Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Příjemné skoropoledne všem :D Ten hokej to je kapitola sama pro sebe :angry: a co jste řikali na to Slovensko:Norsko ,ten začátek s tím faulem na Bartečka, to jsem měl normálně strach že to nerozchodí když jsem viděl jak z něho valí ta krev

To nebyl hokej ,ale Muž bez stínu II :P

Odkaz ke komentáři
Či mě napadlo,že hned kupím cívu a ještě ke všemu v serii ? :angry: ... Kola budou , ale pozdějc , ted čekám na pružiny , filtr a svody a musím skáknout k Raztymu navařit nějakou tu trubici k výfuku

To ja mam taky vyfuk na picu....a novy neni skladem, vyroba min. 2 tydny ...pak transport....takze hold budu vydavat divne zvuky po jizde po meste :D

Odkaz ke komentáři
Ty tam chceš tu RS koncovku ? Neuvažoval si třeba o nějakém decentním kulatém duplexu do nárazníku ?

Bude obyc trubka na konci 60mm, vyfuk s ohledem na vykon :angry: duplex je na efekt to roubovani druhe vetve zbytecne omezuje tok plynu a muze zpusobovat rezonance neprijemne :D

Odkaz ke komentáři
Bude obyc trubka na konci 60mm, vyfuk s ohledem na vykon :D duplex je na efekt to roubovani druhe vetve zbytecne omezuje tok plynu a muze zpusobovat rezonance neprijemne :P

Tak to už pak záleži na tom kdo ho montuje jak jej upevní ,že ,ale je fakt,že i kvůli váhy bych ho asi nebral .

60tku budu dávat taky :angry:

post-863-1267016871_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kdeze je sice objednan, ale bylo mi receno ze neni skladem, takze minimalne 2 tydny cekacka, pak neco preprava veme pak dat na auto :)mimoto musim koupit novou sadu gum, pristiy tyden uz budu mit snad nove trysky nahozene v jinych vstrikach a pak presoftovat a stage 3 hotovo :)takze hafo prace...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...