RiderPaul Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 V úterý 2.3 2010 jdu na pohovor ;) Konečně něco :) Pro rozšiřující se pobočku internetové společnosti www.sluzby.cz v Ostravě přijmeme 2 administrátory. Náplň práce: - úpravy internetových prezentací firem - komunikace s klienty emailem a telefonicky - správu pobočky kanceláře firmy v Ostravě Požadujeme: - vynikající znalosti českého jazyka - základní znalosti... práce na PC/World, Excel/ - komunikační schopnosti po telefonu Nabízíme: - hodně práce, hodně zodpovědnosti - poctivý a slušný přístup kolegů a vedení - kariérní růst Zašlete nám prosím svůj základní životopis, vybrané uchazeče pozveme emailem na pohovor. Vyhrazujeme si právo neodpovědět všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Tak good luck :)ja uz na pohovory nechodim, stacilo mi co sem zazil v Huyndaii ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 proč si to nenecháš pro sebe ? ... všiml sis ,že když něco hodíš dopředu sem tak to nikdy nevýjde ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 proč si to nenecháš pro sebe ? ... všiml sis ,že když něco hodíš dopředu sem tak to nikdy nevýjde ? :) Ty já to osobně tohle neřeším :) Prostě je to o štěstí.. Buď to vyjde nebo nevyjde.. Svět se nezhroutí a já také ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ty já to osobně tohle neřeším :) Prostě je to o štěstí.. Buď to vyjde nebo nevyjde.. Svět se nezhroutí a já také ne ;) Jasně . Ale obdivuju tě , já minulý rok měl podobná štěstí jako ty a malem jsem skončil v bohnicich .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ale dobre pozadavky :)prakticky zadne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ale dobre pozadavky :)prakticky zadne :-) Nahrnou si tisíc lidí na pohovory a stejně vyberou toho co má nejparádnější školy a praxi ... Tak jak jsem jednou byl u jedné nejmenované společnosti na požadavky , přijmeme kohokoliv ;) samozřejmě to mělo tolik ,ale že jsem na tom pohovoru seděl s otevřenou hubou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 To neni pravda Jero ono to hodne zavisi na osobe kdo bude tvuj primy nadrizeny :)klidne muzes byt nejlepsi ale to te muze pohrbit stejne tak rychle jako byt uplny debil, jelikoz z tebe dostanou strach ze bys jim tam moc chytracil a mozna nekdy mohl pomyslet i na jejich misto .)takze ti reknou takovou kulantni frazi " dle naseho nazoru se jevi nabizena pozice vzhledem vasi praxi a odbornosti neadekvatni tudiz vam ji nemuzu nabidnout nebo tak nejak podobne " :)proste najit dneska neco co je ti site fakt na miru to skoro nejde :)ja jen tak z prdele asi mesic a pul koukam kdo by me zamestnal a neustale mam plnou schranku nabidek od vsech dodavatelu huyindaie a samotneho hyuindaie....nasleduje hromady obchodnich zastupcu prakticky s cimkoliv (neboli dostanes HTP mobil a budes jezdit jako blazen po cele CR a mi te budeme jebat za nizke obraty) a posledni skupina sou takove pozice ktere zacinaji " chces se stat soucasti skvele fungujiciho tymu, vydelat si az 40 000tis kc....tak zavolej na cislo.......... :)no tod ve zkratce ma zkusenost s hledanim mista ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Však říkam ,dycky je někde nějaké ALE . Jinač s tebou souhlasím ve všem .Tak to je a bude,ale chtel jsem poukázat na to,že ikdyž je nabídka inzerátu super , následný pohovor a případně práce už taková zdaleka nemusí být . ;) Taky mám rozházene inzeráty ,ale nakonec se vrhám do jednoho projektu ,neboli konkurence k firmě pro kterou jsem rozjíždel veškerý byznys v polsku :).) Mám ted schůzku tak se mějte , večer mě čeká praha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Dobré ráno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Dobrý Večer ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 jůů to jste hodní ,že čekáte s konverzací na mě :) ... Jinač přeju hezký večer ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 :-)no si odesel a kazdy se asi boji neco rict ;) Co schuzka uspesna ? Prahu nezavidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ale dobre pozadavky :)prakticky zadne :-) To bude nějaké supr call centrum ale trochu jinak napsané si tak jako myslím ;) Jinak zdár, na otočku jsem zajel Prágl krtkem, ta OII je balada, člověk přijede uplně v pohodě a né jak z OI dojebany jak pes, ale krtkovi to moc nesvědčilo ta cesta, asi pujde motor pod kudlu, neco neni uplně OKI, tak skočím za klukama do Waršavy pro ND a pujde se zase kuchat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 :-)no si odesel a kazdy se asi boji neco rict ;) Co schuzka uspesna ? Prahu nezavidim :)) asi j ... Tak schůzku jsem měl prakticky celou cestu v autě :) ted sedím kousek před prahou v Úvalech .... nechce se mi nic ....Jinač schůzka proběhla docela vpohodě .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jero : Tak to uz mas co by kamenem dohodil :)ja myslel ze teprve vyrazis z Jabla. Badys : Jojo octII to je proste pohodicka a klidecek, sedacky jsou pohodlne, TSIcko to je tichoucky motor jako prase, xenony sviti tak ze nepotrebujes dalkace, odpruzeni luxusni. Na dlouhe trasy je todle luxusni auticko, a kdyz jedes do 130 tak i spotreba se da.....kdyz prasis je to horsi :)to se mi zda ze se mi ten benzin ztraci pred ocima jeste rychleji nez ve starych 1.8T a ze ty umely taky papnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Brej večír ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jero : Tak to uz mas co by kamenem dohodil :)ja myslel ze teprve vyrazis z Jabla. Badys : Jojo octII to je proste pohodicka a klidecek, sedacky jsou pohodlne, TSIcko to je tichoucky motor jako prase, xenony sviti tak ze nepotrebujes dalkace, odpruzeni luxusni. Na dlouhe trasy je todle luxusni auticko, a kdyz jedes do 130 tak i spotreba se da.....kdyz prasis je to horsi :)to se mi zda ze se mi ten benzin ztraci pred ocima jeste rychleji nez ve starych 1.8T a ze ty umely taky papnout ;) spotřeba 7,7 a tempomat furt na 140km/h - max co to momentálně jede.... holt bez turba to nepotlači víc :) jinak jak píšeš, pohodička a relax 3h ostrava-praha a předpisově dá se řict, takže bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Brej večír ;) karlíku podběh nemám, plast pod okno jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Bady jseš zlatej,příští týden se pro to stavím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jero : Tak to uz mas co by kamenem dohodil :)ja myslel ze teprve vyrazis z Jabla. Kousíček no , ale už na ty dálky nemám gor v tomhle počasu ;) Držel jsem celou cestu 170 s navi a antiradošem celou cestu řešili práci tak to celkem utelko ... Do rána budu zpátky ve slezku .... Jinač jsem potkal dvě kobry svináci jedni .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Nic chlapi , letím makat .čaute a užívejte pátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Čus bando ,tak jak je :) ,Bade dotaz jsou ty svorkovnice na výhřevy. V úterý jedu na jih k ségře na týden (doufám že to do 6 března stihnu na sraz) a po cestě si vyzvednu v Šumperku ten zadní nárazník pro Jarušku ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 brej večír tak jsme se byli s rodinou napapkat v penzionu hrad ve FM. ;) Docela slušnej podnik a dobrá mňamka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 DOBRÝ VEČER ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 zdarec kuci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 zdarec kuci :) AHOJ DRAKU ;) TAK JAK SPIDERY ? UŽ JE MÁŠ HOTOVÉ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Razty tak jak mladá :) ,už je v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.