Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ja mam odhrnuto :angry:

Nevali se doma nekomu zlomena hokejka ?

Maros mam tady spousty hokejek, pro které už nemam využití žádne, jelikož na led se už nedají použít a před barákem nehraji hokej (nejsme malý). Takže si stačí jen říznout lopatu? co ty na to? Můžeš si vybrat i značku :( Aspoň se jich zbavím :palec:

Co se týče délky je na moji míru :palec:

Odkaz ke komentáři
Maros mam tady spousty hokejek, pro které už nemam využití žádne, jelikož na led se už nedají použít a před barákem nehraji hokej (nejsme malý). Takže si stačí jen říznout lopatu? co ty na to? Můžeš si vybrat i značku :P Aspoň se jich zbavím :smich:

Co se týče délky je na moji míru :)

Tak pokud jsou na nic urco beru. :P dikec

Odkaz ke komentáři
Tak vítej doma ;) ,Bade a vzal jsi tam námět na srázek bandy ze severní Moravy :) :P :P To ať nas poznají i jinde a mi se podíváma někam do světa. :smich: ;)

Krásné místo, krásná hospůdka, ubytování normál třída ale na pohodu, jen ten dojezd je špatný, já tam se vyšplhal na 3 pokus :palec: V létě asi v pohodě, ale pro nižší auta než já ee :)

ale třeba by to šlo udělat na spodní louce u toho :)

ale levno a super lidi (majitele) :)

Odkaz ke komentáři
Krásné místo, krásná hospůdka, ubytování normál třída ale na pohodu, jen ten dojezd je špatný, já tam se vyšplhal na 3 pokus :P V létě asi v pohodě, ale pro nižší auta než já ee :P

ale třeba by to šlo udělat na spodní louce u toho :)

ale levno a super lidi (majitele) :smich:

Tak už začni o tom uvažovat, :palec: protože už tě trochu známe :) tak že když ty řekneš že to bylo normál třída tak to určitě bylo A1 :)
Odkaz ke komentáři
Tak už začni o tom uvažovat, :) protože už tě trochu známe :P tak že když ty řekneš že to bylo normál třída tak to určitě bylo A1 :smich:

no ba naopak, fakt klasická taková velká chajdaloupka, žaden luxus, ale prostě uprostřed luk a lesa na turistické pěšině, hospa parádní, kuchyň taky mňam, udělaly na silvestra pečeného kance (to jsem ještě nežral) a jiné dobroty, uprostřed hospy krb a tak to padal jeden rumík za druhým :P :) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...