Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero už je po práci?A nebo jen na oběd ;)

Jj, dneska padla . Chtel jsem se zeptat ,kdybych jel na ten obed v patek coz bych rad , vzalbys mi ty domecky na vysky a kryty na repra ? pokud jsou prosím ? : )

J a jeste jsem vcera shanel klaxon z octy nebo fabky.Badyna mi nabizel ,ale bouchnute ... nemate nekdo ?

A co říkáte na tydlety ?

Odkaz ke komentáři

Ahoj vseci tak ja uz sem tez doma :)dneska az na ten mraz vsecko probihalo normalne a i me ten pracovni den bavil, sluzebak ceka na likvidatora v garazi tak sem jezdil cernochem :)a musim rict ze hodne lidi nechape jak octavka v metle v dizlu a na hlinach dokaze pruzne zrychlovat od 200km/h nahoru .)je to fakt usmevne sledovat ty lidi jak to proste nechapou, a musi me pak pro klid duse v obci tak 140tkou riznout jinak by neusnuli ;)

Odkaz ke komentáři
Ahoj vseci tak ja uz sem tez doma :)dneska az na ten mraz vsecko probihalo normalne a i me ten pracovni den bavil, sluzebak ceka na likvidatora v garazi tak sem jezdil cernochem :)a musim rict ze hodne lidi nechape jak octavka v metle v dizlu a na hlinach dokaze pruzne zrychlovat od 200km/h nahoru .)je to fakt usmevne sledovat ty lidi jak to proste nechapou, a musi me pak pro klid duse v obci tak 140tkou riznout jinak by neusnuli ;)

Čaues :(

To se ti to jezdí co :( :D ... j,taky znam takove :( . Pred nedavnem jsme tak jeli s barelem za typkem ze Střitěže co má Corvetu a za nama se snazil strasne stihat frajer s bavorem :( ,samozrejme nestihal a dal si me pak kdyz jsem mel na tacho 40 :(

Odkaz ke komentáři
Ahoj vseci tak ja uz sem tez doma :)dneska az na ten mraz vsecko probihalo normalne a i me ten pracovni den bavil, sluzebak ceka na likvidatora v garazi tak sem jezdil cernochem :)a musim rict ze hodne lidi nechape jak octavka v metle v dizlu a na hlinach dokaze pruzne zrychlovat od 200km/h nahoru .)je to fakt usmevne sledovat ty lidi jak to proste nechapou, a musi me pak pro klid duse v obci tak 140tkou riznout jinak by neusnuli :D

HOBLÍK MĚL BY SIS DOZADU NAINSTALOVAT KAMERU. BY SEM CHTĚL VIDĚT KSICHTY TĚCH VYPLAŠENÝCH KOKOTŮ KDYŽ JE PŘEDJÍŽDÍŠ ;) :( :(

Odkaz ke komentáři
Mám hlinikové průměr 60mm a 50mm taky na jaře budu něco dělat .Kolik cm by jsi asi potřeboval?

No , já bych potřeboval prumer asi 76mm , potřeboval bych tak 100,130cm ... kupovat se mi nechce a kdyz uz tak bych si chtel neco udelat podle sebe .

Dobre je ,ze by pak to sání pasovalo jak na ESi 92kw tak na VTi .)

Odkaz ke komentáři
No , já bych potřeboval prumer asi 76mm , potřeboval bych tak 100,130cm ... kupovat se mi nechce a kdyz uz tak bych si chtel neco udelat podle sebe .

Dobre je ,ze by pak to sání pasovalo jak na ESi 92kw tak na VTi .)

Já jsem kupoval hlinikové roury ve Feroně Ostrava a prodají kolik potřebuješ.A ani cena néní tak hrozná. :smich:
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...