Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoši brzděte trošinku, teď se mi zakouřilo z hlavy než jsem to celí přečetl a následně jsem to stejně zapomněl co jsem chtěl napsat :smich:

Byl jsem dneska za mechošek "kamaráde" ve Vráně na karosárně a neustále se čeká co bude. Jinak dozvěděl jsem se že rozvody skočili na hlavním o 16zubů do zadu :) takže kolik škody tam bude, se uvidí až se to rozebere.

Následně už také vím proč se pojišťovna cuká. Vzhledem k předchozí havárii, kterou jsem měl a řešila jiná osoba, došlo k vyplacení peněz na účet oné osobě, která měla vozidlo opravit a neopravila.

Vzhledem k tomu jsem dnes byl podat na pojišťovně oznámení na osobu a žádost o opravení vozidla i přes tento problém. Jako k řešení jsem jim navrhl vymáhat peníze, které vyplatili neoprávněně na falešně vystavenou fakturu oné osobě (jak je možné, že na faktuře je uvedeno číslo účtu a shoduje se s čislem účtu osoby (není majitelem firmy), která udělala tento podvod? FALEŠNÁ FAKTURA) no maníci to asi nepoznali! :)

Dále je otázkou, jak osoba mohla jednat bez mé asistence, podpisů a dalších věcí? ověřil jsem si tedy jejich schopnost v systému. Pro veškerou komunikaci s pojišťovnou mi stačila SPZ vozidla! :palec:

Pojišťovna si tedy momentálně myslí/myslela, do této doby že jsem se pokusil nehodu fingovat a pokouším se o opravu škody již po předchozí nechodě. Po tomto vyjádření se to snad změní :palec:

Uvidíme jak to dopadne, už mě to nebaví řešit takové kraviny, které zavinila jiná osoba a samotná pojišťovna.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...