BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 možnost to je, ale taky to udělá v momentě kdy normálně jedeš a najednou motor zdechne, což je hodně divné že by najednou nemělo sigál a jak to zdechne a to pak třeba vyhodí i to čidlo... no je to jedno z druhým protože nevím proč když motor zdechne se zbouři relátka pod palubkou jen mě klasicky sere, že když je hezky tak nic a když zase je kosa jako prase, tak se v tom zas mám hrabat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 tak prave proto toci a nechytne,ze nema signal z cidla otacek,ne ? a třeba necháš auto 10min stát a napoprvé naskočí.... prost ěopět libová záležitost na moje nervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 BADE JAK SE DAŘÍ TAK SE DAŘÍ TAK AŤ TO MÁŠ CO NEJDŘÍVE V CAJKU BO VÍŠ JAK.....NERVY MÁŠ JENOM JEDNY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 no asni nemluv, jak jsem viděl za sebou tu kolonu na rudné, tak mě hej nebylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 MAROŠ UŽ SI STŘÍKL TU STROPNICI DO ČERNA ? :) NEBO SI JENOM ŽERTOVAL S TÍM ČERNÝM SPREJEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Bade a kazdej sedel, cumel a troubil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 možnost to je, ale taky to udělá v momentě kdy normálně jedeš a najednou motor zdechne, což je hodně divné že by najednou nemělo sigál a jak to zdechne a to pak třeba vyhodí i to čidlo... no je to jedno z druhým protože nevím proč když motor zdechne se zbouři relátka pod palubkou jen mě klasicky sere, že když je hezky tak nic a když zase je kosa jako prase, tak se v tom zas mám hrabat aha,tak to je divne ale hold jak to strati signal z toho cidla,motor skape. Mozna tam budes mit nejakeho sotka co si s tebou hraje Ted mne napadlo,netrucuje,ze ji ches prodat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 MAROŠ UŽ SI STŘÍKL TU STROPNICI DO ČERNA ? NEBO SI JENOM ŽERTOVAL S TÍM ČERNÝM SPREJEM No,jeste ne :) jeste ho mam v robote a i zaklad ve spreji mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Ted mne napadlo,netrucuje,ze ji ches prodat :) Trucuje na beton.... už se asi o tom doslechla to čidlo mám, takže v tom problém není, ale ten kurevský přístup k tomu, strašný, už jsem to kdysi na jedné dělal a hruza hruz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No,jeste ne jeste ho mam v robote a i zaklad ve spreji mam :) JÁ MYSLÍM ŽE TÍM SPREJEM NIC NEZKAZÍŠ A BUDE TO ČERNÁ STROPNICE ZA BABKU :) MYSLÍM ŽE TEN ZÁKLAD NEBUDE TŘEBA :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No,jeste ne jeste ho mam v robote a i zaklad ve spreji mam :) no hele ale třeba vyšisované plata v peugeotech tím bazarníci stříkají běžně a není to poznat, jsem fakt čuměl.... ale musí to "vysmrdět" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Bade a kazdej sedel, cumel a troubil. jasne, bloklej levej pruh u jeremenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 hosi,tak to ode mne necekejte. To bych do auta vedomky nedal a neudelal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 jasne, bloklej levej pruh u jeremenka v kolik to bylo ? Ja tam dneska jel caa 12 az 13.30 :) prujezd poho. Nevite co se to tam stavi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 nemate nekdo nahodou ridici jednotku motoru na 1.6 75kw BFQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 hosi,tak to ode mne necekejte. To bych do auta vedomky nedal a neudelal :) proč, bílá stropnice je za tašku hrušek, tak na hraní gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 v kolik to bylo ? Ja tam dneska jel caa 12 az 13.30 prujezd poho. Nevite co se to tam stavi ? 17.30 tak nějak jinak tam bude prý Hornbach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Lidi poradte, zase sem nerozhodny jako zenska, musim do zitrka poslat finalni poptavku na gumy at je na pristi tyden mam k dispozici a zase to se mnou sije. Takze potrebuju gumy na Molika v rozmeru 225/45 R17 94 XL V nebo W a prichazi do uvahy tri kandidati : 1.)Conti Sport Contact 3 2.)Bridgestone Potenza RE050A 3.)Good Year GSD F1 U vsech gum pocitam s najezdem max 15 - 20tis. diky mekké smesi, takze todle neresi. Contiky mam ted, fajn gumy na sport jizdu, trosku slabsi na mokru. Bridgestonky jsem nemel v tomdle typu, ale mam zkusenosti s Turanzama E300 a ty dost hucely ale zase na vode fajn a na suchu tak spicka. Good Year to je jina liga, vzhled drsny (mel se na FABII) po zahrati drzi neskutecne na suchu, a na mokru taky dobry, nevyhoda huci celkem dost a sou nachylne na blbe sjeti ktere u tohodle vzorku dela potom neplechu Poradte k nahlednuti fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Lidi poradte, zase sem nerozhodny jako zenska, musim do zitrka poslat finalni poptavku na gumy at je na pristi tyden mam k dispozici a zase to se mnou sije. Takze potrebuju gumy na Molika v rozmeru 225/45 R17 94 XL V nebo W a prichazi do uvahy tri kandidati : 1.)Conti Sport Contact 3 2.)Bridgestone Potenza RE050A 3.)Good Year GSD F1 U vsech gum pocitam s najezdem max 15 - 20tis. diky mekké smesi, takze todle neresi. Contiky mam ted, fajn gumy na sport jizdu, trosku slabsi na mokru. Bridgestonky jsem nemel v tomdle typu, ale mam zkusenosti s Turanzama E300 a ty dost hucely ale zase na vode fajn a na suchu tak spicka. Good Year to je jina liga, vzhled drsny (mel se na FABII) po zahrati drzi neskutecne na suchu, a na mokru taky dobry, nevyhoda huci celkem dost a sou nachylne na blbe sjeti ktere u tohodle vzorku dela potom neplechu Poradte k nahlednuti fotky Potenzy mám teď, před nimi jsem měl Turanzy 205/55/16 a byl jsem spokojen a to že by hučely se mi nezdá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 TAK pokud obrazky sedi k cislum,mne se libi 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 proč, bílá stropnice je za tašku hrušek, tak na hraní gut :) a kolik stoji taska hrusek v 17.30 jsem se uz blizil k domovu Ja prave zase slysel ze tam bude nakupni centrum special na auta a vse kolem nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 hosi,tak to ode mne necekejte. To bych do auta vedomky nedal a neudelal Ale nevědomky by sis to tam dal, napiš mi cenu co bys dal za černou a já ti to do 14 dnů seženu :) / nebo 3tydnů - až to vysmrdí / 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 HOBLÍK TADY SE O TĚCH BRITGESTONECH PÍŠE JEN TO NEJ http://www.pneunet.cz/pneu/11958/bridgesto...-17-91-W-letni/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Blondakxxx : ja sem mel 205/55 R16 ty turanzy a asi sem je blbe zajel nebo nevim ale strasne hucely. Maros : Cisla jsou presne naopak k fotkam .... sip GY, druhy BS, treti Conti Razty : Cim vic ctu tim vic nevim )proto se ptam tady co by jste poradili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 TAK pokud obrazky sedi k cislum,mne se libi 1 :) Ty se mi taky líbí, ale šípy prý hučí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 TAK pokud obrazky sedi k cislum,mne se libi 1 MAOĚ 1.FOTO JE GOOD YEAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Blondakxxx : ja sem mel 205/55 R16 ty turanzy a asi sem je blbe zajel nebo nevim ale strasne hucely. Kdo ví cos blbě zajel a co ti hučelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Razty : Cim vic ctu tim vic nevim smile.gif)proto se ptam tady co by jste poradili HOBLÍK ANI JEDNY GUMY JSEM JEŠTĚ NA AUTĚ NEMĚL, TAK TI ASI NEPORADÍM ALE VLASTNĚ PORADIT TI MŮŽU.....NIKDY SI NEKUPUJ PIRELKY ....HUČÍ JAKO TANK MUSEL SEM TO ŘEŠIT HLASITÝM POSLECHEM HUDBY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 AHOJ VŠEM JERO TO JE ŠKODA ŽE SI SE O TÉ HONDĚ NEZMÍNIL DŘÍVE. DNESKA JSEM MU VOLAL A ZROVNA VČERA SI JÍ ODTÁHL TROJEK :) A TEĎ SE PODRŽ ON MU TO DAL ZADARMO :palec: JENOM ZA TO ŽE TO ODTÁHL A POSTARAL SE O PAPÍRY. BYLA TO HONDA CIVIK 1.5 66 KW ROK VÝROBY 2000 ZLATÁ METALÍZA. nedělééj ? Tak to je škoda panejo ,sice je to uplne jiny model,ale neco by se dalo skombinovat ,no skoda :( Díky,ale za informace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Teda ty Bridgestone nic moc na lede , bych je radeji nebral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.