsem že moje lampička má na SH úspěch! Ahoj, no nevím, kde jsi bral inspiraci , anebo jsi rozjel velkovýrobu? :) http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_led_p...svetleni-604036 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj, no nevím, kde jsi bral inspiraci ;) , anebo jsi rozjel velkovýrobu? http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_led_p...svetleni-604036 Tak to je krasná práce, za ty prachy se s tím nemá cenu drbat !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Nazdarek bando, tak vanocni cas se nam pomalicku blizi a s nim i nas okta šlus :) a vanoční besidka tak se chci zeptat, kdo z vas se ukaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Nazdarek bando, tak vanocni cas se nam pomalicku blizi a s nim i nas okta šlus a vanoční besidka tak se chci zeptat, kdo z vas se ukaze ;) TAK TENTOKRÁT JSEM SI PRO JISTOTU PROLÍTL KALENDÁŘ A ŽÁDNÁ RODINNÁ OSLAVA SE NEPLÁNUJE.......TAK ŽE SE UKÁŽU I KDYBY ČERT NA KOZE JEL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 TAK TENTOKRÁT JSEM SI PRO JISTOTU PROLÍTL KALENDÁŘ A ŽÁDNÁ RODINNÁ OSLAVA SE NEPLÁNUJE.......TAK ŽE SE UKÁŽU I KDYBY ČERT NA KOZE JEL :) Nápodobně ;) , počítejte se mnou i kdyby koza na čertovi jela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 WOODY :) ;) :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dobrý podvečer ,Petinko hoď datum ať můžu ostatní věci odvolat ,pokud to bude jen trochu průchodné tak přijdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dobrý podvečer ,Petinko hoď datum ať můžu ostatní věci odvolat ,pokud to bude jen trochu průchodné tak přijdu. no vse je na nastence (prvnim prispevku) :) ale jinak je to 20.12. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj bando Tak jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak semnou pocitejte,pokud se nic nevytentuje. No,zatim to vypada ze to bude bez snehu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj, no nevím, kde jsi bral inspiraci , anebo jsi rozjel velkovýrobu? :) http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_led_p...svetleni-604036 Ta cena je kuci dobra ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahojte...přelouskal jsem téma od Woodyho na SH, a Woody i Blondakxxx jsou velice šikovní v LED módě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Hojte, Jirko né jenom v LED !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Samozřejmě mimo jiné i v bowlingu,sjíždění tobogánu atd. Ty ledky zatím v OV podle netu asi nemají ;) Ptal jsem se u nás v Elfaxu a nabídla mi ledku bílou za 14,- nebo 16,- Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ta cena je kuci dobra ?? No, za tu cenu bych radši svítil svíčkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 No, za tu cenu bych radši svítil svíčkou Nechtěl bych vidět tu svíčku, která by vydržela svítit 30 let !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 No já už měl v autě x ledek a nevdrželi mi svítit ani 6 měsíců :) peněz to s tálo a vše naprd. Teď uvidím co vydrží ty MADE IN HOME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ja mam ledky od Superfataka v potkavackach rok a zatim pohoda...klepy - klep. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ja mam ledky od Superfataka v potkavackach rok a zatim pohoda...klepy - klep. No vidíš a mě odešli, jednou jsem to reklamoval, tak mi poslal nové a podruhé jak mi odešly, tak už jsem se na to vyprd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 No já už měl v autě x ledek a nevdrželi mi svítit ani 6 měsíců :) peněz to s tálo a vše naprd. Teď uvidím co vydrží ty MADE IN HOME Miro,ma nekdo na Fabce z tvych znamych setla na denni sviceni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 No vidíš a mě odešli, jednou jsem to reklamoval, tak mi poslal nové a podruhé jak mi odešly, tak už jsem se na to vyprd Zajimave. Onehda mi jedna sice poblikavala ale nejak se to zpravilo.Tak mozna posledni blikani pred smrti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 dobrý večer : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Nevíte někdo o nějakém dobrém vrakáči tady v kraji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Nevíte někdo o nějakém dobrém vrakáči tady v kraji? A na co sháníš díl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.