RiderPaul Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 celkem slušnej oddíl :) :) :D A kdo ví jak slušní účastníci :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 No každý řidič má přizpůsobit rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem tak se potom se nedivme že ti neschopní jezdí pomalu pokud možno krokem :) :) :D :D :( Souhlas.Nepovazuju se za dobreho ridice,ale co je moc to je moc. Jsou to extremy.Nekteri vali jakoby by bylo leto a jini by radeji meli byt doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 jo byl jsem ve městě a potkal jsem všeho všudy jen jednu solničku. :) Já taky dnes viděl jen jednu solničku, u mě doma v kuchyňské lince !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Jinak podavam aktualizovany seznam :DRAZTY, Janek250, Petinka250, Neználek, Maros, Blondakxxx +1, Carlos, Jindra, Verush von Hoblik, Hoblik, JirkaZubek, Woody, PetrS, Tomik, RiderPaul +1, Kaproš, BadyS +1 a na chvili se asi ukaze i Lancelot :) se to zacina pekne sbirat :D Peti, u mě si škrtni +1, H1N1 !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Peti, u mě si škrtni +1, H1N1 !! :) Takze budes mit rousku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Kolik tam bude vůbec ženských? Jelikož nechápu označení H1N1, vždyť jsou přeci slepice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Takze budes mit rousku :) Roužku nééééé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Hosi,nemate nekdo doma boby ktere se prodavaly caa v 1977,byly takove placate bez brzd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tož to dneska hezky nachůjalo, lidi jezdí jak ..... hodinu jet z poruby do centra, to jsem už dlouho nežral, za to v polsku pohoda, tam se ještě solit nezačlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Co se děje budeš bobovat ?:( .Nebo šetříš na ježíškovi :D .ale taky to bude veterán :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tož to dneska hezky nachůjalo, lidi jezdí jak ..... hodinu jet z poruby do centra, to jsem už dlouho nežral, za to v polsku pohoda, tam se ještě solit nezačlo :) Marto,to je krasne bile auto. To je to nove :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Co se děje budeš bobovat ?:( .Nebo šetříš na ježíškovi :D .ale taky to bude veterán :) :) :D Na bobovani si muzu pucit od neterinek. Ani se neptej na co to chci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Tož to dneska hezky nachůjalo, lidi jezdí jak ..... hodinu jet z poruby do centra, to jsem už dlouho nežral, za to v polsku pohoda, tam se ještě solit nezačlo :D centrum bylo taky komplet zacpané, z Mariánek jsem to musel vzít po dálnici až do Vrbice abych se dostal home. PS: hned bych ti fláknul pokutu za nečitelnou RZ !!! ometat, ometat, ometat...... :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Janku, doufám že o5 někde nemrzneš ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Marto,to je krasne bile auto. To je to nove :) :) nové se teprve pere v perwolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 nové se teprve pere v perwolu :) Bade, tak bacha ať se ti nezcvrkne na malucha!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 ba právě naopak, už má zase normální velikost :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 teda ale vcelku to počasí vyšlo na tu nedělu, to vám povím, kdo to měl podplacené ? já když dělam sraz, tak chčije :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Janku, doufám že o5 někde nemrzneš ?? Dneska jsem byl prekvapeny mile, 11h jsem topil vesele bufikem a pri startu baterky neklesly pod 21V a to bylo v Ziline -9,5C Snad nebudu mrznout v praze, ale to uvidim az rano jestli jede centralni kotelna. Ze preji Sylve brzke uzdraveni a pod stromeckem spoustu hodnotnych darku... (treba CO-cko) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 CO-čko je náhodou krasny, škoda že mě to nikdo nenaježí :D a vůbec, neználku, jak pokračuješ? Bych tě chtěl vidět ted v tom čase v garage jak tam bojuješ :) si snad udělam někdy na tebe čas a dame rumika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 teda ale vcelku to počasí vyšlo na tu nedělu, to vám povím, kdo to měl podplacené ? já když dělam sraz, tak chčije :) :D :D podplatil to místní boss Janek !! Příští sraz naplánuj někde v Egyptě a určitě chcát nebude ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Ten dárek je zadaný :) ,co třeba nějakou jinou potřebnou věc třeba vapka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 teda ale vcelku to počasí vyšlo na tu nedělu, to vám povím, kdo to měl podplacené ? já když dělam sraz, tak chčije :) :) :D Hlavne to nezakriknout!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Dneska jsem byl prekvapeny mile, 11h jsem topil vesele bufikem a pri startu baterky neklesly pod 21V a to bylo v Ziline -9,5CSnad nebudu mrznout v praze, ale to uvidim az rano jestli jede centralni kotelna. Ze preji Sylve brzke uzdraveni a pod stromeckem spoustu hodnotnych darku... (treba CO-cko) :D Pozdrav vyřízen, COčko, vapku už má, mám v plánu nějaký soustruh nebo CNCečko, ideální do obyváku k LCD telce!! :) baterky neklesly pod 21V.......ty woe nemáš tu 12V baterku nějak přebitou ??? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 CO-čko je náhodou krasny, škoda že mě to nikdo nenaježí :( a vůbec, neználku, jak pokračuješ? Bych tě chtěl vidět ted v tom čase v garage jak tam bojuješ :) si snad udělam někdy na tebe čas a dame rumika :D To je dobrá zprava :) ,ale prve mě musí Razty naučit s COkem pracovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 podplatil to místní boss Janek !! Ja jsem v tom nevine, ja to jen vymyslel. Organizuje a beha kolem toho Petinka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 To je dobrá zprava :) ,ale prve mě musí Razty naučit s COkem pracovat :) Byl jsem u tebe v garague včera kolem 13h a nikde jsem tam neviděl Jarunu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 To je dobrá zprava :) ,ale prve mě musí Razty naučit s COkem pracovat :D ZDRAVÍM VŠECHNY :) MIRO NEBOJ VYPIJEŠ PŮL LITRA RUMU A UVIDÍŠ JAK TI TO PŮJDE OD RUKY :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 baterky neklesly pod 21V.......ty woe nemáš tu 12V baterku nějak přebitou ??? :) :) Bal jsem se ze jedna bude malo, tak jsem si tam radeji nabastlil dve 12V baterky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Bando shaním na zapůjčení světla z fabie 1 na zkoušku na Huberta jak by to vypadalo .třeba i poškozené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.