Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

AHOJ KUCÍ :)

PAVLE TA RS-KA VYPADÁ FAKT ZACHOVALE :lool: I TO ŘIDIČOVO SEDADLO NENÍ PROSEZENÉ A VOLANT NENÍ OHMATANÝ JAKO U NĚKTERÝCH KOUSKŮ CO JSEM VIDĚL NA BAZARU S-AUTO.

NO VŠAK UVIDÍŠ V HODONÍNĚ NA VLASTNÍ OČI CO JE TO ZAČ :lol:

JE MOC PĚKNÁ A HLAVNĚ ČERNÁ A TO JÁ MŮŽU :P :lool:

To jsou mi ale pozitivní věci, které tedy čtu :)

Jinak co se barvy, tak to je jedna z nejdokonalejších na OI podle mně!

Stav vozidla mi přijde také docela excelent na foto, jelikož sedadlo je dle mně OK také volant :lool:

Jenom co mi tam schází tak si myslím že to nemá maxidot :(

Odkaz ke komentáři
Se divim ,ze tam s tim autem jeste zustal ,po tedlete kritice bych se zbalil a vypad :) ... Ale vis jake to je , proste kazdy se chce dostat k penezum jak jen muze .Nerikam ,ze to nekdy nepomuze,ale az takovy kalibr ... Nevim no ,za 270 bych raci bral OII 2.0 TDi v kombajnu

Tak ono lez ma kratke nohy :)a nekteri lidi uz jsou schopni ztratit tvar i za par kacek....

No on uz to tam zabalil prave :lol:

Odkaz ke komentáři
Presne :)majitel je asi nejaky uchyl jelikoz tam napsal ze i top sped je 270km /h :lool: vykon 260koni, ten pak zkorigoval na 208 :)cenu pak na 240 upravil veci ktere mu zkritizovali a prodava vesele dal :)rikam dneska kupovat auto, resp. cokoliv kupovat nebo s kymkoliv delat kseft tady v tedle zemi to proste musis byt neustale ve strehu, jelikoz kazdy te chce ojebat. Slusnost, prospech pro obe strany a nebo gentlemanstvi bylo nahrazeno lhanim, vymlouvanim a vyjebavanim :P

TY WOE HOBLÍK NECHCEŠ KANDIDOVAT DO VLÁDY ??? JÁ BYCH TĚ VOLIL :lol: MÁŠ DOBRÉ PROSLOVY A JDE VIDĚT ŽE TI TO PÁLÍ A JEN TAK S TEBOU NĚKDO NEVYJEBE :)

PAVEL BY SI TĚ MĚL VZÍT SEBOU AŽ PŮJDE KUPOVAT TO AUTO........TROCHU BY SIS POKECAL S MAJITELEM A ON BY TO PAK BYL SCHOPEN PRODAT I ZA POLOVINU CENY :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři
TY WOE HOBLÍK NECHCEŠ KANDIDOVAT DO VLÁDY ??? JÁ BYCH TĚ VOLIL :lol: MÁŠ DOBRÉ PROSLOVY A JDE VIDĚT ŽE TI TO PÁLÍ A JEN TAK S TEBOU NĚKDO NEVYJEBE :)

PAVEL BY SI TĚ MĚL VZÍT SEBOU AŽ PŮJDE KUPOVAT TO AUTO........TROCHU BY SIS POKECAL S MAJITELEM A ON BY TO PAK BYL SCHOPEN PRODAT I ZA POLOVINU CENY :P :lool:

:lool:) jo Hoblajs se nedá na chodníku ani na silnici :) :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak ja tu stribrnou urcite prodavat nebudu jelikoz to auto si na sebe poctive vydelalo a porad vydelava jak vozi zbozi :)sice ne uz jako kdysi, ale proste porad se vyplati ho mit doma. V podstate je to auto ale neprodejne :)obavam se ze kdybych napsal ze ma najeto 550 tis.km , druhy motor, sice prvni majitel a cenofka ja nevim 40 - 50 tisic, tak se to stejne neproda :)a lhat nebudu :)lhal sem jen jednou :)a to kdyz sem dostal z AAA fabii z udajne 80 tisicema na tachaci, a ve skutecnosti tam bylo pres 200 :)tak sem jim ji vratil po trech letech zpatky kdyz mela 350 tis real, a na tachaci sem dal dat 135 :)hold jak kdo na me tak ja na nej .)

Beru 50ks 3mm ledek na hodinu :-)A verte mi ze uz me taky ojebalo plno lidi, ale postupem casu si to proste jen nenecham libit, nekteri sice ze me nemuzou ale hold co se da delat :lol:

Odkaz ke komentáři
JERO JAK TO VYPADÁ ......UŽ SI ČAROVAL ??? ABRAKADABRA :lool: :lool: :P

Abrakadabroval jsem ,ale nejsem ted momentalne na svem PC ,pošlu ti to poydějíí :) :lool: ,ale řeknu ti už ted ,že ikdyž na te fotce co jsem delal to není tak vidět , tu černou bys měl dát na 100% :lol:

Hoblik - To je jasny no , myslel jsem ,že taky pošlu octu do světa ,ale je mi líto ji dát pryč za tech pár šušní ikdyž je to takovy bobek slabý .... A kdybych napsal - Prodam octavii 1.6 55kW - chip na 128kW tak si mzslím,že by mi to asi nikdo nezbaštil ,nebo j ? :)

Odkaz ke komentáři
Tak bando, drzte palce, jdu na popravu... teda na druhy pokus :P no ale mam z toho takove smisene pocity... snad chytnu dobre otazky :lool: mejte se... a nerozbijte to tady kdyz tu nebudu :lool: od vycepu ma klice Jero a Blondak tak je kdyzta poproste :lool:

Neboj bude dobre, to das :)hlavne klidek :lol: drzime pesti :)

Odkaz ke komentáři
Tak bando, drzte palce, jdu na popravu... teda na druhy pokus :P no ale mam z toho takove smisene pocity... snad chytnu dobre otazky :lool: mejte se... a nerozbijte to tady kdyz tu nebudu :lool: od vycepu ma klice Jero a Blondak tak je kdyzta poproste :lool:

Hodně štěstí , určitě to tentokrát výjde :lol: !!! :)

Odkaz ke komentáři
Tak bando, drzte palce, jdu na popravu... teda na druhy pokus :( no ale mam z toho takove smisene pocity... snad chytnu dobre otazky :lool: mejte se... a nerozbijte to tady kdyz tu nebudu :P od vycepu ma klice Jero a Blondak tak je kdyzta poproste :)

PETI NEBOJ VŠAK TO MÁŠ V HLAVĚ NE :lool:

PAK TO ZAPIJEME U KRAKONOŠE......NEBO RADĚJI JINDE :lol: :) :lool:

Odkaz ke komentáři
Abrakadabroval jsem ,ale nejsem ted momentalne na svem PC ,pošlu ti to poydějíí :lool: :lool: ,ale řeknu ti už ted ,že ikdyž na te fotce co jsem delal to není tak vidět , tu černou bys měl dát na 100% :lol:

Hoblik - To je jasny no , myslel jsem ,že taky pošlu octu do světa ,ale je mi líto ji dát pryč za tech pár šušní ikdyž je to takovy bobek slabý .... A kdybych napsal - Prodam octavii 1.6 55kW - chip na 128kW tak si mzslím,že by mi to asi nikdo nezbaštil ,nebo j ? :lool:

Covece nevim sacuju to tak ze tak pred peti lety kdyby si napsal 1.6 55KW chiptuning na 85kW ze by to nekdo i prekosnul .)dneska uz moc ne , vsecko se da vygoglit, porovnat apod :)ale zase se kouzli s tim co neni videt a nema byt hlavne videt :)

Odkaz ke komentáři
Covece nevim sacuju to tak ze tak pred peti lety kdyby si napsal 1.6 55KW chiptuning na 85kW ze by to nekdo i prekosnul .)dneska uz moc ne , vsecko se da vygoglit, porovnat apod :)ale zase se kouzli s tim co neni videt a nema byt hlavne videt :lol:

To je mozny no ,driv to nebylo tak rozsireny a pro neznaleho bylo takovy auto supr koupi ... Vim jak jsem kdysi koukal na same chipnute auta :) ani nevim proc ,ale je fakt ze i tedko koukam na auta ,ktere sice chip nemaji ,ale upraveny motor j ...

Dneska je to proste tak ,ze abys obstal musis mit veskera fakt necim podlozena ,jinac ti lidi neuveri ani suchy z nosu ,,,,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...