Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

kua synci, tak jsem po dlouhé době sedl do nečeho ne "VW GROUP" a skončilo to odtahem :-D aneb vila la france a elektrika :palec: 3 měsice staré auto :P

Vidis nemas pokouset stesti :)ja se ridim starym vtipem ze auta na picu jsou vsechny od F tj. FORD, FIAT a vsecky Francouzske :D

Odkaz ke komentáři
Vidis nemas pokouset stesti :)ja se ridim starym vtipem ze auta na picu jsou vsechny od F tj. FORD, FIAT a vsecky Francouzske :palec:

máš pravdu, také to tak mám, jen se mě nechtělo kola převážet v autě, tak jsem si pujčil 3 měsice starého boxera no a už neodjel z křižovatky, zablikalo ABS, baterka, airbagy a pá pá

že jsem se na to nevysral :D

Odkaz ke komentáři
a výborná byla domluva s peugeot asistance " no víte ono to v zimě někdy zlobí, dejte to do teplé garáže a zase to bude dobíjet" ................ uprostřed křižovatky moc fajn, mít telefon ruce, vyfackam ho :D

Borok syncy v servicu ...co s tema klumprama tak asi maji delat :palec:

Odkaz ke komentáři

Dobre rano vsem ve spolek,tak jsem se konecne docetl az na aktualni prispevek a muzu jit spat. Chtel bych vsechny ujistit,ze "sputnik" nejsem :P

Toho kdo vyhlasi ze dneska pokorime 10.000prispevku roztrhnu jak hada... :palec:

Kdo mate volne palce muzete se pripojit a drzet je spolu se mnou Petince at udela dneska tu zkousku :palec: :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...