BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Zdarec . Ty to je tuším Tomas(něco) ? Přišel tam pozdějc za náma a první co bylo : Je tady BadyS ? :)) Takový vysoký bez vlasů . blondaty ,strniště na hubě "drroman" pohoda kluk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak tak Jero mě by z toho mrd.. a jim bych dal do držky hajzlům.A nebo bych požádal a zařizování nehodovou asistenci .Třeba RPS a věřím že by to už bylo uzavřeno protože jim jde taky o peníze. Já se právě divím,že jim je jedno,že tam nějaké auto čtvrt roku stojí a nic se sním neděje :) Mazec , Vránu bych asi už odstřelil . Octu ,at šlo o cokoliv ,co se týče servisu jsem měl nadruhý den doma a tatík když měl nabouranou fabuli měl komplet vyřízeno a opraveno do druhého týdne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero : Jak to delas ze mas stesti na takove kusy, ja se furt na nejake trepu a nic....maximalne nejake hondy .) Úplně náhodou jsem na něj narazil :)) ,ale s takovou octou to není ono , spíš závodíme s hondama octa se mi lepila na řit ,třeba už s tím modrasem něco provést :) (chybí mi Barel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero : Vsak provedes neboj :)barel se docka nastupce a ja budu mit aspon nekoho na hrani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Až se oteplí tak na to budu muset kouknout a pročistit dutiny aby to zrychlovalo rychle a čístě ,ty zpřevodování je ta úolně jiné jak v Barelu tak to zrychlení je oněco pomalejší kurnia . Dneska tam kde jsem míval behem chvílky 200 bylo pouhých 180 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Pry pouhych 180 :-) jeste ze mam dalsi kone v pripravce :)nemohu si dovolit faux paux :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Musím káru pořádně připravit na Kopr páč mi semtam nezrychlí jak by měla ,furt si kruci na tu spojku nemůžu zvyknout :) ALe ty mi ujeděš,ted už jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 koukam ze je tu zdrave hecovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 koukam ze je tu zdrave hecovani :) 15tého pokud nebude sníh jdeme s kámošem na sprint - pokud me s targou pojede bude to zlý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a kde to bude ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a kde to bude ? Cesta vedle dálnice -směr Nošovice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 No na 200 metrech nemam sanci z mnoha duvodu : 1.)Nikdy nebudu auto trapit na jednicku ze startu, uz pocitove to auto tak silne kopne ze to musi byt silene nezdrave pro vsecky namahane casti 2.)Predokolka na 200m fakt moc neni 3.)Brutalni nadvaha Hecovat se musime :)aby byla nejaka sranda :) Ale ja uz nahodim jen trysky a vyfuk a konec zvonec.......jinak kde ze se bude konat ten sprint ? jestli 15teho brezna tak pochybuju ze budou dobre podminky....zatim to vypada spatne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero : uz tam sou vlny tak bacha na to....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 No my hondaci sme na krátke trasy stavění ... ale taky se bude trošku kuchat .) Ale mimon ta bude pro Mola shitá na míru :) Chtělisme vyjet 15 března no ,ale nevím jak to výjde . Škoda,že už není letiště v tošanovicích : :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Hecovat se musime :)aby byla nejaka sranda :) Ja vim a libi se mi jak se ¨hecujete Jsem si vcera rikal jak vy dva byste dopadli na tech motokarach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 je mi jasne :)nekonecna jednicka:-) mimon jeste daleko uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ja vim a libi se mi jak se ¨hecujete :) Jsem si vcera rikal jak vy dva byste dopadli na tech motokarach :) motokáry jsou super ,ale tam je to někdy hlavně o tom jakou si vybereš a kolik vážíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Já se právě divím,že jim je jedno,že tam nějaké auto čtvrt roku stojí a nic se sním neděje :) Mazec , Vránu bych asi už odstřelil . Octu ,at šlo o cokoliv ,co se týče servisu jsem měl nadruhý den doma a tatík když měl nabouranou fabuli měl komplet vyřízeno a opraveno do druhého týdne ...Taky se mi to zdá celé nějaké divné,já mám s p. Vránou dobré zkušenosti(Jarunka je toho důkazem),tento týden tam jedu na zjištění stavu parkovacích čidel tak se poptám co je ve hře,na můj vkus moc problémů a tipl bych že asi z obou strán.Pokud by to bylo moje auto tak už je dávno v jiném servise a to i přes to že bych převezení platil ze svého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky se mi to zdá celé nějaké divné,já mám s p. Vránou dobré zkušenosti(Jarunka je toho důkazem),tento týden tam jedu na zjištění stavu parkovacích čidel tak se poptám co je ve hře,na můj vkus moc problémů a tipl bych že asi z obou strán.Pokud by to bylo moje auto tak už je dávno v jiném servise a to i přes to že bych převezení platil ze svého. Tak můžeš pozjištovatjak to vypada se Riderovou OC :) :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ja vim a libi se mi jak se ¨hecujete :) Jsem si vcera rikal jak vy dva byste dopadli na tech motokarach :) Haha motokary jedine kdybych mel o par koni navrch .)jinak nemam sanci 100kg zive vahy mi cini stejny problem jako Molikovi .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Haha motokary jedine kdybych mel o par koni navrch .)jinak nemam sanci 100kg zive vahy mi cini stejny problem jako Molikovi .) pokud by ta motokára rvala odspoda dobře tak neměj o to kolik vážíš starost :)) Všera jsem to psal , známy 2metry 120 kilo a dal nás o kolo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Haha motokary jedine kdybych mel o par koni navrch .)jinak nemam sanci 100kg zive vahy mi cini stejny problem jako Molikovi .) Váha by nebyla problém, aby jsme měli všici stejně, tak by se to muselo něčím vyrovnat. Třeba cihly do kapes :) Akorát u Verush by to musel být minimálně pytel cementu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Váha by nebyla problém, aby jsme měli všici stejně, tak by se to muselo něčím vyrovnat. Třeba cihly do kapes :) Akorát u Verush by to musel být minimálně pytel cementu :) Verush by dostala akorát trošku větší helmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak můžeš pozjištovatjak to vypada se Riderovou OC :) :) .Však na to se poptám mám tam dost známých mechaniků ale i příjmacího technika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak tez zalezi jak s tim umis jezdit .)ja nejsem zadny kruto-jezdec .) Verush by mohla jezdit v tymu s Jerem tam by to odpovidalo :)Ja bych mohl jezdit proti Mirkovi aby to bylo fer:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vidíš a třeba něčím pohneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jeremy uz vis co to je za song? Myslim,ze znam original a remix,ale primo tenhle set... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tome to by šlo mi dva proti sobě a nebo proti nám na jedné motokáře Jero a Verush ,ale to by jsi asi nepovolil :) :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak tez zalezi jak s tim umis jezdit .)ja nejsem zadny kruto-jezdec .) Verush by mohla jezdit v tymu s Jerem tam by to odpovidalo :)Ja bych mohl jezdit proti Mirkovi aby to bylo fer:-) Krutojezdec není nikdo první dva kola pak už to je o držku :) Myslíš to jako,žeby verush seděla semnou na káře j ? to se mi zdá trošku nespravedlivý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jeremy uz vis co to je za song? Myslim,ze znam original a remix,ale primo tenhle set... Nevím právě ,ale pokud víš jak se jmenuje originál sem s ním prosím !:) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.