Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No včera odpoledne jsem se fajně zahřál i při -7°C když jsem shazoval sníh z celé střechy na baráku. Celkem fajná prácička- suma sumárum 3 hodinky solidní makačky. Ještě že po mě už manželka večer nic nechtěla, protože o půl deváté jsem vytuhnul u telky jako špalek. Ještě dneska radši shážu sníh z garáže a bude hotovo. Už jsem z toho měl strach, mám rovnou střechu a bylo tam 50-70cm těžkého mokrého sněhu.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno :smich: všem ,já jen na skok ;) protože už druhý den vedu boj s nějakou chřipkou či co to mám ,doufám že né prasečí :smich: .Tak že jsem si přečetl co je nového a jdu zase do peřin ,vezmu si prášky a jdu se potit :loool: čus ps ty bílé kola jsou luxusní ,proto jsem se ptal jestli dělají v tom komaxitu dvoubarevné chci na Huberta černobílé

Odkaz ke komentáři
ještě né

zrovna odinstalovávám starou malbu v koupelně a budu instalovat sádrovou stěrku a new malbu ! :smich:

PĚKNÝ SVINČIK :loool: ŠKRÁBÁNÍ MALBY NESNÁŠÍM ;) NAPOSLEDY JSEM ŠKRÁBAL DĚTSKÝ POKOJ A BYL SEM Z TOHO ZEDŘENÝ JAK BORŮVKOVÝ KEŘ.

TAK ŽE ZATNI ZUBY A VYDRŽAJ :smich:

Odkaz ke komentáři

Nazdár, tak jsem byl ve Vráně se tázat co se děje nebo neděje.

Momentálně nehnuly ještě ani prstem a na ničem pracují. Auto stojí zasněžené před karosárnou! Sněhu na něm, jako by tam stálo od začátku zimy =/

Prý si mam zavolat na Kooperativu, proč se mi neustále neozvali a jaktože jim nepřišel žádný pojišťovák ještě ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...