Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Nemám absolutně představu kde to vůbec bude :D ,jsem pro nějaké seřadíště v Karviné :angry: .Třeba parkoviště u bývaleho Prioru vedle stadionu :D

Parkoviste u Letniho kina, neboli tam, kde byl drivejsi sraz v Karvine, potom presun smer Bowling ;) Zacatek srazu necham na vas, budto 14:00 nebo az 15:00, co rikate?

Odkaz ke komentáři
Caute bando, ta avie je paradni napad. Mate nekdo papiry na autobus? Jak je to ted vlastne v tom novem zakone? Avie je do 3,5t ne? Takze staci sk.B ale nebude problem s temi misty 3+15? Ikdyz bude v aute jen ridic! Prece jen sk.B je max do 1+8...

Marosi tys byl posledni na skoleni, jak to je?

Avia je nad 3,5 takze jen kdo ma C ...nektere Furgony byly typizovane do 3,5 a tam stacilo B.

Jak je to s poctem lidi nemam tuchy ,toto mne nenapadlo ze bych potreboval vedet ;)

Jinak nejake dily na Avcu by se take daly splasit :angry:

Odkaz ke komentáři
AHOJ HOSPODO :D

MARKU JÁ TAKY NEHRAJU.....BUDU FANDIT S KLUKAMA A POPÍJET BIREL ;)

JERO TAK UŽ SE TO BLÍŽÍ ;) MÁM TI VZÍT Z PRÁCE ŠPUNTY DO UŠÍ ??? :D JENOM AŤ JE MALÝ ZDRAVÝ A DĚLÁ TI RADOST :)

Ahoj Razteji :)

Nevadi, dulezite je zucastnit, to ze nechces vyhrat turnaj je jen tvoje vec :angry: :D

Budu se tesit na vsechny ;)

Odkaz ke komentáři
Avia je nad 3,5 takze jen kdo ma C ...nektere Furgony byly typizovane do 3,5 a tam stacilo B.

Jak je to s poctem lidi nemam tuchy ,toto mne nenapadlo ze bych potreboval vedet :D

Jinak nejake dily na Avcu by se take daly splasit ;)

Já bych navrhoval sedačky ven :D udělat barovej pult a na srazech prodávat občerstvení ,výčepní zařízení mám í s keramickou pípou :angry: ;) :D a vydělané peníze potom proch....t :D ;) :) :)
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...