Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak tak Jero mě by z toho mrd.. a jim bych dal do držky hajzlům.A nebo bych požádal a zařizování nehodovou asistenci .Třeba RPS a věřím že by to už bylo uzavřeno protože jim jde taky o peníze.

Já se právě divím,že jim je jedno,že tam nějaké auto čtvrt roku stojí a nic se sním neděje :) Mazec , Vránu bych asi už odstřelil . Octu ,at šlo o cokoliv ,co se týče servisu jsem měl nadruhý den doma a tatík když měl nabouranou fabuli měl komplet vyřízeno a opraveno do druhého týdne ...

Odkaz ke komentáři
Jero : Jak to delas ze mas stesti na takove kusy, ja se furt na nejake trepu a nic....maximalne nejake hondy .)

Úplně náhodou jsem na něj narazil :)) ,ale s takovou octou to není ono , spíš závodíme s hondama :smich::smich: octa se mi lepila na řit ,třeba už s tím modrasem něco provést :) (chybí mi Barel)

Odkaz ke komentáři

No na 200 metrech nemam sanci z mnoha duvodu :

1.)Nikdy nebudu auto trapit na jednicku ze startu, uz pocitove to auto tak silne kopne ze to musi byt silene nezdrave pro vsecky namahane casti

2.)Predokolka na 200m fakt moc neni

3.)Brutalni nadvaha

Hecovat se musime :)aby byla nejaka sranda :)

Ale ja uz nahodim jen trysky a vyfuk a konec zvonec.......jinak kde ze se bude konat ten sprint ? jestli 15teho brezna tak pochybuju ze budou dobre podminky....zatim to vypada spatne :)

Odkaz ke komentáři
Já se právě divím,že jim je jedno,že tam nějaké auto čtvrt roku stojí a nic se sním neděje :) Mazec , Vránu bych asi už odstřelil . Octu ,at šlo o cokoliv ,co se týče servisu jsem měl nadruhý den doma a tatík když měl nabouranou fabuli měl komplet vyřízeno a opraveno do druhého týdne ...
Taky se mi to zdá celé nějaké divné,já mám s p. Vránou dobré zkušenosti(Jarunka je toho důkazem),tento týden tam jedu na zjištění stavu parkovacích čidel tak se poptám co je ve hře,na můj vkus moc problémů a tipl bych že asi z obou strán.Pokud by to bylo moje auto tak už je dávno v jiném servise a to i přes to že bych převezení platil ze svého.
Odkaz ke komentáři
Taky se mi to zdá celé nějaké divné,já mám s p. Vránou dobré zkušenosti(Jarunka je toho důkazem),tento týden tam jedu na zjištění stavu parkovacích čidel tak se poptám co je ve hře,na můj vkus moc problémů a tipl bych že asi z obou strán.Pokud by to bylo moje auto tak už je dávno v jiném servise a to i přes to že bych převezení platil ze svého.

Tak můžeš pozjištovatjak to vypada se Riderovou OC :) :) .

Odkaz ke komentáři
Haha motokary jedine kdybych mel o par koni navrch .)jinak nemam sanci 100kg zive vahy mi cini stejny problem jako Molikovi .)

Váha by nebyla problém, aby jsme měli všici stejně, tak by se to muselo něčím vyrovnat. Třeba cihly do kapes :)

Akorát u Verush by to musel být minimálně pytel cementu :)

Odkaz ke komentáři
Tak tez zalezi jak s tim umis jezdit .)ja nejsem zadny kruto-jezdec .)

Verush by mohla jezdit v tymu s Jerem tam by to odpovidalo :)Ja bych mohl jezdit proti Mirkovi aby to bylo fer:-)

Krutojezdec není nikdo první dva kola :smich: pak už to je o držku :)

Myslíš to jako,žeby verush seděla semnou na káře j ?:smich: to se mi zdá trošku nespravedlivý :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...