Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre posrane rano vsem....dneska me vzbudil po ranu stekot psu, hodne agresivni asi vedeli kdo je za plotem, odecitat elektromeru z Cezu. Toz sem ho k elektromeru pustil, ale to sem nemel delat, diky tomu ze na baraku v minulych letech ve vsednich dnech nikdo nebyl, tak posledni dva roky delali vypisy za elektriku odhadem, tak tento rok se ukazalo ze jejich odhad byl totalne podhodnoceny a spotrebovavalo se mnohem vic.....a ja zil v chabe nadeji jak nevedu ekonomicky zivot kdyz nam kazdy rok (dvakrat po sobe) snizily zalohovou mesicni platbu. Suma sumarum v kvetnu se muzu pripravit na fakturu za 60........ ;) :pest:

Hoblík ser na to nic neplať komando už zrušili a prý nebudou ani neplatiče už odstřihávat :)

Odkaz ke komentáři

A jinač teď jsem se vrátil z pneuservisu a komaxitu. V pneu. mi řek že komaxid je na pytel, je to prý tvrdá barva, která hodně praská, dle mě je to spíš o tom, že při obouvání musí dávat hodně velký pozor aby to neškráb, bo to odprskne. Ale čemu bych věřil je to že na plecháče vůbec nedávat komaxid, protože se plecháč kroutí a komaxit popraská. V zimě prý životnoust komaxitu 1-2 roky a disky jsou rezavé :)

Neználek: dvoubarevné lakování dělají ale strašně neradí, prý i šéf na to nadává, neboť moc práce a výsledek naprd. Je to vlastne prášek který se nanáší na kolo a při dvou barvách není možné aby se ty jeden prášek nedostal na druhý, tzn. že to nejde nijak udělat aby se nazaprášila druhá barva, takže z toho vyplývá, že dvoubarevné ne! :pest:

A jinač poradili mi na tom komaxitu ať si to nechá stříknout i průhledně, prý je to o moc lepší co se týče kvality a životnosti.

Takže suma sumárum jedno kolo opískovat + bílý komaxit + lak =500kč ;)

Odkaz ke komentáři
hobliku tak to je teda od nich pekna prasarna... mozna by se to dalo ukecat ze ty preci nemuzes za to ze jsou lini zajit na barak vickrat nez jednou a maji spatny odhad... mozna by prosla nejaka reklamace...

reklamovat co? Bohuzel Hobliku, tobe nezbyva nic jineho, nez zaplatit. Jedina moznost je, ze byly spatne odhadnute mesicni ceny a tudiz ti cilovou castku rozlozi zase do nekolika splatek a nemusis to platit najednou. Energii jsi spotreboval ty. Bohuzel to, ze je mesicni faktura nizsi a ty jsi spotreboval podstatne vice energie znamena, ze do dalsiho mesice ti zvysi poplatek. Tady nedaleko meli sousedi nedoplatek 20tKc, protoze meli taky mensi mesicni poplatky a vysledek byl, ze museli zaplatit celou castku pri dalsim vyuctovani, jinak bez elektriny + penale. CEZ je monopol, s tim nic nevyhadas.

Odkaz ke komentáři
Hoj :)

K tomu komaxitu , pokud ti to dobře v servisu nazujou a pak je někde nebudeš odírat a na naších silnicích často nakopávat tak je to vpohodě :D ... Z moji hlavy to není :lol:

Jo, taky si myslím, ten v tom pneuservisu mi to spíš tak vysvětlil že je to robota na pizzu než špatný lak, pro něho je jednodužší nedávat pozor a mít to rychle za sebou než být hodně opatrný a drbat se stím a mít z toho stejné prachy. Nejvíc mě vytočil, jak mi tvrdil že skryté ventilky by si na fábku nikdy nedal, když tak na nějaké aspň 20" kola, bo je to drbačka tam dostat. Kdyby nebyl levný tak už k němu ani nejdu ;)

Woody tak dík :pest: ale zjišťoval jsem i možnosti stříkaní barvou ,pokud budou očíčtěny tak nástřik jednoho kola je 500Kč tak budu dumat. Dej nějaké foto jak to máš krásné :) :huh:

Foto bude minimálně za 14 dnů :D

Odkaz ke komentáři

Jako ja nemam problem s tim ze castka neodpovida spotrebe, urcite se spotrebovalo tolik kolik ukazuje elekromer.

Nasrany sem na ten jejich system, do baraku prisla obalka ze bude probihat odecet 18.2.2010 a ze mame byt doma v 19:00, tak ok byl sem na to pripraveny. A ten curak prijde v 7:20, a divi se ze jeste spim a psi na nej stekaji. Pred dvouma rokama sem to jednou zadupal to si pamatuju, proste jednou sem nemohl a nikdo nebyl k dispoźici kdo by byl doma, ale to nechali ve schrance papir na ktery se melo vyplnit kolik se spotrebovalo a poslat zpatky. Tak sem to udelal.

Takze kdybych dneska nahodou rano nebyl doma (veruska odjizdi pred sedmou a ja sem vetsinou pryc) tak by zase prisla klasicka faktura v kvetnu na 8micku ja bych byl happy ze mi vrati par tisic, snizi mi mesicni castku zalohy opet. a treba za rok nebo kdy se stane ze to nekde prijde zkontrolovat a nafakturuje mi treba 100 litru.

Jako dneska ty penize mam, a nezabije me to, jo budeme muset setrit chvili. Ale stat se to tak pred dvema trema rokama kdy sem ty penize fakt nemel, tak by nas to semlelo ;)

Fakt system na bliti, hlavne ze ten curak Roman stavi barak v Praze za 100 mega, opravdu me to tak pripada ze cim vice lidi v prdeli tim vetsi radost z toho maji ti mocni, jelikoz maji dalsi rodinu ktera bude delat jenom na uroky....a muze zapomenout na rodinu a klidny zivot.

Odkaz ke komentáři
A jinač teď jsem se vrátil z pneuservisu a komaxitu. V pneu. mi řek že komaxid je na pytel, je to prý tvrdá barva, která hodně praská, dle mě je to spíš o tom, že při obouvání musí dávat hodně velký pozor aby to neškráb, bo to odprskne. Ale čemu bych věřil je to že na plecháče vůbec nedávat komaxid, protože se plecháč kroutí a komaxit popraská. V zimě prý životnoust komaxitu 1-2 roky a disky jsou rezavé :)

Neználek: dvoubarevné lakování dělají ale strašně neradí, prý i šéf na to nadává, neboť moc práce a výsledek naprd. Je to vlastne prášek který se nanáší na kolo a při dvou barvách není možné aby se ty jeden prášek nedostal na druhý, tzn. že to nejde nijak udělat aby se nazaprášila druhá barva, takže z toho vyplývá, že dvoubarevné ne! :)

A jinač poradili mi na tom komaxitu ať si to nechá stříknout i průhledně, prý je to o moc lepší co se týče kvality a životnosti.

Takže suma sumárum jedno kolo opískovat + bílý komaxit + lak =500kč ;)

Jedno kolo Vás vyjde na 500,- Kč ano? Takže 4 x 500 = 2000,- Kč.. Není podle Vás lepší si nechat ty kola v Ostravě, ve výrobně alukol za 3000,- Kč? :pest:

Odkaz ke komentáři
čau kdysi kola stříkali u Autodům Vrána na Dukle, ale nevím jestli to ještě dělají v Havířově na servisu.Kamoš tam kdysi nechal dělat kola na feldu a vyšlo ho to 500 za kus.

Nazdar, tyto věci už nedělají :) Posílají to do MB co vím :pest: takže to už tak levně nevyjde ;) Dále servis na Dukle už také není :)

Odkaz ke komentáři
Jde o to že jsou to možná "profíci" ? ;)

Kdo ti dokáže dokonalé udělat ze starých kol nové kola? Se stejnou kvalitou nástřiku jako ostatní kvalitní alu? :pest:

Aha takže MOŽNÁ to jsou profíci a co když ne? Jinač normálně vyjde komaxit na 350 kč kus, jenže já to dávám projistotu ještě přelakovat bezbarvým lakem :)

Odkaz ke komentáři
Takze kdybych dneska nahodou rano nebyl doma (veruska odjizdi pred sedmou a ja sem vetsinou pryc) tak by zase prisla klasicka faktura v kvetnu na 8micku ja bych byl happy ze mi vrati par tisic, snizi mi mesicni castku zalohy opet. a treba za rok nebo kdy se stane ze to nekde prijde zkontrolovat a nafakturuje mi treba 100 litru.

ja to asi nechapu, nebo jsem zpomaleny ;) Jaky je rozdil v tom, jestli prijde chlapek a odecte stav na vlastni oci, nebo ho odectes ty a posles? Tak ci tak, by ses dozvedel, ze jsi toho spotreboval daleko vic, nez jsi zaplatil a zadne 100t za rok by se nekonalo...proste by to i tak nenechali bez povsimnuti :pest: Vsak by jsi to odecetl stejne tak jako on, jen by ti to prislo postou, ze mas nedoplatek :)

Neresim ted to, jak se chova CEZ, nebo proc si chlapek chodi jak chce...Myslim, ze cim drive jsi se tohle dozvedel, tim lepe :) Ikdyz je to velice nemila zprava :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...