Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

V úterý 2.3 2010 jdu na pohovor ;) Konečně něco :)

Pro rozšiřující se pobočku internetové společnosti www.sluzby.cz v Ostravě přijmeme 2 administrátory.

Náplň práce:

- úpravy internetových prezentací firem

- komunikace s klienty emailem a telefonicky

- správu pobočky kanceláře firmy v Ostravě

Požadujeme:

- vynikající znalosti českého jazyka

- základní znalosti... práce na PC/World, Excel/

- komunikační schopnosti po telefonu

Nabízíme:

- hodně práce, hodně zodpovědnosti

- poctivý a slušný přístup kolegů a vedení

- kariérní růst

Zašlete nám prosím svůj základní životopis, vybrané uchazeče pozveme emailem na pohovor. Vyhrazujeme si právo neodpovědět všem.

Odkaz ke komentáři
Ale dobre pozadavky :)prakticky zadne :-)

Nahrnou si tisíc lidí na pohovory a stejně vyberou toho co má nejparádnější školy a praxi ...

Tak jak jsem jednou byl u jedné nejmenované společnosti na požadavky , přijmeme kohokoliv ;) samozřejmě to mělo tolik ,ale že jsem na tom pohovoru seděl s otevřenou hubou ...

Odkaz ke komentáři

To neni pravda Jero ono to hodne zavisi na osobe kdo bude tvuj primy nadrizeny :)klidne muzes byt nejlepsi ale to te muze pohrbit stejne tak rychle jako byt uplny debil, jelikoz z tebe dostanou strach ze bys jim tam moc chytracil a mozna nekdy mohl pomyslet i na jejich misto .)takze ti reknou takovou kulantni frazi " dle naseho nazoru se jevi nabizena pozice vzhledem vasi praxi a odbornosti neadekvatni tudiz vam ji nemuzu nabidnout nebo tak nejak podobne " :)proste najit dneska neco co je ti site fakt na miru to skoro nejde :)ja jen tak z prdele asi mesic a pul koukam kdo by me zamestnal a neustale mam plnou schranku nabidek od vsech dodavatelu huyindaie a samotneho hyuindaie....nasleduje hromady obchodnich zastupcu prakticky s cimkoliv (neboli dostanes HTP mobil a budes jezdit jako blazen po cele CR a mi te budeme jebat za nizke obraty) a posledni skupina sou takove pozice ktere zacinaji " chces se stat soucasti skvele fungujiciho tymu, vydelat si az 40 000tis kc....tak zavolej na cislo.......... :)no tod ve zkratce ma zkusenost s hledanim mista ;)

Odkaz ke komentáři

Však říkam ,dycky je někde nějaké ALE .

Jinač s tebou souhlasím ve všem .Tak to je a bude,ale chtel jsem poukázat na to,že ikdyž je nabídka inzerátu super , následný pohovor a případně práce už taková zdaleka nemusí být . ;)

Taky mám rozházene inzeráty ,ale nakonec se vrhám do jednoho projektu ,neboli konkurence k firmě pro kterou jsem rozjíždel veškerý byznys v polsku :).)

Mám ted schůzku tak se mějte , večer mě čeká praha :)

Odkaz ke komentáři
Ale dobre pozadavky :)prakticky zadne :-)

To bude nějaké supr call centrum ale trochu jinak napsané si tak jako myslím ;)

Jinak zdár, na otočku jsem zajel Prágl krtkem, ta OII je balada, člověk přijede uplně v pohodě a né jak z OI dojebany jak pes, ale krtkovi to moc nesvědčilo ta cesta, asi pujde motor pod kudlu, neco neni uplně OKI, tak skočím za klukama do Waršavy pro ND a pujde se zase kuchat :)

Odkaz ke komentáři

Jero : Tak to uz mas co by kamenem dohodil :)ja myslel ze teprve vyrazis z Jabla.

Badys : Jojo octII to je proste pohodicka a klidecek, sedacky jsou pohodlne, TSIcko to je tichoucky motor jako prase, xenony sviti tak ze nepotrebujes dalkace, odpruzeni luxusni. Na dlouhe trasy je todle luxusni auticko, a kdyz jedes do 130 tak i spotreba se da.....kdyz prasis je to horsi :)to se mi zda ze se mi ten benzin ztraci pred ocima jeste rychleji nez ve starych 1.8T a ze ty umely taky papnout ;)

Odkaz ke komentáři
Jero : Tak to uz mas co by kamenem dohodil :)ja myslel ze teprve vyrazis z Jabla.

Badys : Jojo octII to je proste pohodicka a klidecek, sedacky jsou pohodlne, TSIcko to je tichoucky motor jako prase, xenony sviti tak ze nepotrebujes dalkace, odpruzeni luxusni. Na dlouhe trasy je todle luxusni auticko, a kdyz jedes do 130 tak i spotreba se da.....kdyz prasis je to horsi :)to se mi zda ze se mi ten benzin ztraci pred ocima jeste rychleji nez ve starych 1.8T a ze ty umely taky papnout ;)

spotřeba 7,7 a tempomat furt na 140km/h - max co to momentálně jede.... holt bez turba to nepotlači víc :)

jinak jak píšeš, pohodička a relax 3h ostrava-praha a předpisově dá se řict, takže bomba

Odkaz ke komentáři

Kousíček no , ale už na ty dálky nemám gor v tomhle počasu ;) Držel jsem celou cestu 170 s navi a antiradošem celou cestu řešili práci tak to celkem utelko ... Do rána budu zpátky ve slezku .... Jinač jsem potkal dvě kobry svináci jedni ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...