Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak se na to podívejte takto, opravu mi teď platí pojišťovna 89 000,- Kč, takže mě to nestojí ani korunu.

V ceně opravy bude kompletní oprava motoru a toho nabouraného a nedolakovaného předku :)

Pokud se kompletně opraví motor, tak se odstraní všechny závady které jsem měl (ztráta oleje, vody). Jelikož se bude měnit těsnění pod hlavou, a provádět kontrola hlavy samotné.

Alternátor závada už byla vyřešena, jednalo se o špatnou napínací kladku, která způsobovala ničení ložiska alternátoru na volnoběžce a proto mi takto brzo odcházel. Nynější alternátor šlape jak má, napínačka také :lool:

Vady na kráse jako jsou prahy, ty chci jen pro svou spokojenost nechat udělat "už jsem sehnal člověka v Karviné, který se na tyto závada specializuje :palec:

Dále nádrž tu mam domluvenou také na opravu.

Co se týče převodovky, tu nechávám opravit ještě z ceny opravy pojišťovny, vychází to na nějakých 2500kč (v Polsku), což je nemalá investice "když mě to nebude z kapsy stát ani korunu".

Takto bych mohl tedy popřípadě bez závad dojezdit dva roky a počkat na nějaký lepší kouset auta, které si následně koupím.

Když se bude jednat pouze o výměny oleje, destičky, max. kotouče. Jinak je vše na autě v podstatě nové. Kompletní oprava podvozku byla prováděna minulý rok, a dodneška to drží :lool: Brzdy také minulý rok "třeba vyměnit destičky možná před zimou".

POKUD BUDE OPRAVDU ŠLAPAT, JE MI LÍTO HO POSÍLAT VZHLEDEM K PENĚZŮM CO V NĚM JSOU PRYČ :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...