Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Příjemné skoropoledne všem :D Ten hokej to je kapitola sama pro sebe a co jste řikali na to Slovensko:Norsko ,ten začátek s tím faulem na Bartečka, to jsem měl normálně strach že to nerozchodí když jsem viděl jak z něho valí ta krev To nebyl hokej ,ale Muž bez stínu II :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 To nebyl hokej ,ale Muž bez stínu II :P Jeho stín byl značně vidět i po jeho odchodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 PETI TO BUDE MÍT NEZNÁLEK NEJBLÍŽ DOMŮ :D Neználek ještě neví jestli půjde :P možná pojedu v pondělí k sestře dělat plovoučky do celého baráku tak že pokud to stihnu tak se stávím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Pekne poledne, jeste ze sem ten hokej nevidel me se tak zitra nechce do te Prahy :(ach jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 ja ja fšak to znáš!! baže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&am...od=&order=0 :D http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&am...y=0&order=0 :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&am...od=&order=0 http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&am...y=0&order=0 :D :P dobré videa :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jsem dneska jak přiklepnutý . Nic se mi nedaří ,šecko mi pada ,ztrácí , na nic už nešahám ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Toto se mě drží od té doby co napadl sníh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 mě od té doby co sníh zmizel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No ja jdu vecer pro Molika sem zvedavy na jizdu, vecer si hned nahodim letnaky, a zimaky uz hodim do kouta, jak bude zima tak uz nebudu jezdit. Psychologicka vzpera pro dusi = letni kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Hoblik duvod proc nemuzu dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No ja jdu vecer pro Molika sem zvedavy na jizdu, vecer si hned nahodim letnaky, a zimaky uz hodim do kouta, jak bude zima tak uz nebudu jezdit. Psychologicka vzpera pro dusi = letni kola :D A já blb si ty černé z Barela nenechal už by tam byly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Deko : No jo no ja uz se tak rozhodl a dole uz to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jero : No si mel nechat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jero : No si mel nechat... Či mě napadlo,že hned kupím cívu a ještě ke všemu v serii ? ... Kola budou , ale pozdějc , ted čekám na pružiny , filtr a svody a musím skáknout k Raztymu navařit nějakou tu trubici k výfuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Či mě napadlo,že hned kupím cívu a ještě ke všemu v serii ? ... Kola budou , ale pozdějc , ted čekám na pružiny , filtr a svody a musím skáknout k Raztymu navařit nějakou tu trubici k výfuku To ja mam taky vyfuk na picu....a novy neni skladem, vyroba min. 2 tydny ...pak transport....takze hold budu vydavat divne zvuky po jizde po meste :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 To ja mam taky vyfuk na picu....a novy neni skladem, vyroba min. 2 tydny ...pak transport....takze hold budu vydavat divne zvuky po jizde po meste Ty tam chceš tu RS koncovku ? Neuvažoval si třeba o nějakém decentním kulatém duplexu do nárazníku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Ty tam chceš tu RS koncovku ? Neuvažoval si třeba o nějakém decentním kulatém duplexu do nárazníku ? Bude obyc trubka na konci 60mm, vyfuk s ohledem na vykon duplex je na efekt to roubovani druhe vetve zbytecne omezuje tok plynu a muze zpusobovat rezonance neprijemne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Bude obyc trubka na konci 60mm, vyfuk s ohledem na vykon :D duplex je na efekt to roubovani druhe vetve zbytecne omezuje tok plynu a muze zpusobovat rezonance neprijemne :P Tak to už pak záleži na tom kdo ho montuje jak jej upevní ,že ,ale je fakt,že i kvůli váhy bych ho asi nebral . 60tku budu dávat taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No ono ani moc u mojeho auto na montazi nezalezi kdyz mas vetsi turibnu a kat pryc :)ty zvuky a projevy vyfuku sou jinde nez v serii. Uz mi bylo receno kdyz se bude blbnout s koncovkou tak to pak muze dunet :)nejlepe ven za naraznik obyc kulata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 A kdy to budš kutit ? příští týden už budeš hotov ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Kdeze je sice objednan, ale bylo mi receno ze neni skladem, takze minimalne 2 tydny cekacka, pak neco preprava veme pak dat na auto :)mimoto musim koupit novou sadu gum, pristiy tyden uz budu mit snad nove trysky nahozene v jinych vstrikach a pak presoftovat a stage 3 hotovo :)takze hafo prace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 A sakra . Tak to doufám,že budu mít alespon umyto mezi takovýma peckama ! :D Mizím do města . Zatim se mějte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No uviidm zacinam se z toho zavarovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 ZDRAVÍM, TAK KONEČNĚ DOMA PO SMĚNĚ ;) A SAKRA HOBLÍK ZASE ZBROJÍ :) TO BUDE RAKETA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Zdar , kure ty se máš, že si byl v práci, já se už třetí den doma nudím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Zdar , kure ty se máš, že si byl v práci, já se už třetí den doma nudím :) NEBOJ TY VORKOHOLIKU, TAKY SE DOČKÁŠ ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Až zítra večer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.