Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Bylo by fajn být někde na sraze všeci za jedno ve stejném stylu Stejné logo , různe barvy Nejvíc by se mi líbilo kdyby každý měl na svém trygu logo se svým vozítkem Caute bando, na foto srazu udelame stejne fotky vsem karam a kazdy stamgast muze mit svoje logo... Ja ted neudelam bohuzel vubec nic. NTB je stale jeste v oprave ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Mohli sme to probrat u šipek ,ale tak to proberem příště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Caute bando, na foto srazu udelame stejne fotky vsem karam a kazdy stamgast muze mit svoje logo...Ja ted neudelam bohuzel vubec nic. NTB je stale jeste v oprave A v jaké ceně asi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jinak kolegu mám k dispozici kdykoliv stačí napsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jeee nez jsem vas docetl tak uz se to pekne rozjelo. Ja mluvil o logu do podpisu a na net vubec. Tricko by bylo fajn s limeckem, ve predu vysivane logo +jmeno a vzadu mozna jen text HavExu... samozrejmne tricka dle barvy vozu Jendo cenovou relaci nevim, aby tricko bylo z dobreho materialu a nasivky nebyly blechy...rekl bych 400,- a vys... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 (upraveno) Jeee nez jsem vas docetl tak uz se to pekne rozjelo. Ja mluvil o logu do podpisu a na net vubec. Tricko by bylo fajn s limeckem, ve predu vysivane logo +jmeno a vzadu mozna jen text HavExu... samozrejmne tricka dle barvy vozuJendo cenovou relaci nevim, aby tricko bylo z dobreho materialu a nasivky nebyly blechy...rekl bych 400,- a vys... Tak nějak jsem uvažoval i já, ale pokud nemám předlohu cenu taky nevím. Pro mě dělal tričko ujcovi na "50" autobusáka, tak jsem mu dal předlohu jak jsem to chtěl vpředu velký autobus s nápisem a vzadu velkou "50" a vzal si 150 Kč. Tričko modré mako. Cena se odvíjí dle počtu stehů. Upraveno Březen 9, 2010 uživatelem jenda27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Caute bando, na foto srazu udelame stejne fotky vsem karam a kazdy stamgast muze mit svoje logo...Ja ted neudelam bohuzel vubec nic. NTB je stale jeste v oprave Kdy je další sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Fičím čaute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Kdy je další sraz? Cau Lanci,ted se to odviji od prichodu jara. Vsichni jsou uz tak nateseni na to az predvedou co celou zimu kutili na autech,ze vsechny dalsi akce jsou outdoorove Ale znas je...zitra je napadne "cafe" a ve ctrtek je sraz 25aut na benzince... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Janku dobrej nápad ,tento týden ještě nic nebylo ;) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Cau Lanci,ted se to odviji od prichodu jara. Vsichni jsou uz tak nateseni na to az predvedou co celou zimu kutili na autech,ze vsechny dalsi akce jsou outdoorove Ale znas je...zitra je napadne "cafe" a ve ctrtek je sraz 25aut na benzince... Jasně Je to nepředvídatelné, ale já měl na mysli něco většího třeba v květnu, že by mohl být nějaký MS sraz pod záštitou HavExu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 JasněJe to nepředvídatelné, ale já měl na mysli něco většího třeba v květnu, že by mohl být nějaký MS sraz pod záštitou HavExu Opravdu velký sraz bude mít na starosti jako loni BadyS ,ale ještě předtím se bude kutit toto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3204 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 JasněJe to nepředvídatelné, ale já měl na mysli něco většího třeba v květnu, že by mohl být nějaký MS sraz pod záštitou HavExu tak co vymyslis? si to vezmi pod patronat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 tak co vymyslis? si to vezmi pod patronat takttak ,na květen ještě nic není :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zdar plotkory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 zduř Expresáci :D ty trička dobrý nápad jen to nějak vykutit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 čus expresáci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj Tome :D Tak te tady vitam, jen ti podam par informaci a jedno pivo :) takze vsechny informace jsou na nastence a prosim posli jankovi cislo na sebe pres SZ :D A tady je to slibene pivko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj Tome :D Tak te tady vitam, jen ti podam par informaci a jedno pivo :) takze vsechny informace jsou na nastence a prosim posli jankovi cislo na sebe pres SZ :D A tady je to slibene pivko :) Děkuji za pivo a na co jsem měl poslat číslo jankovi??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 zdravím z home city 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Děkuji za pivo a na co jsem měl poslat číslo jankovi??? zavadi nove pravidlo stamgastu :D aby jsme pak pri srazu nemuseli hledat kdo ma cislo na toho kdo jeste nedorazil, tak jako sefvedouci bude mit cislo na vsechny a vy na nej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 zavadi nove pravidlo stamgastu :D aby jsme pak pri srazu nemuseli hledat kdo ma cislo na toho kdo jeste nedorazil, tak jako sefvedouci bude mit cislo na vsechny a vy na nej :D AHA AHA - kurnik vy to máte vychytané ------ z Vás ještě něco bude!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 AHA AHA - kurnik vy to máte vychytané ------ z Vás ještě něco bude!!!!! Už z nás něo je ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Čaute kluci ( jero, blonďák ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Už z nás něo je ! :D No aby ses hned nepřidal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zdar bando :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 My klameme tely :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 No aby ses hned nepřidal :D ty jo, on nas zna jak kdyby tu chodil uz od zacatku :D dobre ty :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Dneska mi zjišťoval kamarád ve škodovce vypínač na světla s xenonovými světly - málem vy vypadl jazyk z huby. Stojí ze slevou 25OO,- nemáte nějaké jiné řešení??? Pro vtipálky chci zanechat origo elektro instalaci :D - tak že kable stříhat nebudu a spojovat je pod volantem taky ne. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.