Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravíčko, tak mi před necelou hodinkou volal likvidátor, jak se mají věci.

Takže co se týče mé pojistné události, likvidátor tam byl včera ale nechápe proč tam měl údajně chodit :palec:

Předchozí nehodu mi samozřejmě opraví, tak jak bylo poškození (kapota, stěna chladiče, chladič, nárazník, světla, maska, výztuha + lak)

Ale co se týče této aktuální, zjistil jenom poškození motoru (přeskočení rozvodu). Vzhledem k tomu že ale vozidlo bylo přistaveno v bouraném stavu po předchozí nehodě, bude tedy snížená cena opravy (jako kdyby bylo vozidlo bourané) takže možnost opravy nějakých odhadem 20tisic max za motor :palec:

Mam zajít do Vrány, a poprosit je aby sundali hlavu motoru a zjistili škodu ;) Pokud bude škoda vysoká "přece jsem ji snížoval :palec: " tak to bude jako totální škoda (samozřejmé karoserie bude opravena)

Poté jedině si to nechat opravit na vlastní náklady, od pojišťovny bych dostal těch 25tácu asi za totálku :facka:

Odkaz ke komentáři
Zdravíčko, tak mi před necelou hodinkou volal likvidátor, jak se mají věci.

Takže co se týče mé pojistné události, likvidátor tam byl včera ale nechápe proč tam měl údajně chodit ;)

Předchozí nehodu mi samozřejmě opraví, tak jak bylo poškození (kapota, stěna chladiče, chladič, nárazník, světla, maska, výztuha + lak)

Ale co se týče této aktuální, zjistil jenom poškození motoru (přeskočení rozvodu). Vzhledem k tomu že ale vozidlo bylo přistaveno v bouraném stavu po předchozí nehodě, bude tedy snížená cena opravy (jako kdyby bylo vozidlo bourané) takže možnost opravy nějakých odhadem 20tisic max za motor :palec:

Mam zajít do Vrány, a poprosit je aby sundali hlavu motoru a zjistili škodu :P Pokud bude škoda vysoká "přece jsem ji snížoval :palec: " tak to bude jako totální škoda (samozřejmé karoserie bude opravena)

Poté jedině si to nechat opravit na vlastní náklady, od pojišťovny bych dostal těch 25tácu asi za totálku :facka:

Ty woe, za totálku 2500 :palec: ta octa je z roku 68, ne? :D

Odkaz ke komentáři

Tak říkalisme si s Mirkem ,že by byly nejlepší asi trika s límečkem,aby to vypadalo trochu reprezentativněji :facka:

Vepředu na levé straně by byl nick člena a pod ním ,jak jsem říkal,logo HavExu s naroubovaným v něm jeho autem . Takže třeba Mirek a Jaruna, Woody a Jahůdka,Hoblajs a Molík atd atd ... A vzadu by bylo napsáno Havířovský exspress s logem a třeba nahoře opět nick jako mají třeba hokejisti na dresech ...

Odkaz ke komentáři
no s tema trickama je to docela problem, uz jsme to s jankem resili a bylo nam receno, ze aby to vypadalo aspon trochu dobre, tak to musi myt vykreslene vektory :palec: jinak to logo pry bude jen tak jak jsme to meli na octaslusu v cernem nebo jinak barevnem obdelniku :palec:

tak si koupíme bílé trika a každý si to tam za domácí úkol vyšije !! :facka:

Odkaz ke komentáři

Nechce se mi věřit(ikdyž jsme v česku ,že s tou nehodou jsou takové problémy :facka: ) .... Jak tak nad tím přemýšlím ,tak bych si nepojizdnou octu odtáhl na zahradu nebo na park , pomalu rozprodal použitelné díly a pak se komplet všeho zbavil a pořídil si třeba (nečekat Jera JR.) nějaké Crxko nebo podobnou rachotinu na lítačku ....

S tímhle bych neměl nervy a nenarval b ych ty prachy aveškeré nervy do auta ,u kterého bych stejně měl strach,že se ho po opravě nezbavím,nebo ho prodám šíleně pod cenou ....

Ikdyž se vždycky najde nějaký cyp co to koupí ,nejsem ojebávač ...

Odkaz ke komentáři
no s tema trickama je to docela problem, uz jsme to s jankem resili a bylo nam receno, ze aby to vypadalo aspon trochu dobre, tak to musi myt vykreslene vektory :palec: jinak to logo pry bude jen tak jak jsme to meli na octaslusu v cernem nebo jinak barevnem obdelniku :palec:

Tak se vykašleme na loga , seženeme nažehlovačku škoda a necháme si ty nicky a HAvEx vyšít natvrdo :facka: logo tam být nemusí , co když si někdo pořídí nové auto ne :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...