carlos Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 AHOJ JERO TOTO NEJSOU KOMPA, ALE KOAXIÁLY ;) KOMPA MAJÍ ZVLÁŠŤ VÝŠKÁČE + VYHYBKY Ahoj,konečně promluvil odborník ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Se mi to Ridere zdála jak zabalená kytice,když jsi to nesl v jedné ruce;) ad AstraPC...kde žiješ?...ten obchod už nejede tak půl roku...;) Myslím,že se přestěhovali na Permon Není to moc těžké. Každopádně o tom že jsou zrušení jsem nevěděl, včera jsem volal také majíteli, který mi sdělil že jako firma zanikly ;) proto mám nárokovat reklamaci v prodejnách Comfor v Ostravě Futuru, nebo Avionu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Není to moc těžké. Každopádně o tom že jsou zrušení jsem nevěděl, včera jsem volal také majíteli, který mi sdělil že jako firma zanikly proto mám nárokovat reklamaci v prodejnách Comfor v Ostravě Futuru, nebo Avionu. No to jsem zvědavý jak pořídíš s tou reklamací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 No to jsem zvědavý jak pořídíš s tou reklamací. Snad normálně Dle mích informací, při zrušení provozovny je prodávající povinen informovat živnostenský úřad o tom, kde lze vypořádat případné závazky (vč. reklamací). (Zákon o ochraně spotřebitele §14) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ukázka jak jsem modeloval Já ,podařilo se jich tam nacpat 24 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pěkná práce , já jich tam dal 21, neboť ty poslední se tam blbě dělali, tak jsem je tam nedal. A i tak to svítí super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Alespoň tak...já kdysi nakoupil v prodejně vodo-topo na Permonu věci do koupelny za 12 tis...a za půl roku jsem reklamoval kombi WC a majitel mi řekl,že mám smůlu,že prodejna skončila,on je v Praze a za týden letí do USA ... Prodejnu měl jedinou a zkrachoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pěkná práce , já jich tam dal 21, neboť ty poslední se tam blbě dělali, tak jsem je tam nedal. A i tak to svítí super ;) Díky,bylo tam místo tak jsem to tam vyplnil :lool: . Příště jdu do vnitřních lampiček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Koukali jste na noveho rekordmana na skodahome foru :)skodikovi III odmerili na brzde necelych 290ps, 1.8T RS :)to musi byt raketa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Koukali jste na noveho rekordmana na skodahome foru :)skodikovi III odmerili na brzde necelych 290ps, 1.8T RS :)to musi byt raketa :lool: TO BUDE ASI TÍM ŽE TO JEZDÍ NA BENZÍN ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 No asi na tom benzinu neco bude :)ale kdyz sem se ptal kolik to papa tak neodpovedeli cim to asi bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 No asi na tom benzinu neco bude :)ale kdyz sem se ptal kolik to papa tak neodpovedeli cim to asi bude :lool: TOME NO TO BUDE ASI TÍM ŽE TO ŽERE JAKO TANK ;) ALE KOUKAL JSEM DO TVÉHO VLÁKNA NA MOLÍKA A TEN PAPÁ ZATRACENĚ MÁLO NA TO JAK SKVĚLE JEDE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jojo Razty taky cumim co za perpetum mobile se to postavilo :)a to si to radne uzivam:-)nekdy mam behem presunu z FM do CT i 10l prumer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Jojo Razty taky cumim co za perpetum mobile se to postavilo :)a to si to radne uzivam:-)nekdy mam behem presunu z FM do CT i 10l prumer :) Po R48 se letí vskutku dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Vyskyt cernoprdelnika s R36 minimalni :)takze se da .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 V sobotu vyzkouším tu jejich novou cestu Ostrava-Olomouc ,tak jsem zvědavý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pitriss : 16km v jednom pruhu kde se dost blbe predjizdi kamion i za sucha i ve dne :)vskutku luxus dneska sem tam jel opet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Pitriss : 16km v jednom pruhu kde se dost blbe predjizdi kamion i za sucha i ve dne :)vskutku luxus dneska sem tam jel opet... Paráda, že? :) Poprvé jak jsem tam jel, tak jsem měl kolem kamionu bobky, ale je to zvyku - místa je dost (když je kamióňák slušný a nalepí se na pravou stranu). Ale ta 80 je za trest, to se nedá. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Hmm ,tak to je na šulin :) ,ale aspoň se podívám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 V sobotu vyzkouším tu jejich novou cestu Ostrava-Olomouc ,tak jsem zvědavý. Jak jejich, snad naší ne?:) Jak jsem psal výše, ten levý je jen pro fajnšmejkry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 (upraveno) My už jsme to zaplatili že je to naše :) . Mám rád levé pruhy :) Upraveno Prosinec 10, 2009 uživatelem Pitriss 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Kluci mam zase problém, nebo spíše jsem našel :) Byl sem vzít tu svoji Octuli plechovou na procházku a zjistil jsem že za studena mi nereaguje moc dobře plyn, prošlápnu a ono prostě nic, takže to docela škube :) Nevíte někdo jaký by to mohl být problém? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 TO BUDE ASI TÍM ŽE TO JEZDÍ NA BENZÍN :) :) :) No, to už lítá na letecký benzín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj,konečně promluvil odborník :) Kurnia ja vůl ,,,omlouvam se :)) ano koaxy to jsou jééj na co já myslel Jinač Dobrý večer :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Kdo tady dnes šéfuje (čti nosí pití)? :) Mám žížu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Co si dáte pane ? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Kofolu, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Kofolu, díky :) tady je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Koukali jste na noveho rekordmana na skodahome foru :)skodikovi III odmerili na brzde necelych 290ps, 1.8T RS :)to musi byt raketa :) NJ s komponenty na 420hp. :) jsem zvedavej zda se dostane tak daleko.. Jen by mi vadil ten kroutak jak to nastupuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 NJ s komponenty na 420hp. :) jsem zvedavej zda se dostane tak daleko.. Jen by mi vadil ten kroutak jak to nastupuje. Tak lepší více než méně, což? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.