Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj...pročítal jsem ty včerejší boje kdo vystoupí na Everest jako první :smich: ...když se pro něco nadchnete,tak jste k nezastavení :D

Teď jsem si udělal nákup Sonaxe za dvojku u autodoplnky.cz na kompletní glancování mého miláška :smich: (manželčin dárek k narozeninám) a půjdu si po noční konečně lehnout... na další metu 10 000 příspěvků už se doufám zapojím...

Odkaz ke komentáři
Tak se trošinku zasmějte =D

Uplne ho chapu,neverili byste jak jsem nadaval pri lonskem prendavani kol na zimace kdyz na civicu od thyne neslo sundal predni kolo ,, proste neslo ,nijak ... az uz jsem si ponadaval a poradke vyradil mega silou se mi to nakonec povedlo sundat,, akorat s tim,ze mi kolo pristalo na hrudi a ja na zadech :smich: ...

Doprkna , ale stejne nejvetsi sranda bylůa kdyz autu ustrelila na ceste poklice a me to sundalo pri chuzio po chodniku :D :smich:

Odkaz ke komentáři
JERO JAK SI VČERA USÍNAL ? JÁ SEM NEMOHL ZABRAT A POŘÁD SEM SE CHECHTAL JAK SEM SI VZPOMNĚL NA TO CO NAPSAL NEZNÁLEK......SPUTNIK ODLETĚL :smich: :smich: :D

Tez jsem si dneska na par veci vzpomnel :D a akorat na nakupu .Lidi se na me divali divne kdyz jsem se zacal z niceho nic usmivat jak vul :D ... :D

Vcera byla prdel a jeste dlouho me to bude rozesmivat :lool: :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...