Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Lidi, pokud máte zájem zahrát si hokej, je zde jedná možnost..

Mohli bychom uspořádat takovou menší exhibici na hokejovém stadioně v Havířově.

Cena ledu na hodinu je 1600,- kč (minulý rok) což by při počtu min. 10lidí znamenalo 160kč na osobu, popřípadě po zdražení max 180kč na hlavu :D Hodina by určitě jako relax stačila :P

Byla by potřeba mít brusle a alespoň jednu hokejku. Kdo neumí bruslit dokonalé, vůbec nevadí.. Nikdo nejsem přece profesionálové a naučit se to není také 2x těžké.. S hokejkou je to xxx krát snadší, díky možnosti se o hůl opřít ;) (tohle děla většina hokejistů stále)

Jsem ochoten také sehnat popřípadě 2x brankáře :D Ale také můžeme být bez :D

Odkaz ke komentáři
jak pak to ?

Cim to teda bylo ?

nevím, znamej je holt umělec, prostě mu to při strkání čerpadla do nádrže blaflo, tak ještě že pohotově po tom hodil montérky a běžel pro vodu, no být u toho a vidět to, asi mě odvezou k chocholouškovi :D

jinak čerpadlo dobré, ale seknutý palivový filtr (najete 2200km) ;) nepochopím

ale stejně stále nevrčíme, musíme to napíchnout na VAGÍNU :D :D :P :D

Odkaz ke komentáři
nevím, znamej je holt umělec, prostě mu to při strkání čerpadla do nádrže blaflo, tak ještě že pohotově po tom hodil montérky a běžel pro vodu, no být u toho a vidět to, asi mě odvezou k chocholouškovi :D

jinak čerpadlo dobré, ale seknutý palivový filtr (najete 2200km) ;) nepochopím

ale stejně stále nevrčíme, musíme to napíchnout na VAGÍNU :D :P :D :D

Tak to je umelec.....na benzin s vodou :D

Ted jste to dali do kupy a uz by to zase bylo na .........

Odkaz ke komentáři
Tak to je umelec.....na benzin s vodou :D

Ted jste to dali do kupy a uz by to zase bylo na .........

tak já ohen taky hasím vodou, nevím jak ty.... do nádrže pry nic nešlo, sehnal vodu, namočil montérky a udusil, nic staršného, ale ta komedie to musela byt solidní ;) každopádně jsem rád že nechytly výpary z nádrže, to by bylo asi užpo všom

Odkaz ke komentáři
Lidi, pokud máte zájem zahrát si hokej, je zde jedná možnost..

Mohli bychom uspořádat takovou menší exhibici na hokejovém stadioně v Havířově.

Cena ledu na hodinu je 1600,- kč (minulý rok) což by při počtu min. 10lidí znamenalo 160kč na osobu, popřípadě po zdražení max 180kč na hlavu ;) Hodina by určitě jako relax stačila :D

Byla by potřeba mít brusle a alespoň jednu hokejku. Kdo neumí bruslit dokonalé, vůbec nevadí.. Nikdo nejsem přece profesionálové a naučit se to není také 2x těžké.. S hokejkou je to xxx krát snadší, díky možnosti se o hůl opřít :D (tohle děla většina hokejistů stále)

Jsem ochoten také sehnat popřípadě 2x brankáře :D Ale také můžeme být bez :P

Poslouchá mě vůbec někdo? :D

Odkaz ke komentáři
tak já ohen taky hasím vodou, nevím jak ty.... do nádrže pry nic nešlo, sehnal vodu, namočil montérky a udusil, nic staršného, ale ta komedie to musela byt solidní :D každopádně jsem rád že nechytly výpary z nádrže, to by bylo asi užpo všom

Tak to jo,kdyz to namocil monterky.....ja mysle ze to polival vodou...

Odkaz ke komentáři

no, tak jsem prelouskala dnesni prispevky :P a jdu louskat ty vcerejsi a predvcerejsi :D ale predem upozornuju ze ja a brusle nejsme kamaradi :D no a dokazete si me predstavit s hokejkou? :D ;) :D to bych radeji neriskovala :D vezmu nejake strapce a budu delat roztleskavacku :D a jestli se prida i verush tak budem dve :D kazda pro jeden tym aby jste nerikali ze nekomu fandim vic :D

Odkaz ke komentáři
no, tak jsem prelouskala dnesni prispevky :P a jdu louskat ty vcerejsi a predvcerejsi :D ale predem upozornuju ze ja a brusle nejsme kamaradi :D no a dokazete si me predstavit s hokejkou? :D ;) :D to bych radeji neriskovala :D vezmu nejake strapce a budu delat roztleskavacku :D a jestli se prida i verush tak budem dve :D kazda pro jeden tym aby jste nerikali ze nekomu fandim vic :D
Tak nevím ,ale bacha ať se nedostanete do manšavtu který hraje nahoře bez dresů :D
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...