Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Já už dvěma tak jebnul , ted slyším jen : dobrý den :( ( a dudrání) ... Možna tzo byli oni co mi zamrazili garáž . ( třeba mi chtěli pomoct a zazimovat auta ,ale mohli se semnou prvně poradit jak na to ne ? ) .)

V Dubnu 23 .)

To je v poho nevim co dudraji ze brzo :)dulezite je byt dobry tata a postarat se o rodinu, zbytek uz je uplne tvoje vec :)a ostatni se muzou klidne postavit na hlavu.

Odkaz ke komentáři
Jo to jsou největší zm..i, jeden takový šlohl bráchovx mobil, a ještě to chtěl otočit proti němu.

Měl ku*va štěstí, že stačil zdrhnout, protože jsem byl nasr*ný jak nikdy. A takových hovad je tady ve vesnici vícero.

Ted uz ti ti mali parchanti ukradou aji obliknute trencle , je jim to fuk . Ikdyby te meli zabit proste je dostanou .... Doufam,ze to moje decko bude hodne .

Odkaz ke komentáři
To je v poho nevim co dudraji ze brzo :)dulezite je byt dobry tata a postarat se o rodinu, zbytek uz je uplne tvoje vec :)a ostatni se muzou klidne postavit na hlavu.

Tak co jim zbývá , jednou uteklo , zpátky už to nevemu :( stejně by to dřív nebo později dorazilo ...

Pavle LPG nemám rád od doby co to měl strýc v shadé ... Bolela mě z toho kebule ,jediná supr věc co tam byla díky plynu byl ten supr vypínač ala NOS :smich:

Kurnia jak si na to vzpomenu : vypínač LPG NOS a na palubce přídavný otáčkomer s kontrolkou ve 120 cině :(

Odkaz ke komentáři
Jero : vsak jasne :)a co jinak za plany s druhym barelkem na leto ?jak to vypada ?

Ty kdyby mi nezamrzly vrata tak bych měl info o barelovi v sedanu . ale nakonec sme to posunuli na zítra . Jinac jsem se byl podivat na jedno VTi ,ale solid trup . takže ted na Jaro zase 1.6 92kW a na léto VTi už pořádné .

Bez katu je to nej :(

Odkaz ke komentáři
Dneska už se nedá vychovat děcko normálně a komu se podaří vychovat dokonale vychované a slušné dítko ,maj ho jiné děcka za krypla ...

TAK TO MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU :(

CHYBÍ JIM TVRDÁ VÝCHOVA VE ŠKOLE, TAK JAKO JSME MĚLI MY. BYL SI DRZÝ NA UČITELE, TAK SI DOSTAL ZA UŠISKA A NEBO RÁKOSKOU A ZASE SY BYL UKÁZNĚNÝ ŽÁČEK, ALE CO DNESKA VE ŠKOLE .....ŽÁK KLIDNĚ POŠLE UČITELE DO PI.I A UČITEL MU TAK AKORÁT MŮŽE NAPSAT POZNÁMKU A NECHAT SI DÁL SRÁT NA HLAVU.

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
Ty kdyby mi nezamrzly vrata tak bych měl info o barelovi v sedanu . ale nakonec sme to posunuli na zítra . Jinac jsem se byl podivat na jedno VTi ,ale solid trup . takže ted na Jaro zase 1.6 92kW a na léto VTi už pořádné .

Bez katu je to nej :(

:-)musis byt pripraven :)cesty uz zacinaji byt zajimave :)ja sem tak protahnul cernouska dneska po ceste z FM do CT :)pekne sucha, nikde zadne auto....240 tam bylo hned :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...