Hoblik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Me se tady vali plno nezlomenych hokejek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to je mi na prd.Tu si muzu koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroši to jsi zlomil při odhrnování sněhu držadlo na shrnovači, mám tak 120cm hokejky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj bando Díky marosi za ten výpis,není to tak strašné,co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jiříku tak jak je po novém roce ,ale dnes je to tu nějaké mrtvé.To se asi všichni pracující připravují duševně na zítřejší šichtu. :palec: :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroši to jsi zlomil při odhrnování sněhu držadlo na shrnovači, mám tak 120cm hokejky Nezlomil. Meli jsem na starem hrablu,to padlo za vlast ale "hokejku" nevim kde jsem dali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jiříku tak jak je po novém roce ,ale dnes je to tu nějaké mrtvé.To se asi všichni pracující připravují duševně na zítřejší šichtu. :palec: :( kde ze,vseci uz asi sankujou nebo staveji huhulaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Já nesáňkuju,jedině v autě ... Připravuji se psychicky na odpolední směnu...dva dny po sobě jsem šel spát kolem půl třetí ráno,bo jsem se dupkal se stropním světýlkem,ale jinak dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No pokud ti bude stačit těch 120cm tak ji máš u mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No pokud ti bude stačit těch 120cm tak ji máš u mě. Ja to zkusim pomerit .Jinak moc diky Cetli jste ? http://www.novinky.cz/krimi/188168-kolize-...mlade-zeny.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jak může nějaké hovado napsat "Dobře jí tak" ? To je prostě debil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak to je hnus ,to je ten sypač neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ja mam odhrnuto Nevali se doma nekomu zlomena hokejka ? Maros mam tady spousty hokejek, pro které už nemam využití žádne, jelikož na led se už nedají použít a před barákem nehraji hokej (nejsme malý). Takže si stačí jen říznout lopatu? co ty na to? Můžeš si vybrat i značku :( Aspoň se jich zbavím Co se týče délky je na moji míru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ja mam odhrnuto :) Taky mám odhrnuto, fréza startla po roce napoprvé jako Pája !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroš, nejdřív boby a teď zlomená hokejka. To doděláváš na auto hagusy a box? lol.gif 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroš, nejdřív boby a teď zlomená hokejka. To doděláváš na auto hagusy a box? lol.gif :) :P :P :) Dobre rano ve spolek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maros mam tady spousty hokejek, pro které už nemam využití žádne, jelikož na led se už nedají použít a před barákem nehraji hokej (nejsme malý). Takže si stačí jen říznout lopatu? co ty na to? Můžeš si vybrat i značku :P Aspoň se jich zbavím Co se týče délky je na moji míru :) Tak pokud jsou na nic urco beru. :P dikec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroš, nejdřív boby a teď zlomená hokejka. To doděláváš na auto hagusy a box? lol.gif delam super hrablo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Doufám že to nebudou ty boby přidělány těma hokejkama na O1 :) :P :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak jsem se vratil s hor. Ledky dodelany V přednim svetle je 96 diod, zadni lampicky po 7 v kazde, zadni stropni lampa kolem 80 a male lampicky v kufru v kazde po 30. :) Ted to uz sviti poradne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak jsem se vratil s hor. Ledky dodelany V přednim svetle je 96 diod, zadni lampicky po 7 v kazde, zadni stropni lampa kolem 80 a male lampicky v kufru v kazde po 30. :) Ted to uz sviti poradne. Což takhle nějaké hotky ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No vyfotit mi to moc neslo. Lepsi to bude na nejakem srazku. :) Ted musis vyresit otevirani dveri. Prasklo mi lanko k vnitrni klice, tak si oteviram jak frajer okenkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tož zdar kamarádi v tom novém roce :) kurec mě se nechtělo domů, tam bylo krásně PS: viděl jsem hodně, ale aby tu naši novou dálnici u Klimkovic odhrnovaly 3 traktory, tak to je moc (2km kolona za nima) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak vítej doma :) ,Bade a vzal jsi tam námět na srázek bandy ze severní Moravy :) :P :P To ať nas poznají i jinde a mi se podíváma někam do světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No vyfotit mi to moc neslo. Lepsi to bude na nejakem srazku. :)Ted musis vyresit otevirani dveri. Prasklo mi lanko k vnitrni klice, tak si oteviram jak frajer okenkem Práce tak na 1/2hodky a cena lanka asi 380kč :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jo jo. Montit to budu v utery. Jeste k lanku budu muset pribrat novou folii. Budoucnost te stare bude ohrozena . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak vítej doma ;) ,Bade a vzal jsi tam námět na srázek bandy ze severní Moravy :) :P :P To ať nas poznají i jinde a mi se podíváma někam do světa. ;) Krásné místo, krásná hospůdka, ubytování normál třída ale na pohodu, jen ten dojezd je špatný, já tam se vyšplhal na 3 pokus V létě asi v pohodě, ale pro nižší auta než já ee :) ale třeba by to šlo udělat na spodní louce u toho :) ale levno a super lidi (majitele) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Maroš, dobře kdy je chceš? Jsem ochoten ti je dovézt popřípadě i na nějaký další sraz, a pokud to spěchá určitě se domluvíme jakkoliv :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Krásné místo, krásná hospůdka, ubytování normál třída ale na pohodu, jen ten dojezd je špatný, já tam se vyšplhal na 3 pokus :P V létě asi v pohodě, ale pro nižší auta než já ee :P ale třeba by to šlo udělat na spodní louce u toho :) ale levno a super lidi (majitele) Tak už začni o tom uvažovat, protože už tě trochu známe :) tak že když ty řekneš že to bylo normál třída tak to určitě bylo A1 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak už začni o tom uvažovat, :) protože už tě trochu známe :P tak že když ty řekneš že to bylo normál třída tak to určitě bylo A1 no ba naopak, fakt klasická taková velká chajdaloupka, žaden luxus, ale prostě uprostřed luk a lesa na turistické pěšině, hospa parádní, kuchyň taky mňam, udělaly na silvestra pečeného kance (to jsem ještě nežral) a jiné dobroty, uprostřed hospy krb a tak to padal jeden rumík za druhým :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.