Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ale pořád naho*no ... Nejaka spatna sobota ,snad bude nedele lepsi . Uz aby ten den byl zamnou

Co u tebe ?

JAK SEM DOMA 14 DNÍ PĚKNĚ VEGETIL JAKO NEZAMĚSTNANÝ, TAK BYLO FAJN :smich: :D ALE TEĎ TO JE ZÁHUL :lool: SOBOTA, NEDĚLE PRACOVNÍ A VOLNO ASI TAK BRZO NEBUDE :lool: ALE DRŽÍM SE HESLA PIANĚR VYDRŽAJ :( :( :smich:

Odkaz ke komentáři
Uchvatne pripadal sem si jako jako kapr mezi akvarijnima rybickama, hlavne ze je tomu na nejaky cas opet konec :smich: nejvic me dojima jak kazdy dojemne breci ze nema prachy a pak usporada oslavu pro 30 lidi :smich:

Tak to jsi dopadl jsem celkem dobře, já jsem se veškerých takových oslav přestal už kdysi dávno účastnit, a nehodlám to ani do budoucna měnit :(

Nesnáším ty rodinné přetvářky, jako by se každý rád viděl :(

Odkaz ke komentáři
Tak tak kazda kacka doma navic i za cenu soboty a nedele v praci se hodi :)a stejne co by chtel v takovem pojebanem pocasi delat...ja bych tez radsi robil nez sedel nekde v rodinem kruhu :(

Tak tak ... Uz dlouho jsem nebyl u bábi , nějak mě přestalo bavit vysvětlování proč už si nechci dát koláček ? když mám jídla plnou prdel a už rprostě nemůžu . N e ,žeby mi vadilo ,že se přecpu ,ale slychat : tobě už u mě nechutná fakt nedávám....

Nejlepší by bylo sedět doma a mít stály příjem :( ...

Odkaz ke komentáři
Uchvatne pripadal sem si jako jako kapr mezi akvarijnima rybickama, hlavne ze je tomu na nejaky cas opet konec :( nejvic me dojima jak kazdy dojemne breci ze nema prachy a pak usporada oslavu pro 30 lidi :smich:

NENÍ NAD POŘÁDNOU RODINNOU OSLAVU :( PĚKNĚ SE OŽRAT A PAK SE KOLEKTIVNĚ POHÁDAT :smich: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Riderpaul : presne pretvarka jak svina, bohuzel sem to slibil :(ja nikam vetsinou nechodim, ale todle sem slibil Verush at do ni jeji rodinka nevyjizdi :(

Razty : Nic moc jenom rucicky z VW Passat GT :)jinak bida, chtel sem podvozek pristi tyden koupit ale vysral se mi mobil takze hold penize navic musi jit timto smerem :(

Odkaz ke komentáři
Zdarec .

Tak pri dnesku docela napytel ,celkove nejaky den blbec proste . A cesty u nas ,no koment , kdyz nevkuříš do zavěje zastaví tě nějaký krátek v ceste .... Pomalu jsem rád,že jsem proidal zlutaka pac nevim jak dlouho by vydrzel :( .... Chtelo by to jaro ... Navic mi dneska nejaky chudak polil garazova vrata vodou a v nocito zamrzlo ,kybl hozený o kus dál . Nechápu a netusim jak se nekomu neco takoveho chtelo delat .Asi me tu nekdo nema rad.... Jeste ,ze chudera octa stala venku a nic se ji nestalo ...

Čau

Se nemáš rád se sousedy? :(

Ale tohle by mně teda nenapadlo.

Odkaz ke komentáři
Tak tak ... Uz dlouho jsem nebyl u bábi , nějak mě přestalo bavit vysvětlování proč už si nechci dát koláček ? když mám jídla plnou prdel a už rprostě nemůžu . N e ,žeby mi vadilo ,že se přecpu ,ale slychat : tobě už u mě nechutná fakt nedávám....

Jojo neco v tom stylu, a neustale kdy budou deticky, ze ona uz v mojem veku mela 3 za seobu a 4te na ceste apod.

Odkaz ke komentáři
NENÍ NAD POŘÁDNOU RODINNOU OSLAVU :( PĚKNĚ SE OŽRAT A PAK SE KOLEKTIVNĚ POHÁDAT :( :smich: :smich:

Hádek se vždycky vyvaruju ... Když se začne něcořešit ,hlavně s dědou a vidím,že mě nechápe a nevnímá co říkám ,jdu pryč . To je jen takové : proř také silné auto ? a proč je takové a proč to a tamto ....

Odkaz ke komentáři

Já k prarodičům jezdím rád, a chutná mi pořád. :(

Odkaz ke komentáři
Hádek se vždycky vyvaruju ... Když se začne něcořešit ,hlavně s dědou a vidím,že mě nechápe a nevnímá co říkám ,jdu pryč . To je jen takové : proř také silné auto ? a proč je takové a proč to a tamto ....

No jo jak si kupujes barelky tak se nediv :)to ja mam svaty pokoj :)kazdy vidi zasvineny kombik tak je happy :)akorat na kocarek staveny :)a co je vevnitr stejne nikdo nepozna :)kamuflage :(

Odkaz ke komentáři
Čau

Se nemáš rád se sousedy? :(

Ale tohle by mně teda nenapadlo.

Čaues ... Ty nic jsem nikomu neudelal ,ale mame tu v sousedctvi hodne malych pubertaku ,takych tech frajeru co jim jeste teče mlíko z brady jak chlastali matce z kozy a už si strkaj do držky cigáro , o čtyry hlavy menší ,ale bez respektu tě osloví . Čuus ty chujuu .... zmetci mali

Odkaz ke komentáři
Čaues ... Ty nic jsem nikomu neudelal ,ale mame tu v sousedctvi hodne malych pubertaku ,takych tech frajeru co jim jeste teče mlíko z brady jak chlastali matce z kozy a už si strkaj do držky cigáro , o čtyry hlavy menší ,ale bez respektu tě osloví . Čuus ty chujuu .... zmetci mali

:-)bych si vzal mobil, nahral si ho jak ti takdle rika, pak bych mu jebnul tak ze by se mu zamotala hlava, a jak prijde jeho foter tak bych mu to ukazal. A jak by drzkoval tak bych ho jeste zazaloval curaka za urazku :(

Odkaz ke komentáři
No jo jak si kupujes barelky tak se nediv :)to ja mam svaty pokoj :)kazdy vidi zasvineny kombik tak je happy :)akorat na kocarek staveny :)a co je vevnitr stejne nikdo nepozna :)kamuflage :(

Nejvíc mě sere otázka ? proč sis nekoupil plyn ? :( .... odpověd : pač to nejede a smrdí to nikdo netoleruje

Odkaz ke komentáři
:-)bych si vzal mobil, nahral si ho jak ti takdle rika, pak bych mu jebnul tak ze by se mu zamotala hlava, a jak prijde jeho foter tak bych mu to ukazal. A jak by drzkoval tak bych ho jeste zazaloval curaka za urazku :(

Já už dvěma tak jebnul , ted slyším jen : dobrý den :( ( a dudrání) ... Možna tzo byli oni co mi zamrazili garáž . ( třeba mi chtěli pomoct a zazimovat auta ,ale mohli se semnou prvně poradit jak na to ne ? ) .)

V Dubnu 23 .)

Odkaz ke komentáři

Jo to jsou největší zm..i, jeden takový šlohl bráchovx mobil, a ještě to chtěl otočit proti němu.

Měl ku*va štěstí, že stačil zdrhnout, protože jsem byl nasr*ný jak nikdy. A takových hovad je tady ve vesnici vícero.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...