Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Ahojte, tak sem se vratil ze Stramberka z mini srazu :)bylo nas 5 ale i tak sme dobre pokecali. Jinak uz jsem zpatky na zimakach bleeeeeeeeeee........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Ták a teť už je mi to jasné,Woody na co jiné auto :) kup rychlejší počitač a je to :smich: :P :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Ahojte, tak sem se vratil ze Stramberka z mini srazu :)bylo nas 5 ale i tak sme dobre pokecali. Jinak uz jsem zpatky na zimakach bleeeeeeeeeee........... Kdyby to Bruno napsal trochu dřív taky bych přijel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Není to HDR? HDR je tam taky ,ale spíš je ta fotka doladěna v Zoneru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Zdar hospodo, jsem dolamany jak sviňa, krasné počásko, volno, ideální vyrazit ven, v sobotu mě jeblo v hlavě a vydal se na kolo, bylo nááádherně, už mě to chybělo, jediná nevýhoda, že brzdy v tomdle čase moc nepracovalya další ta, že cyklo hospody moc v zimě nefungujou a dneska hurá na Bečvu, Pustevny, Radhošt atd, lidí bylo megamoc a uchozeny jsem jak mimino Jinak dnes v GARAGE koncert skupiny "úspěch" doporučuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Zdarec No téda takový turista , není jak si na Štěpána vyrazit na kolo vid ? ) Paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 jj bylo nádherně a teploučko, škoda toho nevyužít jen mě sralo že jsem neměl dostatek času vyjet na Lysou.... prý to tam bylo super, sice -5C, ale dobra parta lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Tak koukám,žes byl vybavený na zimnku dostatecne na Lyse je parádně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Inspirace pro Neználka http://auta-veterani.sbazar.cz/prodam-skod...v-o3416956.html Ale ta pálka za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Zdar hospodo, jsem dolamany jak sviňa, krasné počásko, volno, ideální vyrazit ven, v sobotu mě jeblo v hlavě a vydal se na kolo, bylo nááádherně, už mě to chybělo, jediná nevýhoda, že brzdy v tomdle čase moc nepracovalya další ta, že cyklo hospody moc v zimě nefungujou a dneska hurá na Bečvu, Pustevny, Radhošt atd, lidí bylo megamoc a uchozeny jsem jak mimino tak to zaslouží pochvalu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Jero, jelikož nemůžu najít tvůj mail, tak přidávám foto zde Třeba takový obyčejný http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...8_4877733_n.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Zdar hospodo, jsem dolamany jak sviňa, krasné počásko, volno, ideální vyrazit ven, v sobotu mě jeblo v hlavě a vydal se na kolo, bylo nááádherně, už mě to chybělo, jediná nevýhoda, že brzdy v tomdle čase moc nepracovalya další ta, že cyklo hospody moc v zimě nefungujou :) a dneska hurá na Bečvu, Pustevny, Radhošt atd, lidí bylo megamoc a uchozeny jsem jak mimino :) Jinak dnes v GARAGE koncert skupiny "úspěch" doporučuji :P Tak to bych při tom výkonu určitě umřel :) :smich: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Badys ty Pustevny nejak strida OC. Vcera ja, dnes ty a jeste jsem vcera potkal nejakeho clena s Octavii 2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Kdo přijede na to cafe v úterý?? Zatím jsem Já, Badys, Neználek, Jero, Hoblík, Verush, Maroš, Woody, PetrS JÁ TAKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Jaké cafe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Kdyby to Bruno napsal trochu dřív taky bych přijel. Je to bylo tentokrat dost narychlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Jero, jelikož nemůžu najít tvůj mail, tak přidávám foto zde :( Třeba takový obyčejný http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn...8_4877733_n.jpg Mejl mám v podpisu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Dobře posílám ti tam tu stejnou Tak se když tak na to vrhni pokud tam je co upravovat.. Jinak pošlu něco lepšího z focení :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Dobře posílám ti tam tu stejnou Tak se když tak na to vrhni pokud tam je co upravovat.. Jinak pošlu něco lepšího z focení :( Pošli klidne co muzes at je z ceho vybirat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Zítra zase do práce ,ale jen dva dny a pak volno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Otvíráme.... 6:30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobré ráno :( se dívám, že venku by se dalo zase něco spáchat na sněhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobre ranko. Koukam ze tam pada neco bileho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Guten Morgen všem, taky jsem se divila co to tam zas padá. Ale koukám, že nejsem aspoň jediná kdo musel brzo vstávat do pracovního procesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Verus,ty delas ???? ale pravdu rict,take bych radeji sel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobre ranko.Koukam ze tam pada neco bileho Tak proto zháníš ty boby, tys to věděl, že budě fujať :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Verus,ty delas ???? ale pravdu rict,take bych radeji sel. No dělám, až do čtvrtka, včetně čtvrtka... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Guten Morgen všem, taky jsem se divila co to tam zas padá. Ale koukám, že nejsem aspoň jediná kdo musel brzo vstávat do pracovního procesu :( No já nevím jak ostatní, ale já nepracuji. Mš vzbudil pes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 taky v procesu, ale všichni dovolené, tak je tu vcelku klid, dokud se nic nepo.... ťuk ťuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No já nevím jak ostatní, ale já nepracuji. Mš vzbudil pes Radši pes než budík :-) A nemusíš z tepla domovat, tak si to užívej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.