Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To mas recht :)ale kazdopadne je to snezne rally vsude kam clovek vyjede :)proklinam se opet ze sem nekoupil 4x4 :(ale priste uz tudle chybu nezopakuju :)a dalsi vec co nesmi chybet je nezavisle topeni :)

Buď rád že jsi rád :-) Já se proklínám že jsem si nekoupila něco co má 4 kola ... nenávidím busy :)

Odkaz ke komentáři

tak bando, hospoda uz je zamluvena, budeme mit uzavrenou spolecnost se stoly do U abychom na sebe vsichni videli a slyseli se, akorat nam pani provozni kladla na srdce aby jsme tam nechali aspon 200kc na osobu, takze moc neobedvejte :) stejne prijedem zmrzli jak ;) takze polivcicka a cajik a uz je to na pul cesty :lool:

Jelikoz nam snehove podminky preji bude se pred samotnou besidkou konat i oktaslus takze plati prvni varianta kterou jsem vam psala ve zprave a to sraz 13:00 u cafe Chalanger a nasledny presun na plac :) budte dochvilni odjezd je opravdu 13:00 (presun bude na parkoviste do radvanic k byvalemu bastru)

jestli nekdo mate moznost pujcit kuzely bylo by to super, mame jich jen 10 :)

Odkaz ke komentáři
tak bando, hospoda uz je zamluvena, budeme mit uzavrenou spolecnost se stoly do U abychom na sebe vsichni videli a slyseli se, akorat nam pani provozni kladla na srdce aby jsme tam nechali aspon 200kc na osobu, takze moc neobedvejte ;) stejne prijedem zmrzli jak :D takze polivcicka a cajik a uz je to na pul cesty ;)

Jelikoz nam snehove podminky preji bude se pred samotnou besidkou konat i oktaslus takze plati prvni varianta kterou jsem vam psala ve zprave a to sraz 13:00 u cafe Chalanger a nasledny presun na plac ;) budte dochvilni odjezd je opravdu 13:00 (presun bude na parkoviste do radvanic k byvalemu bastru)

jestli nekdo mate moznost pujcit kuzely bylo by to super, mame jich jen 10 :lool:

Tak pokud nemaji Kofolu,tak at se nedivi,ze pak nemaji kseft :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...