Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

možnost to je, ale taky to udělá v momentě kdy normálně jedeš a najednou motor zdechne, což je hodně divné že by najednou nemělo sigál a jak to zdechne a to pak třeba vyhodí i to čidlo... no je to jedno z druhým

protože nevím proč když motor zdechne se zbouři relátka pod palubkou

jen mě klasicky sere, že když je hezky tak nic a když zase je kosa jako prase, tak se v tom zas mám hrabat

Odkaz ke komentáři
možnost to je, ale taky to udělá v momentě kdy normálně jedeš a najednou motor zdechne, což je hodně divné že by najednou nemělo sigál a jak to zdechne a to pak třeba vyhodí i to čidlo... no je to jedno z druhým

protože nevím proč když motor zdechne se zbouři relátka pod palubkou

jen mě klasicky sere, že když je hezky tak nic a když zase je kosa jako prase, tak se v tom zas mám hrabat

aha,tak to je divne ale hold jak to strati signal z toho cidla,motor skape.

Mozna tam budes mit nejakeho sotka co si s tebou hraje :palec:

Ted mne napadlo,netrucuje,ze ji ches prodat :)

Odkaz ke komentáři

Lidi poradte, zase sem nerozhodny jako zenska, musim do zitrka poslat finalni poptavku na gumy at je na pristi tyden mam k dispozici a zase to se mnou sije.

Takze potrebuju gumy na Molika v rozmeru 225/45 R17 94 XL V nebo W a prichazi do uvahy tri kandidati :

1.)Conti Sport Contact 3

2.)Bridgestone Potenza RE050A

3.)Good Year GSD F1

U vsech gum pocitam s najezdem max 15 - 20tis. diky mekké smesi, takze todle neresi. Contiky mam ted, fajn gumy na sport jizdu, trosku slabsi na mokru. Bridgestonky jsem nemel v tomdle typu, ale mam zkusenosti s Turanzama E300 a ty dost hucely ale zase na vode fajn a na suchu tak spicka. Good Year to je jina liga, vzhled drsny (mel se na FABII) po zahrati drzi neskutecne na suchu, a na mokru taky dobry, nevyhoda huci celkem dost a sou nachylne na blbe sjeti ktere u tohodle vzorku dela potom neplechu :palec:

Poradte k nahlednuti fotky

post-426-1267730623_thumb.jpg

post-426-1267730633_thumb.jpg

post-426-1267730643_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Lidi poradte, zase sem nerozhodny jako zenska, musim do zitrka poslat finalni poptavku na gumy at je na pristi tyden mam k dispozici a zase to se mnou sije.

Takze potrebuju gumy na Molika v rozmeru 225/45 R17 94 XL V nebo W a prichazi do uvahy tri kandidati :

1.)Conti Sport Contact 3

2.)Bridgestone Potenza RE050A

3.)Good Year GSD F1

U vsech gum pocitam s najezdem max 15 - 20tis. diky mekké smesi, takze todle neresi. Contiky mam ted, fajn gumy na sport jizdu, trosku slabsi na mokru. Bridgestonky jsem nemel v tomdle typu, ale mam zkusenosti s Turanzama E300 a ty dost hucely ale zase na vode fajn a na suchu tak spicka. Good Year to je jina liga, vzhled drsny (mel se na FABII) po zahrati drzi neskutecne na suchu, a na mokru taky dobry, nevyhoda huci celkem dost a sou nachylne na blbe sjeti ktere u tohodle vzorku dela potom neplechu :palec:

Poradte k nahlednuti fotky

Potenzy mám teď, před nimi jsem měl Turanzy 205/55/16 a byl jsem spokojen a to že by hučely se mi nezdá.

Odkaz ke komentáři

Razty : Cim vic ctu tim vic nevim smile.gif)proto se ptam tady co by jste poradili

HOBLÍK ANI JEDNY GUMY JSEM JEŠTĚ NA AUTĚ NEMĚL, TAK TI ASI NEPORADÍM :smich: ALE VLASTNĚ PORADIT TI MŮŽU.....NIKDY SI NEKUPUJ PIRELKY ....HUČÍ JAKO TANK :palec: MUSEL SEM TO ŘEŠIT HLASITÝM POSLECHEM HUDBY :)

Odkaz ke komentáři
AHOJ VŠEM :palec:

JERO TO JE ŠKODA ŽE SI SE O TÉ HONDĚ NEZMÍNIL DŘÍVE. DNESKA JSEM MU VOLAL A ZROVNA VČERA SI JÍ ODTÁHL TROJEK :) A TEĎ SE PODRŽ ON MU TO DAL ZADARMO :palec: :palec: :lol: JENOM ZA TO ŽE TO ODTÁHL A POSTARAL SE O PAPÍRY. BYLA TO HONDA CIVIK 1.5 66 KW ROK VÝROBY 2000 ZLATÁ METALÍZA.

nedělééj ? :lol: Tak to je škoda panejo ,sice je to uplne jiny model,ale neco by se dalo skombinovat ,no skoda :(

Díky,ale za informace :) :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...