Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero ,kotouče budou z O1 vždyť mám dvě sady 280mm,jen vybrat jesti plné nedo děrované .A podložky jsem vyřešil v Hranicích na Moravě :lol: mi to udělají jedna bude za 670 Kč. :D Probereme na srazu

A proč ten problém se zmenou rozteče ? jak si psal .... asi jsem to spatne pochopil : ) Urcite to vse proberem

Odkaz ke komentáři
Zatim ve fazi zajistovani vseho potrebneho, jelikoz v tomdle pocasi neco delat na aute - nemozne. A sam ani moc nemam naladu, uz ta prokleta zima trva fakt strasne dlouho...a co ty a stage II u tebe ?

stage II je zatím ve stádiu získáváni informací a v neposlední řadě taktéž závislá na stavu konta !! :D

Odkaz ke komentáři
Jero já jsem pro ;) ,pořádně to udělat a brát si hospodu sebou na srazy. ;) Ale parkovat by se muselo u tebe :P já už to nemám kam dávat :D :lol: ;) ;) :D

:D parkování by se nějak vyřešilo :D ... Ale takový busík by nám všude závidělí ;) a pak si jenom hrát :

197_a21tuning.jpg

avia-_by_nexak.jpg

Odkaz ke komentáři

Caute bando, ta avie je paradni napad. Mate nekdo papiry na autobus? Jak je to ted vlastne v tom novem zakone? Avie je do 3,5t ne? Takze staci sk.B ale nebude problem s temi misty 3+15? Ikdyz bude v aute jen ridic! Prece jen sk.B je max do 1+8...

Marosi tys byl posledni na skoleni, jak to je?

Odkaz ke komentáři
Caute bando, ta avie je paradni napad. Mate nekdo papiry na autobus? Jak je to ted vlastne v tom novem zakone? Avie je do 3,5t ne? Takze staci sk.B ale nebude problem s temi misty 3+15? Ikdyz bude v aute jen ridic! Prece jen sk.B je max do 1+8...

Marosi tys byl posledni na skoleni, jak to je?

Čaute, však to nejezdí na papíry né ??? :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...