Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tome to by šlo mi dva proti sobě ;) a nebo proti nám na jedné motokáře Jero a Verush ,ale to by jsi asi nepovolil :) :) :smich: Teď mě to taky napadlo Jero a Verush na jedné motokáře proti nám metrákovým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ja to myslel tak ze Jero a Verush maji podobnou vahu :)na motokaru spolu by se asi nenarvali :)veursh ma moc dlouhe nohy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tome to by šlo mi dva proti sobě ;) a nebo proti nám na jedné motokáře Jero a Verush :lool: ,ale to by jsi asi nepovolil :) :smich: Vždyt to říkám :D ... Ale né , já už na to přišel :) my budem na motokárách a Verush s Petou si vemou Borůvku a Izzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ja to myslel tak ze Jero a Verush maji podobnou vahu :)na motokaru spolu by se asi nenarvali :)veursh ma moc dlouhe nohy :) jj,bylo mi to jasný ,ale nezdá se mi,že má tvá slečna 84kg :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vždyt to říkám ... Ale né , já už na to přišel :) my budem na motokárách a Verush s Petou si vemou Borůvku a Izzi :) :smich: Aspoň by se dobře předjížděli, teda podjížděli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ja to myslel tak ze Jero a Verush maji podobnou vahu :)na motokaru spolu by se asi nenarvali :)veursh ma moc dlouhe nohy :)A nebo by se vehementně bránila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero : Ja sem ji nikdy nevazil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero : Ja sem ji nikdy nevazil :) Však před MotokárasMeetem se všeci povinně zváží a udělá se průměr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 To je zase diskuze... : :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 To je zase diskuze... : :) Jero rikal ze pry mas 84 kg :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Žejóóóóóó :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero rikal ze pry mas 84 kg :) To je už s tím pytlem cementu, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero rikal ze pry mas 84 kg :) To tak :-))) uber 25kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Hmm Woody to trefil :)presne pytel s cementem .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak to Jero pojede taky s plnýn pytlem (bude šestinedělí) :) :) :smich: :palec: ;) :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero rikal ze pry mas 84 kg :) Jak to na mě hodil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak to Jero pojede taky s plnýn pytlem (bude šestinedělí) :) :) :smich: :palec: ;) :lool: ;) aháááá Už vím proč mi to jede čimdál pomaleji :D :smich: Jsem si samozřejmě sprskal notas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jsem si samozřejmě sprskal notas :) a čííím ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 aháááá Už vím proč mi to jede čimdál pomaleji :) :) Jsem si samozřejmě sprskal notas Jero to bys byl jak BUTTON, nebo kdo to byl v F1 na váze s plnou nádrží a po cestě ji vypustil, aby byl lehčí a rychlejší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 a čííím ?? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Synci to mají taky snížené !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 No to vis nestihali snizenym octavkam tak taky museli k zemi .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jsem nasraný jak sviňa, dnes jsem byl v MB kde jsem si chtěl vyzvednout střešní nosič na oktu, borec napíše že po předchozí domluvě se dohodnem na předání a potom se ani neráčí ozvat!! Asi ho připíšu na black list !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Synci to mají taky snížené !! z ktereho klubu jsou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jsem nasraný jak sviňa, dnes jsem byl v MB kde jsem si chtěl vyzvednout střešní nosič na oktu, borec napíše že po předchozí domluvě se dohodnem na předání a potom se ani neráčí ozvat!! Asi ho připíšu na black list !! Tak to je ted smula..... chodi na forum a dela mrtveho brouka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vyprázdnění pytlům.... ZDÁÁÁÁR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vyprázdnění pytlům.... ZDÁÁÁÁR zdáááár 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 z ktereho klubu jsou :) antifullspeed club !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak poprvé Vás tady zdravím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.