romariooo Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Momentalne ne . Myslim že jsem ho potkal v Ostravě u nás ve firmě okolo 14 hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) Myslim že jsem ho potkal v Ostravě u nás ve firmě okolo 14 hod. Je to mozne Tys byl dneska v OV ? Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Záleží na ceně :) nevim co bych potřeboval Vše je zdarma! jinak to vyhodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Možná bych použil topení jestli je volné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Vše je zdarma! jinak to vyhodím Nevyhazuj, zeptám se kámoše jestli by to nechtěl Můžeš mi napsat co všechno to máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Nejak mrtvo......... To vas ten snih tak zmohl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak já jdu zalehnout dobrou noc, a zítra se polepšete :D s takovou ten výšlap bude trvat do konce Ledna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Možná bych použil topení jestli je volné :D Není problém,rád to daruji Nevyhazuj, zeptám se kámoše jestli by to nechtěl :DMůžeš mi napsat co všechno to máš? To už nevím musím to vytáhnout ze sklepa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Nazdárek, to jsem tady teď sám jo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zdarec ... Dneska je den blbec,,nic se mi nedari ,nic nefunguje ,, material kazdou chvili selze ... Raztěji vubec se mi nevedlo ,, nejak mam ty programy vsecky v rozkladu tak jen jeden provizor obrazek ,jeste na to mrknu ,,, uz jsem s temahle vecma dlouho nedelal .... a odkay na černý kola ;) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...impreza/7788108 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zdarec ... Dneska je den blbec,,nic se mi nedari ,nic nefunguje ,, material kazdou chvili selze ... Raztěji vubec se mi nevedlo ,, nejak mam ty programy vsecky v rozkladu tak jen jeden provizor obrazek ,jeste na to mrknu ,,, uz jsem s temahle vecma dlouho nedelal .... Zajímavé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zajímavé ;) Zhroutily se mi vsecky programy ,,,vista s nema proste neumí ,,mrdka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zhroutily se mi vsecky programy ,,,vista s nema proste neumí ,,mrdka.. Zkus jim zvlášť nastavit kompatibilitu pod jakým OS by se měli jakože spouštět! Tato možnost tam je a někdy to opravdu funguje. Takto jsem řešil pár problému a zatím je to vyřešilo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Vidiim cerne auto :)Co se to tady kuje?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Vidiim cerne auto :)Co se to tady kuje?:-) Ale Jero, zase pracuje jakože na poloviční úvazek "grafik" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zkus jim zvlášť nastavit kompatibilitu pod jakým OS by se měli jakože spouštět! Tato možnost tam je a někdy to opravdu funguje. Takto jsem řešil pár problému a zatím je to vyřešilo. ;) Potvrzuji, někdy tato maličkost vyřeší problém. Jinak Visty jsou fakt sračka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Tak tady to vypadá na zavíračku. Jinak by mně zajímalo v kterém jsme vrcholovém táboře, já bych řekl, že v pátem a že z toho se to dělá jedním tahem až na horu nebo ne? (Everest ;) :P) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zkus jim zvlášť nastavit kompatibilitu pod jakým OS by se měli jakože spouštět! Tato možnost tam je a někdy to opravdu funguje. Takto jsem řešil pár problému a zatím je to vyřešilo. ;) Todle všecko facha,ale proste pár funkci nejede a když se rojedou naskoci errro ,,musim se s tim jeste poradne zkamaradit )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Vidiim cerne auto :)Co se to tady kuje?:-) Kdoví čím nás Raztěj překvapí ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Potvrzuji, někdy tato maličkost vyřeší problém.Jinak Visty jsou fakt sračka. Bohuzel tady v domacnosti fungujeme uz jen Vista ... zlate XPéčka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Bohuzel tady v domacnosti fungujeme uz jen Vista ... zlate XPéčka... Win 7 by měly být lepší, ale zatím nemám zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 K tem jsem se taky jeste nedopídil ...ale v brzke době určitě okusím jak chutnaj ,, kámoč mi uz je minuly tyden nabizel ,ale neni času na hlouposti ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Já o nich silně uvažuji na NB, ale nechce se mi za ně dávat 4 tácy, asi to s těmi Vistama doklepu a 7 dám až na nový NB. No asi to tady zamkneme, ne? Nebo tady ještě budeš sedět na baru? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Mužeš to zamknout,, ja jdu papírovat ;) Dobrou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zamykám! Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Hosi. Potrebuju poradit s nejakym dobrym servisem na geometrii. Deko na geosku v Ostrave jezdim naproti kefiru(za domem energetiky) takovy modry pneuservis nevzpomenu si jaxe jmenuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Lancelot+Jero: Win 7 mám v pracovním pc a zatím si nemůžu stěžovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 :)Nejlepsi je windows jehoVISTA :)takovou kravinu kdo vymyslel mel by jit rovnou ke zdi....pomale, seka se to, porad aktualizuje proste bleeeeeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Dobré ráno, se dívám, že s váma moc nepokecám, bo tomu nerozumím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 :)Nejlepsi je windows jehoVISTA :)takovou kravinu kdo vymyslel mel by jit rovnou ke zdi....pomale, seka se to, porad aktualizuje proste bleeeeeeeeee Nechápu proč ten systém vydali, respektive za něj chtěli peníze, když je to paskvil - taková beta verze Win 7. Jinak dobrý den. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.