Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, tady v Olomouci taky sněží a jak. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Superní, už sněží i v Havířově, a řekl bych že možná se bude konečně konat toho 20tého vše, jak by mělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 to musi prisnezit jeste aspon takych 20 cm abych se mohli klouzat na octašlusu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 to musi prisnezit jeste aspon takych 20 cm abych se mohli klouzat na octašlusu :) Pokud bude sněžit až do večerních hodin, popřípadě i večer, myslím si že nám jíž bránit nic nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 no ja nejsem proti :)ale mohlo zacit snezit v sobotu vecer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 no ja nejsem proti :)ale mohlo zacit snezit v sobotu vecer :) Proč? Taky Tě ještě čeká cesta domů? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Jj sněží a taky to pěkně klouže :) ,proto jsem odskoušel jestli maká to dodělávané ESP a ono pracuje tak jak má :) ,paráda a pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 to musi prisnezit jeste aspon takych 20 cm abych se mohli klouzat na octašlusu :) V tomhle ma Tom pravdu, musi snezit jak urvane aby to klaplo a dalo se klouzat. Ale co je nejhorsi, musime to rozhodnout do zitra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 V tomhle ma Tom pravdu, musi snezit jak urvane aby to klaplo a dalo se klouzat. Ale co je nejhorsi, musime to rozhodnout do zitra :) Pokud mrkneš pořádně z okna ven, myslím si že to nebude problém :D Mrk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak v Kurvine se uz taky vsude vali ten bilej bordel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 A i to klouže :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Taky mi to dneska odpoledne uprostřed jednoho kruháče kapánek uklouzlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 janek250 : ja myslim ze muzes dat kladnou odpoved zitra, byl jsem na jednom placku v tesine a uz se da klouzat :)a vzhledem k teplote ktera ma spise jit jeste niz se nebojim ze by to stalo. Jinak klouze to brutalne, dekuji bohu za ESP :)Jinak davejte bacha at jsme v plne sestave v nedeli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ahoj.je to krasne venku :) Domu jsem jel 50 minut. Des,jako by vseci vyjeli dneska autama a divi se ze je zima a snih kdyz je ZIMA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ahoj.je to krasne venku :)Domu jsem jel 50 minut. Des,jako by vseci vyjeli dneska autama a divi se ze je zima a snih kdyz je ZIMA :D Jenom cestáři :D byli doma pěkně v teple. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Čaute, tak jsem trochu potrénoval smyky ať nedělám v neděli ostudu. Ale někteří by fááákt neměli v tomto počasí na cestu, jedou 30km/h v očich smrt a pro jistotu ještě prostředkem cesty! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Taky jsem pár takových potkal, kteří mimo obec valili ukrutnou rychlostí 30 km/hod .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 no teda jeste chvili mrazy a ja asi ani nenastartuju :) dneska se ji teda vubec nechtelo :) uz jsem se obavala nejhorsiho ale nakonec chytla... a pritom nejsou tak strasne mrazy jako loni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Čaute, tak jsem trochu potrénoval smyky ať nedělám v neděli ostudu. Ale někteří by fááákt neměli v tomto počasí na cestu, jedou 30km/h v očich smrt a pro jistotu ještě prostředkem cesty!A to si představ že se potkají dva takoví řidiči :) a v tom okamžiku se rychlosti sčítají :) , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Čaute, tak jsem trochu potrénoval smyky ať nedělám v neděli ostudu. Ale někteří by fááákt neměli v tomto počasí na cestu, jedou 30km/h v očich smrt a pro jistotu ještě prostředkem cesty! A kde si trénoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 no teda jeste chvili mrazy a ja asi ani nenastartuju :D dneska se ji teda vubec nechtelo :D uz jsem se obavala nejhorsiho ale nakonec chytla... a pritom nejsou tak strasne mrazy jako loni :( Mně zůstává startér viset, tatík mně strašil, že prý v pátek nenastartuji, že mám jet radši vlakem. Tak jsem zvědavý :) Ale mírný kopec to jistí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 A to si představ že se potkají dva takoví řidiči :D a v tom okamžiku se rychlosti sčítají :) , Dva takoví jeli předemnou a když se míjeli tak jejich součtová rychlost byla tak asi 5 km/týden!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 A kde si trénoval? u nás na parkingu v Ryčmond city :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Dva takoví jeli předemnou a když se míjeli tak jejich součtová rychlost byla tak asi 5 km/týden!! :) No lepší pomalu než už nikdy no ne? Jako na tom sněhu, ledu je to bez prdele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 No lepší pomalu než už nikdy no ne?Jako na tom sněhu, ledu je to bez prdele. jasně souhlasím, ale jet rychlostí aby mě Jorkšír předběhl ???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 jasně souhlasím, ale jet rychlostí aby mě Jorkšír předběhl ???? :) co blbnes :D videls je jak behaj? no ja bych je nedobehla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Jinak podavam aktualizovany seznam :) RAZTY, Janek250, Petinka250, Neználek, Maros, Blondakxxx +1, Carlos, Jindra, Verush von Hoblik, Hoblik, JirkaZubek, Woody, PetrS, Tomik, RiderPaul +1, Kaproš, BadyS +1 a na chvili se asi ukaze i Lancelot :) se to zacina pekne sbirat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 No každý řidič má přizpůsobit rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem tak se potom se nedivme že ti neschopní jezdí pomalu pokud možno krokem :) :) :D :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Jenom cestáři :D byli doma pěkně v teple. :) jo byl jsem ve městě a potkal jsem všeho všudy jen jednu solničku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Jinak podavam aktualizovany seznam :(RAZTY, Janek250, Petinka250, Neználek, Maros, Blondakxxx +1, Carlos, Jindra, Verush von Hoblik, Hoblik, JirkaZubek, Woody, PetrS, Tomik, RiderPaul +1, Kaproš, BadyS +1 a na chvili se asi ukaze i Lancelot :D se to zacina pekne sbirat celkem slušnej oddíl :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.